redcoon.nl

Gebruikers over webshop redcoon.nl

Samsung 850 Evo Series 500GB Basic - 2.5" / SATA III besteld.
Voor 22.00 besteld. Volgende dag geleverd. Top.
Wat kan je zeggen over een SSD HD :-) Werkt erg snel :-)

Bestellen ging gemakkelijk, betalen (uiteraard) ook. Op de site snel gevonden wat ik zocht. En ... de goedkoopste. Zondag 's avonds besteld, werd maandagochtend bezorgd. Super snel.

Redcoon was de goedkoopste aanbieder voor mijn nas, waar andere aanbieders zo honderd euro duurder waren. De bestelling ging snel en had hem na een werkdag binnen. Er waren geen beschadigingen aan het product.

Bestelling was na een werkdag geleverd en dus netjes optijd.

Ik heb gister een monitor bij Redcoon besteld en ze hebben het niet afgeleverd.
Na bellen blijkt dat ze het product helemaal niet op voorraad hebben!

dus ik na een dag wachten en kijken wat er fout is gegaan wil gewoon mijn geld terug maar dat duurt ook weer vier dagen volgens de medewerkers waarmee ik heb gebeld.

Al met al vind ik dit voor mijn eerste aankoop bij deze webshop een vreselijke ervaring, niet bezorgd, dan niet snel geld terug, en nog eens liegen over dat ze het product hebben ook.

Het product is nooit afgeleverd en ik wacht nog steeds op de terugbetaling van het geld.

De klantenservice deed wel zijn best en probeerde het zo snel mogelijk op te lossen dus dat is dan wel weer fijn.

Beste Justus Dekker,

Allereerst onze welgemeende excuses. Bedankt voor jouw feedback hierin!

Helaas kan het voorkomen dat na het plaatsen van de bestelling blijkt dat er meer vraag naar het product is dan het aanbod.
Wanneer een artikel niet op voorraad is, bestellen wij dit product bij de leverancier.
Er wordt dan een datum afgesproken waarop de nieuwe voorraad verwacht wordt, deze datum wordt ook aan jou als consument gecommuniceerd.
Het kan helaas voorkomen dat een leverancier deze datum niet kan waarmaken wegens diversen mogelijke redenen. Bijvoorbeeld wanneer de vraag groter is dan het aanbod.

Zodra deze informatie bij ons bekend is wordt je direct via e-mail hiervan op de hoogte gesteld met daarbij een nieuwe verwachte binnenkomst datum.

Wij kunnen ons voorstellen dat je hier niet altijd wenst te wachten op de binnenkomst of dat je je hier niet op kan wachten. Om deze reden is het altijd mogelijk om af te zien van je bestelling. Afhankelijk van de verwerking van de banken zal het aankoop bedrag na enkele werkdagen weer terug te vinden zijn op het door jouw opgegeven rekeningnummer na annulering.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Thalia
Namens het redcoon Webcare-Team

Scherm besteld van 520 euro, verzending was goed. Niet tevreden met product, dus teruggestuurd. 17 dagen nadat zij het product hebben ontvangen heb ik het geld nog steeds niet op rekening staan. Ik heb het product besteld op 12 MAART, ontvangen op 14 maart. Zij hebben het product op 18 maart ontvangen.

EDIT: Het geld heb ik nu eindelijk ontvangen (5 april).

Levering was zoals beloofd volgende werkdag in huis.

Antwoord krijg je snel, maar van de echte service heb ik niets gemerkt. Ik heb ze meerdere keren benaderd, na 14 dagen nadat zij het product hadden ontvangen kreeg ik een bevestiging (nadat ik ze meerdere malen benaderd had) dat het bedrag KLAAR stond om over te maken. Dus nog niet overgemaakt. Dus ik maar wachten.

Na 17 dagen nog steeds geen geld ontvangen dus weer gecontacteerd, en het enige dat ze kunnen zeggen is dat ze met de desbetreffende afdeling gaan spreken, en dat het 'absoluut niet kan'.

Dit klopt voor geen meter en er is zeker wat mis met de gang van zaken bij dit bedrijf. Ik ben heel erg geduldig geweest, en heb zelfs aangegeven een 5* review te schrijven als het op de 10e dag afgehandeld zou worden.

Ik heb het gevoel dat ik word opgehouden, en ik vrees dat er juridische acties ondernomen moeten worden als dit niet snel opgelost wordt.

De enige ster hier is voor de support waarmee je altijd kan praten, maar de 'back-end' in dit bedrijf werkt voor geen meter.

Overzichtelijke webpagina. Product was op voorraad tijdens bestelling. Dag erna geen voorraad meer en mededeling dat product niet meer te bestellen is.

Product is in originele Bosch verpakking in goede staat afgeleverd door PostNL 8 dagen na bestelling.

Bestelling werd geannuleerd met de reden dat de leverancier niet meer leverde. Vervangend product besteld voor dezelfde prijs. Dag na annulering was het product toch weer leverbaar en op voorraad?!. Alsnog het initieel aangeschafte product gekregen voor een zeer scherpe prijs.

Prijzen concurrerend, order snel geleverd. Correcte notificatie van status, dit is wat je verwacht van een webshop.

Conform bestelling, werkt prima.

Bestelling was erg makkelijk en snel te plaatsen. In het verleden heb ik ook eerder ook iets bij hun besteld en als ze zoals vaker de goedkoopste zijn, zie ik geen reden om niet weer een aankoop te doen!

Goed verpakt!

Telefonisch contact was niet mogelijk, maar contact via chat verliep uitstekend. Advies was goed, ik werd goed geïnformeerd over o.m. de garantievoorwaarden voor retourneren. Bijzonder prettig is dat je een waardecheque kunt winnen bij het invullen van de review bij Tweakers, dus op zich ook wel een pluspunt waard.

Precies zoals het hoort: bezorging volgende dag (dag voor pasen), het ongeveer tijdstip van levering werd per mail doorgegeven. Niets op aan te merken dus.

Zie alsgemene beoordeling.

As usual the redcoon.nl experience is simple and trustworthy. The site has all the product information you need and probably more.

Als vervanger voor mijn huidige volgelopen NAS een andere gekocht bij Redcoon. Na configuratie de spanning erop en er gebeurde helemaal niets. De groene LED in het voedingsblok brandde niet en al snel bleek dit voedingsblok defect. De NAS functioneerde wel naar behoren.

Bij de RMA alleen het voedingsblok opgestuurd. Inmiddels de NAS met tevredenheid in gebruik genomen.
In het kort komt het er op neer dat Redcoon de voeding NIET wil repareren zonder ook de NAS zelf. Een plausibele reden hiervoor werd niet gegeven. Op de vraag of in mijn NAS in dezelfde nieuwe conditie terugkrijg kreeg ik als antwoord dat dit niet gegarandeerd kan worden (nee dus).

Het is behoorlijk vreemd als een garage jou sommeert je nieuwe auto achter te laten omdat ze anders je lekke band niet willen repareren?!?

Door deze klantonvriendelijkheid was dit was mijn laatste aankoop bij Redcoon.
Gelukkig zijn er webshops die wel een behoorlijke aftersales kennen.

Verzending loopt vrij snel, hier geen problemen.

Algemeen duurt een reactie van Redcoon lang, 1 a 2 weken. Een klacht/vraag wordt niet aan één persoon toegewezen. Steeds krijg je antwoord van een ander persoon die niets of nauwelijks van de communicatie historie weet laat staan technisch inhoudelijk. Daarnaast ben ik niet geholpen. Mijn defecte voeding werd defect teruggestuurd, er is niet eens de moeite genomen hier naar te kijken...

2 LG monitoren besteld bij Redcoon. Waren de goedkoopste in de pricewatch die ook binnen een dag konden leveren. Op tijd geleverd, maar communicatie mag iets beter. Ik kreeg pas volgende dag een mailtje met de PostNL track&trace waar alle andere webshops dit al in de avond doen. Is wat handiger met de planning.

Al met al prima ervaring, schermen werken goed!

Levering was op tijd, pakketje was oké ingepakt, maar had iets sterker gekund.

Overzichtelijke mooie website, bovendien lekker snel en duidelijk. Product omschrijvingen zijn duidelijk en compleet. Veel betalings mogelijkheden.

Bestelde artikel volgende dag in huis en netjes verpakt.

Het was erg makkelijk om een bestelling te plaatsen, de site is overzichtelijk en de afhandeling erg snel. de betaling makkelijk veel keuze.. wat ik minder vind is dat er bij betalingen anders dan Ideal extra kosten in rekening worden gebracht.

De levering was snel, de volgende dag in huis, goed en zorgvuldig ingepakt. ik ga zeker weer bestellen bij Redcoon.

Via de pricewatch besteld, de goedkoopste shop en gezien eerdere ervaringen is het prima bestellen bij Redcoon. Voor 20:00 volgende dag in huis was een welkome extra!

Zoals ik al schreef, voor 20:00 besteld volgende dag in huis wat ook werd waargemaakt en prima verpakt!

Zeer competitief geprijsd en snelle service. Ik heb hier meerdere huishoudelijke apparaten besteld en heb op de wasmachine meer dan 100E kunnen besparen. Voor de rest gaan betalingen snel en heb ik een leuke coupon voor een volgende aankoop mogen ontvangen.

Dezelfde avond werd ik nog gebeld door een logistiek partner om een afspraak voor levering te plannen. Ook dat was zeer prettig, omdat het tijdsbestek waarin geleverd zou worden slechts twee uur betrof. De chauffeur was alleen niet zo vrolijk toen hij hoorde dat het toch echt even met de lift naar boven moest. Dit staat wel zo op de Redcoon-site. Uiteindelijk heeft deze man dat wel achter de voordeur neergezet.

Geleverd zoals belooft, goed behandeling van retour (defect). Ook de prijzen waren lag. een aanrader

Op tijd

Snel antwoord via chat

Het product is bij Redcoon erg goedkoop. Wel apart dat een andere kleur (zwart i.p.v. rood) een tientje duurder is. Maar zelfs dan zou het nog super-goedkoop zijn. Als rasechte Nederlander natuurlijk voor de rode gegaan. :-) Bestellen en betalen is simpel en snel.

Binnen 24 uur na bestellen in huis.

Ik heb bij redcoon.nl een nieuwe monitor besteld (LG 25UM57-P) Deze was hier het goedkoopste en ook nog met gratis verzending, besteld voor 8 uur morgen in huis.

De monitor was de volgende al in huis, wel een uur na de track and trace tijd van postNL maar dit komt natuurlijk niet doro redcoon.

Makkelijk te bestellen en in de afgesproken tijd geleverd, product gezocht en gevonden en besteld.

Artikel goed verpakt en op tijd geleverd.

Terugname binnen de wettelijke kopen op afstand wordt uitermate moeilijk over gedaan..

Vervolgens krijg je zo'n antwoordt dat ze blij zijn dat ze scherp gehouden worden, maar dat is voor de bühne want mijn gegevens hebben ze al, maar ze doen er totaal niet smee.

Beste PierreO,

Hartelijk dank voor jouw review. We zijn erg blij met consumenten zoals jijzelf die ons scherp houden.
Om onze service verder te optimaliseren zouden wij je graag willen vragen om je melding met betrekking tot de retourprocedure verder aan ons toe te lichten.
Graag ontvangen wij hiervoor jouw redcoon bestelgegevens zodat wij jouw klacht verder kunnen onderzoeken. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Alvast bedankt!

Thalia