Hoofdcategorieën

5017AM Tilburg
Nederland

Website http://www.redcoon.nl
E-mailadres callcenter@redcoon.nl
Telefoonnummer 0900-7332666 (0,18 euro/min)
KVK 18079786
Transportmogelijkheden Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard Mastercard € 0,- + 1,50% v.d. prijs
Creditcard Visa € 0,- + 1,50% v.d. prijs
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1625 prijzen, 2082 unsortedprijzen
Prijsindex 94,0 (6,0% onder gemiddeld)
94,0 (6,0% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

27 Aftersales 3 3.5 3

«  1  2  3  4  5  6  »Resultaten 1 t/m 20 van 114
Gepost door R_L, maandag 23 november 2009 10:00
Algemeen: 2 Verzending: 2 Aftersales: 1

Via de Redcoon-site op 28 oktober 3 Switches, 2 NAS's en 1 headset besteld. Een dag later stond de levertijd van de NAS ineens op 4 weken. De volgende dag kwam er echter een mail binnen dat ze het pakket verzonden hadden.
5 (vijf!) dagen later kwam GLS het afleveren.
Helaas was ipv een NAS een networkdisk geleverd. De oorzaak was een foute streepjescode op de doos, kan gebeuren. De headsetdoos was open en ik had sterk de indruk dat het hier om een retourexemplaar ging. Maar er zaten 3 reserve-oordopjes bij dus ik heb het oordopje verwisseld en het ding deed het, dus ik heb er niet moeilijk over gedaan.
Redcoon gebeld à 1 euro. Op zich prima, krijg per email de formulieren toegestuurd die ik moest invullen. Ik kon de schijf terugsturen en dan zou de juiste NAS toegestuurd worden.
GLS zou het pakketje de volgende dag komen ophalen. GLS is langsgeweest, maar natuurlijk net in het halve uur dat die dag niemand thuis was. Briefje in de bus, moest via de website een nieuwe afspraak maken. Gedaan en er was die dag de hele dag iemand thuis: geen GLS te bekennen.
Dus Redcoon maar een mail gestuurd of ze GLS konden langssturen om het pakketje op te halen. Geen antwoord op gekregen. De volgende dag stond ineens wel GLS voor de deur om het pakje op te halen. Gelukkig was ik op dat moment wel thuis.
Daarna blijft het stil: op de Redcoon-site verschijnt in mijn statusoverzicht geen RMA, bericht van ontvangst of bericht van nieuwe verzending. Dus op dinsdag maar een mailtje naar Redcoon: hoe het er voor stond. Inmiddels is het 10 november, bijna 2 weken na de bestelling. Ik krijg een mailtje terug: het duurt ongeveer 10 werkdagen voordat ik mijn schijf ga krijgen. "Zodra wij het product hebben ontvangen wordt de nieuwe toegestuurd". Het is mij onduidelijk of ze hiermee bedoelen dat ze nog zitten te wachten tot GLS de foute schijf weer teruggebracht heeft of dat ze zitten te wachten op levering door de fabrikant. Op de site van Redcoon wordt bij de schijf vermeld: direct leverbaar, dus hebben ze de verkeerde schijf niet teruggekregen dan? Toch maar weer bellen met de betaalde klachtenlijn. Het blijkt normaal dat RMA's niet online te volgen zijn en als de schijf pas vrijdag opgehaald is, dan wordt hij op zijn vroegst pas vandaag (dinsdag) in het magazijn verwacht - en dan moet hij terug naar iomega want daar kijken ze hem dan na. Pardon? Het verkeerde artikel was geleverd, wat valt er na te kijken? "O ja, de nieuwe schijf staat al klaar om verzenden te worden, die wordt waarschijnlijk vrijdag geleverd." Ik krijg een bevestiging per email dat er nieuwe schijf geleverd gaat worden. Daar staat geen levertijd of datum bij en de order is ook niet online te volgen. Vaag.
Op vrijdag nog niets gehoord natuurlijk. Donderdag 19 november maar eens via de chat contact opgenomen. De enige mededeling die de "servicedesk" kan doen is: "U ontvangt een bevestiging per e-mail indien uw bestelling ons magazijn heeft verlaten." Wanneer dat dan is, kunnen ze niet vertellen (want het magazijn staat in Duitsland.....). Ik heb gemeld dat ik niet geloof dat die schijf er ooit gaat komen en dat ik mijn geld terug wil. Daar werd gretig op gereageerd: geef het rekeningnummer maar door, volgende week staat het geld op uw rekening. Ik ben benieuwd.

Conclusie: geen Redcoon meer voor mij. De bezorging is traag en onvoorspelbaar en de aftersales is zonder meer waardeloos.

GLS doet er ontzettend lang over om een pakje te bezorgen. Als ze langs zijn geweest terwijl je niet thuis bent, moet je via de website een nieuwe afspraak maken: absoluut geen bevestiging. Er komt gewoon ineens iemand langs (of niet).

Aftersales

Afwezig. Er is een betaalde helpdesk, maar die kunnen niets anders dan zeggen: "stuur maar terug" en "als wij wat verzenden krijgt u een email". Problemen worden niet opgelost, ze zijn maar al te blij als ze je geld kunnen terugstorten zodat ze het probleem niet meer op hoeven te lossen.
Ik ben benieuwd of ik mijn geld nog ooit terugkrijg.

Gepost door Vaagharses, maandag 23 november 2009 09:14
Algemeen: 5 Verzending: 3 Aftersales:

Prima.

Alleen jammer dat ze GLS gebruiken voor het versturen van pakketten in plaats van TNT post. Het pakket kan dan niet opgehaald worden bij een AKO punt indien niet thuis.

Gepost door ProperChaos, zondag 22 november 2009 18:54
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

De website van Redcoon heb ik zelf niet veel gebruikt. Ik heb een product gekozen in de Tweakers.net Pricewatch, en de goedkoopste shop geselecteerd. Ik kwam gelijk op de goede pagina en heb dus niet hoeven browsen op de site. Het besteloverzicht is erg makkelijk te gebruiken, en de bestelstatus wordt duidelijk aangegeven.

Ik heb betaald via iDEAL, dus dat was ook erg makkelijk. Via de e-mail heb ik een track 'n trace code gekregen. Ik heb verder geen persoonlijk contact gehad met Redcoon.

De verzendingen van Redcoon verlopen via GLS. Het product was verzonden vanuit Redcoon op de 18e, en pas de 20e had ik het binnen. Dat is dus een probleem van GLS en niet van Redcoon. De bestelling was wel degelijk binnen gekomen, geen enkele deuk in de met luchtzakken gevulde kartonnen doos. Zoals al gezegd kreeg ik ook een Track 'n Trace code via de email, die werkte vanaf de 19e. ('s middags)

Aftersales

Tot nu toe nog niks mee te maken gehad.

Gepost door Josselin, vrijdag 20 november 2009 09:40
Algemeen: 2 Verzending: 1 Aftersales:

De site ziet er mooi en overzichtelijk uit. Ik had hier nog niet eerder besteld maar de eerste indruk is goed. Ook was de winkel in mijn geval de goedkoopste. Dat was dus ook de reden dat ik hier hier besteld heb.

Afgelopen zondag heb ik hier een Samsung ue40b6000 besteld incl. bijbehorende muurbeugel. Op de site stond bij de tv 'direct leverbaar'. Ik had op een zondag besteld dus ik verwachtte dat ik de tv wel op dinsdag geleverd zou gaan krijgen.

Dinsdag heb ik via de chat button op de site contact opgenomen over de levering. Deze bleek echter vertraagd te zijn omdat de muurbeugel nog niet in het magazijn was. Er zou donderdag, uiterlijk vrijdag, geleverd worden. Vandaag, vrijdag, verwachtte ik dus mijn nieuwe aanwinst! Helaas, nadat ik weer zèlf contact op heb genomen met redcoon blijkt dat ze nu 'achterlopen in het magazijn' en hun 'uiterste best' doen om mijn levering zo snel mogelijk in orde te maken. Een concrete dag werd niet genoemd, maar het zou wel voor volgende week woensdag moeten zijn. Ik ben benieuwd...

-- update maandag 23 nov.

Vandaag contact gehad met redcoon. Ze hebben het nog steeds heel erg druk. Ze gaan proberen deze week nog iets te leveren maar garanties kunnen ze absoluut niet geven. Hoewel op de website bij mijn tv nog steeds 'direct leverbaar' staat zou het nog goed meer dan een week kunnen duren totdat de tv geleverd wordt terwijl ik hem dus al ruim een week geleden -'direct leverbaar'- besteld heb. We wachten maar weer af... Had ik nou maar niet vooruit betaald...

Ik zal deze review updaten als ik meer informatie heb.

Gepost door Kooj1980, woensdag 18 november 2009 09:00
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Nieuwe vaste schijf besteld voor mijn laptop (Western Digital WD3200BEKT Scorpio Black 320GB), betaald via Ideal. De bestelling werd binnen een dag bevestigd.

Twee dagen na bevestiging is de vaste schijf afgeleverd in een nette verpakking (geen mogelijkheid te schuiven ed).

N.v.t.

Gepost door sifat, maandag 16 november 2009 11:34
Algemeen: 2 Verzending: Aftersales:

Heb een plasma scherm besteld (05-11-2009) waarover stond dat de hij na 2 dagen klaar voor verzending was. Heb na 2 dagen contact opgenomen en gevraagd of alles nog volgens schema loopt. Ze bericht dat de bestelling alleen nog overgeboekt moest worden in het magazijn. Krijg ik vanochtend (15-11-2009) de melding dat hij niet meer in voorraad is en dat ze hem 15 december verwachten. Ik vind het niet echt geloofwaardig meer, ook omdat dit het 2e product is waarbij ze me zulke valse beloftes doen betreft de levertijd. Ik heb hem de bestelling ook meteen geannleerd en ga hem nu ergens bestellen waar ze geen magazijn helemaal in duistland hebben. Ik weet dat ze werken met indicaties, maar dat je er 1 maand naast zit vind ik wel erg slordig.

Aftersales

Wacht nog af op terugstorting van mijn geld.

Gepost door Felony, donderdag 12 november 2009 14:50
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Overzichtelijke website en vooral de livechat functie vind ik enorm handig om direct met een medewerker te communiceren. Bestelling verliep vlekkeloos, per mail bevestiging gehad, bestelling online te volgen etc.

Verzending ging via de firma Ritmo, niets als lof. Kwamen binnen afgesproken tijd en bezorger was vriendelijk en niet te beroerd om de tv naar binnen te dragen.

Aftersales

Met deze bestelling nog geen ervaring met de aftersales, maar bij een eerdere bestelling stortten ze zonder aarzeling een prijsverschil terug op mijn rekening. (prijsverschil was ontstaan tussen moment van bestelling/levering)

Gepost door creatif, donderdag 12 november 2009 14:32
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales:

Via Tweakers Pricewatch terechtgekomen bij Redcoon. Op maandag voor 9uur 's ochtends besteld en betaald, dus ruim voor 12uur 's middags. Volgens de website worden producten, indien op voorraad en voor 12u 's ochtends besteld, diezelfde dag nog verzonden. In mijn geval dus niet en de bestelling is uiteindelijk dinsdagavond verzonden via GLS.

Zoals aangegeven hebben ze niet dezelfde dag mijn order verstuurd, zet het dan niet op de website. Dinsdagavond dus wel, met een track&trace nummer dat pas 24uur(!) na de bevestigingsemail zou werken. Deze werkte uiteindelijk woensdagavond rond 23uur, toen het pakket pas door de eerste scan ging. Vervolgens is het donderdag rond 8uur 's ochtends (buiten de aangegeven bezorgtijden) bij de buren(!) afgeleverd! Doos was beschadigd, maar de inhoud was intact. Stap anders over op de TNT, die leveren tenminste de volgende dag!

Aftersales

Niet mee te maken gehad.

Gepost door pschouten, woensdag 11 november 2009 09:38
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

De site ziet er netjes uit. Het enige nadeel vind ik dat je voor betaling met creditcard 1,5 % over het totaalbedrag extra moet betalen.

Het product heb ik 's avonds besteld en 2 dagen later was het binnen.

Gepost door PaulX, vrijdag 6 november 2009 17:14
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales: 5

Site ziet er op zich goed uit.
Kan alles goed vinden, vooral in het 'product zoekveld', simpelweg het model intikken en hebbes.
Voorraadindicatie is naar mijn inziens redelijk betrouwbaar.
Betalen met iDeal mogelijk, werkt prima.
bevestiging van bestelling en bericht van pakket verzending ontvangen. Redcoon werkt met dozenschuiver GLS en is in dit geval goed bevallen. De prijzen bij Redcoon zijn vaak dik in orde en ook een van de redenen dat ik hier graag nog eens terugkom om te bestellen.

Bestelde produkten hadden volgens vooraadindicatie een levertijd van 3 a 5 werkdagen. Helaas duurde het iets langer omdat 1 van de bestelde produkten niet zo snel leverbaar was.
Ik ontving na 5 werkdagen netjes per email een kennisgeving van vertraging. Al met al was deze toch vrij snel binnen en ontving ik het pakket met de correcte produkten zo'n 6 a 7 werkdagen na plaatsing van de bestelling. Niet echt om over te klagen als je het mij vraagt.
Spullen waren goed verpakt netjes in een omdoos met wat vulling.

prima service...
Per chat (speciale service) mijn klacht gemeld en kreeg vervolgens netjes een zogeheten RMA nummer opdat het betreffende artikel in behandeling genomen kan worden.

Zowel het ophalen van de RMA als het verzenden van een vervangend exemplaar geschiede geheel op kosten van Redcoon. Super.
Het defecte exemplaar werd de volgende werkdag na aanmelding al opgehaald.
Het nieuwe exemplaar (de vervanger) ontving ik slechts 4 werkdagen nadat het defecte artikel opgehaald was.
Heel netjes vind ik. Het nieuwe exemplaar werkt overigens prima. Probleem is dus snel en zeer correct opgelost.

Gepost door Shailesh, dinsdag 3 november 2009 13:39
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales: 4

Scherpe prijzen, overzichtelijke website en flink aanbod. Heb 2 bestellingen geplaatst, onder andere een LCD tv 2 maanden terug. Waren op dat moment de goedkoopste + 50% verzendkosten, dus ideaal. Door succes was de tv uitverkocht, we zijn wel goed op de hoogte gehouden. En binnen de aangegeven termijn is hij dan alsnog verzonden en ontvangen, dus vond ik ook prima. Ook bedankt voor de communicatie jongens!

Gebruik gemaakt van de chattende helpdesk. Ook om actuele levertijd op te vragen ed, ging prima. Soms wel lang wachten op antwoord, maar het antwoord komt er wel. Vind ik zeer welkome service. Email is toch altijd maar afwachten, en bellen is niet altijd mogelijk.

Goede verpakking. Bezorging van de LCD ging prima. Werd 1 etage hoger bezorgd. Scheelde ook weer!

Aftersales

Na bestelling van een stoomgenerator kreeg ik (nadat de strijkijkzer was verzonden) een mailtje met aanbieden. Zag dat de strijkijzer 4 euro in prijs omlaag was gegaan. Nu weet ik dat Redcoon prijsgarantie geeft, dus heb ik het bij de helpdesk aangekaart. Volgende dag stond de 4 euro op mijn rekening, dus kan niet anders dan tevreden zijn over de afhandeling van een klein prijsverschilletje.

Gepost door Gobe007, maandag 2 november 2009 20:24
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Ik heb op 26 okt mijn bestelling geplaatst voor een Sony Bravia TV en kreeg direct een bestelbevestiging binnen per e-mail, prima dus. Echter de volgende dag was het mij niet geheel duidelijk of mijn bestelling in behandeling genomen was. En op de 27 heb ik Redcoon gemaild om te vragen hoe het met de bestelling stond. Op 28e kreeg ik een nette mail terug met de mededeling: "Uw bestelling staat nog te wachten op binnenkomst vanuit de leverancier. Wij verwachten deze vanaf 09.11.2009 bij ons binnen. " Op zich een net antwoord, jammer dat ze het niet uit zichzelf hadden laten weten. Echter tot mijn grote verbazing en blijdschap kreeg ik later die middag een mail dat mijn bestelling verzonden was!!! (Wat mij dus doet vermoeden dat ze een standaard mail klaar hebben voor het geval iemand zit te wachten op een bestelling en ze wat tijd willen winnen....)

(Wat ik wel vreemd vind is dat er een engelse stekker aan mijn TV zit, waar ik overigens wel een verloopstuk voor kreeg)

Conclusie: Prima service, al kunnen ze wat duidelijker zijn in de communicatie naar klanten toe.

Ik kreeg op 28 okt in de middag een bericht dat mijn pakket verzonden was en op 29 okt is hij netjes afgeleverd! Prima dus!

Niet nodig gehad.

Gepost door Alexander1980, maandag 2 november 2009 19:28
Algemeen: 3 Verzending: 4 Aftersales: 4

Site is wat schreeuwerig maar de zoekfunctie werkt uitstekend. Verder overzichtelijk. Ook info over retourbeleid en garantieafwikkeling is makkelijk te vinden.

Minpunt vind ik dat Redcoon niet duidelijk vermeld dat ze (meestal) geen Nederlandse producten verkopen. Dit kan problemen geven bij garantieafwikkeling (zie mijn commentaar bij "aftersales").

Artikel was in voorraad, is maandag gelijk verstuurd (had zondag de bestelling geplaatst) en heb het product dinsdag keurig ontvangen. Product goed verpakt (originele verpakking + nog een grote doos er omheen met plastic luchtkussentjes).

WIJZIGING MAANDAG 9 NOVEMBER 2009:

N.a.v. mijn review op Tweakers heeft Redcoon me gevraagd nogmaals contact op te nemen met ze. Dit heb ik vandaag gedaan via de mail. Ik kreeg binnen enkele uren netjes een bevestiging dat mijn mail ontvangen was en 's middags werd ik gebeld met de mededeling dat ze met de zaak bezig zijn. 's Avonds werd ik gebeld dat de reacties die de Redcoon medewerkers gegeven hadden niet correct waren en dat de Gaggia helaas niet meer geleverd werd. Ik kon kiezen om de Gaggia te laten repareren en dat ze een gedeelte van het aankoopbedrag terug zouden storten aangezien er een gebruikt apparaat geleverd was of ik mocht een nieuwe uitzoeken. Ik heb voor dat laatste gekozen en ben me nog aan het beraden welke het gaat worden.

Zodra ik het nieuwe apparaat binnen heb, zal ik laten weten hoe de verdere afhandeling verlopen is. Hoe het nu opgepakt is allemaal ervaar ik als erg positief! Vandaag de voorlopige wijziging naar " goed" voor aftersales.

SAMENVATTING

Redcoon heeft gebruikt espressoautomaat apparaat geleverd. Willen hem niet terugnemen en nu is het apparaat ook nog eens binnen een maand gesneuveld. Apparaat is nu opgehaald door Redcoon. Redcoon weigert apparaat om te ruilen ondanks dat ik hem nog geen maand heb. Moet nu wachten op reparatie. Dit gaat waarschijnlijk bijna net zo lang of langer duren dan de periode dat het apparaat in mijn bezit is.

Lange verhaal:

Ik heb een Gaggia Titanium espressoautomaat besteld. Bij het uitpakken van het apparaat en het installeren ervan, viel gelijk op dat het bonenreservoir voor bijna de helft gevuld was met koffiebonen. Het plateau waar de kopjes op staan was reeds bevestigd aan het apparaat (wat je volgens de handleiding zelf moest doen) en er zat geen folie meer op (bij latere navraag bij de Nederlandse importeur gaven die aan dat er altijd folie op het plateau zit). Daarnaast waren er lichte gebruikssporen aanwezig op het plateau (krasjes e.d. en aan de zijkanten waren wat stukjes lak weg). Tenslotte stonden er al 16 (!) kopjes op de teller (apparaat houdt bij hoeveel kopjes er mee gezet zijn) en het apparaat hoefde ook niet ontlucht te worden want er bleek nog water in de leidingen te zitten (volgens de handleiding moet een nieuw apparaat ALTIJD ontlucht worden).

Ik had dus het idee dat ze een gebruikt apparaat geleverd hadden. Hierop heb ik op de dag van ontvangst (dinsdag 6 oktober) nog een reactieformulier ingevuld op de website van Redcoon. Ik kreeg via de mail een reactie terug dat het apparaat dan omgeruild moest worden en er werd me verzocht contact te zoeken via de telefoon of via de livechat om een RMA-verzoek aan te laten maken. Ik heb woensdag 7 oktober contact gezocht via de chat en de medewerker van Redcoon meldde me dat alle zaken die ik opnoemde heel normaal waren. Het apparaat was volgens hem alleen maar getest door de fabrikant.. Ik was wat verbouwereerd en heb toen (helaas!) genoegen genomen met zijn uitleg.

Twee weken na ontvangst heb ik -op maandag 19 oktober- contact gehad met de Nederlandse importeur van Gaggia omdat ik een vraagje had over de werking van het apparaat. Tijdens het gesprek heb ik de importeur verteld hoe ik mijn Gaggia die door Redcoon geleverd was aantrof bij ontvangst. De importeur was hierin heel duidelijk: "zo leveren wij die apparaten niet af, deze is duidelijk uit de doos geweest en gebruikt", was zijn conclusie. Daarnaast heb ik het serienummer van het apparaat opgegeven en toen bleek het ook niet om een Nederlands model te gaan maar om grijze import. Van beide zaken werd ik niet vrolijk!

Op heb toen een boze mail naar Redcoon gestuurd. Als reactie daarop kreeg ik een mail terug dat ik telefonisch contact moest zoeken met Redcoon en dat het dan naar tevredenheid opgelost zou worden. Op maandagavond 19 oktober heb ik meteen telefonisch contact gehad met een medewerkster van Redcoon. Ik deed mijn verhaal, maar de medewerkster bleef voet bij stuk houden dat Redcoon nooit gebruikte artikelen levert. Toen ik mijn bevindingen opsomde, trok ze deze allemaal in twijfel. Ze had ook geen boodschap aan de Nederlandse importeur want (quote) "die proberen ons alleen maar zwart te maken, want wij kopen goedkoop in andere landen in en dat vinden ze niet leuk." De vraag wie nu wie zwart maakte, kwam gelijk naar boven.. Ik heb mijn geld teruggeeist, maar volgens haar was het een hygieneartikel (een espressoautomaat lijkt me toch echt in de categorie "huishoudelijk apparaat" vallen dan in de categorie scheerapparaten, tandenborstels e.d.) Daarnaast gaf ze aan dat het ook niet interessant was of Redcoon nu een gebruikt artikel geleverd had of niet. Ik had hem immers al in gebruik genomen. Mijn tegenwerping dat ik de dag van ontvangst mijn vermoedens al had geuit en dat die nu-2 weken later- door de importeur werden bevestigd, waren tegen dovemansoren gericht. Ik kreeg haar niet aan het verstand dat ik betaald had voor een nieuw apparaat en dat als ik een gebruikte had gewild, wel via marktplaats had gekeken. Uiteindelijk heb ik boos de verbinding verbroken, want ik was bang dat ik in mijn boosheid dingen zou zeggen waar ik later spijt van zou krijgen. Ben nog nooit zo onbeschoft tewoord gestaan door een "klantencentrum"!

De volgende dag toen ik wat was afgekoeld, heb ik een mail met mijn bevindingen en een samenvatting van het telefoongesprek naar Reedcoon gemaild met de melding dat ik een review op Tweakers zou plaatsen met een cc-tje naar kieskeurig.nl Gelijk kreeg ik een reactie terug dat ze een ophaalafspraak wilden maken en dat ze dan zouden onderzoeken of mijn apparaat gebruikt was. Hier zakte mijn broek van af: hoe willen ze in hemelsnaam na 2 weken onderzoeken of ze een grbuikt apparaat geleverd hadden?? Daarnaast zou ik het apparaat dan ook nog eens voor onbepaalde tijd kwijt zijn, want hij zou niet direct omgeruild worden. De tranen stonden me in de ogen vanwege dit doort "logica" en "service". Ik heb dan ook niet meer op de mail gereageerd en me maar berust in dit lot.

Dit had ik echter beter niet kunnen doen, want we zijn nu 2 krap 2 weken verder en gisteren (zondag 1 november) begaf de Gaggia het. Luid tikkend/ratelend geluid, maar geen koffieafgifte meer. Ik heb vandaag -maandag 2 november- gelijk contact gezocht met Redcoon via de chat en de klacht gemeld. Ik kreeg te horen dat het apparaat opgehaald zou worden en ter reparatie aangeboden zou worden. Dit zou (gemiddeld) 3 (!!) weken gaan duren. Op mijn opmerking dat ik dat wel erg lang vond en of het apparaat niet gewoon omgeruild kon worden (ik heb het apparaat immers nog geen maand in bezit en zou het dus bijna langer kwijt zijn ter reparatie dan dat ik er plezier van heb gehad) of dat ik (tegen eventuele bijbetaling) een ander apparaat mocht uitzoeken, kreeg ik helaas nul op het rekest. Wat een service..

Vanavond nog even met de Nederlandse importeur van Gaggia in Lelystad gebeld en die gaven aan dat als het een Nederlands model was geweest, ik het apparaat rechtstreeks bij hen had kunnen aanbieden en dat ik hem dan binnen een week terug zou hebben. Nu zit ik dus met een grijze importmodel wat binnen een maand kapot is en (vermoedelijk) teruggestuurd zal worden naar het land van herkomst. Vandaar die lange reparatietermijn.

Je kan het wel radenL ik word doodziek van de "service" die Redcoon biedt. Het liefste zou ik mijn geld terug willen hebben en dit alles achter me willen laten. Eventueel een directe omruiling van het apparaat aangezien het binnen notime kapot gegaan is. Helaas doen ze bij Redcoon niet aan dit soort zaken, want dan zouden ze opeens service verlenen. Ben echt diep teleurgesteld. Dit was mijn 1e en gelijk mijn laatste bestelling bij Redcoon en zal dat bedrijf dan ook aan niemand aanbevelen.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Uw scherpe mening is belangrijks voor ons!

Wij schrikken van uw verhaal. Het klopt dat redcoon geen gebruikte artikelen verkoopt, maar als u dan toch abusievelijk een gebruikt apparaat ontvangt, moet deze uiteraard omgeruild worden voor een nieuwe artikel. Wij willen bij deze benadrukken dat de reacties die u heeft ontvangen via telefoon en e-mail niet comform onze werkwijzes zijn en wij wensen dan ook graag met u in contact te komen zodat wij kunnen uitzoeken waar het verkeerd is gegaan. Uiteraard willen wij alsnog voor een passende oplossing zorgen.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons nogmaals een e-mail te schrijven naar service@redcoon.nl en ditmaal ter attentie van redcoon AS.

Nogmaals onze excuses voor de gehel gang van zaken.

Met vriendelijke groeten,

Uw redcoon Service-team!
Gepost door Ryudo, maandag 2 november 2009 13:56
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

De bestelde LaCie harde schijf was bij Redcoon op voorraad en is ook snel verzonden. Een nette orderbevestiging en na het versturen van het pakket ook een tracecode van GLS ontvangen.

De wijze waarop de harde schijf verzonden is had naar mijn idee wel beter gekunt. In de doos zaten wel een paar luchtzakken maar slechts aan 2 kanten. (boven en 1 zijkant)
Hierdoor is de doos van de harde schijf zelf behoorlijk toegetakeld en was ook even bang dat de inhoud misschien schade zou hebben opgelopen. Gelukkig was die niet het geval.
Aangezien dit een cadeau was heb ik de doos er om weg moeten laten. Erg jammer.

Dus Redcoon: verpak in het vervolg alle netjes rondom zodat dozen van producten ook toonbaar zijn als het ontvangen wordt.

Gepost door derijk, zondag 1 november 2009 15:21
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

De website is een beetje schreeuwerig maar is goed doorzoekbaar en geeft alle nodige informatie over de producten. Redcoon stuurt nette bestelbevestigingen en ook een mail met trackingcode als je pakketje verstuurd is. De prijzen zijn laag.

De Logitech Harmony afstandsbediening die ik kocht werd binnen 48 uur netjes verpakt afgeleverd op mijn werk. De remote zat in de originele verpakking in een ruime doos met luchtzakjes om alles vast te zetten. Track & Trace was aanwezig en werkte goed.

(Nog) niet nodig gehad.

Gepost door info33, zondag 1 november 2009 00:14

Leuke website,
ik wist wat ik moest hebben dus, ook gelijk gevonden.
Genoeg betaalmogelijkheden, en je kan zelfs chatten met een medewerker of dergelijke, dat heb ik dus ook gedaan.
met de vraag of de produkt werkelijk in voorraad was,
dat was dus het geval., wel handig achteraf.

Niets over te klagen,
binnen 48 uur produkt in huis.

Aftersales

Dit is /was mijn eerste bestelling bij redcoon.dus nog geen aftersale meegemaakt.
Maar mocht het iin de toekomst nodig zijn, zal ik het hier alsnog aanvullen.

Gepost door Blonde Tux, vrijdag 30 oktober 2009 14:05
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Was een een bekend klant bij Redcoon, dus wilde daar ook direct bestellen toen ik op zoek was naar een trackball muis. Redcoon was zelfs inclusief de verzendkosten goedkoper dan de lokale computerboer. Andere grote plus was dat de muis ook direct leverbaar was.

In het verleden wel eens problemen gehad met GLS, niet in combinatie met Redcoon trouwens, dus ik ben altijd huiverig over bestellingen die verstuurd worden via GLS, maar wederom was dit overbodig. Nette en vlotte levering. Veilig verpakt.

Klein puntje van kritiek: Milieu vriendelijkere verpakkingen zouden een Pre zijn. Voor de grote van het product, was de verpakking relatief groot.
Ik snap wel dat veiligheid voor op staat, maar in dit tijdperk hecht de consument ook waarde aan duurzaamheid/milieuvriendelijkheid.

Gepost door Jeroenimoes, vrijdag 30 oktober 2009 12:58
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Hoewel de frontpage een beetje rommelig aandoet met veel buttons bovenin, oogt de site professioneel. Het menu is gewoon goed en ik vond snel wat ik zocht. Veel keus. Bestellen ging via een beveiligde SSL verbinding. Met iDeal betaalt, geld dus direct overgemaakt en dat helpt altijd een snelle levering. Kreeg mooi mijn bestel- en verzendbevestigingen via de mail.

Snelle levering via GLS. Het juiste product was geleverd in voldoende beschermingsmateriaal. Het enige puntje voor verbetering is dat de HDD die ik had besteld niet was gefixeerd op het verpakkingsmateriaal (plastic luchtkussentjes). de losse HDD was hierdoor achter de kussentjes gegleden en was dus niet meer beschermt tegen klappen. Hij werkt desondanks prima!

Nog een voordeel van GLS is dat je het op een locatie bij je in de buurt kan laten afleveren als je overdag niet thuis bent. Dit was in mijn geval dus een 24-uurs open locatie, waardoor ik in de avond mijn pakket kon ophalen.

Aftersales

Slim gespeeld: nadat Redcoon een bevestiging hebben van levering krijg je een mailtje waarin ze je vragen om een shopreview in te vullen op tweakers.net Dus wel goed over nagedacht!

Gepost door joeri-slots, donderdag 29 oktober 2009 14:36
Algemeen: 5 Verzending: 3 Aftersales:

Over het algemeen een goede indruk van deze shop. Producten zijn makkelijk te vinden op de website en ook vragen per mail worden snel beantwoord. Netjes een mail update van de bestelstatus.
Het product was direct leverbaar en een van de goedkoopste webshops, dus hier maar besteld.

De verzending vond ik voldoende. De doos van de tv was van buiten extra verstevigd op de hoeken met dik karton en dicht geseald met twee plasic banden er op heen. Hier valt dus niets over te klagen. Maar... Bij het uitpakken van de doos bleek bijna al het piepschuim te zijn gesneuveld (gebroken in stukken) Bij GLS wordt naar mijn idee (door deze ervaring) niet echt voorzichtig gedaan met de pakketten. Verder was er geen schade of iets dergelijks aan het product zelf.
De levertijd was dan wel weer erg snel (dinsdag middag besteld - donderdag ochtend in huis) dat is dan weer een plus punt.
Al met al is de verzending door Redcoon gewoon goed te noemen, alleen GLS laat een steekje vallen hierdoor oordeel ik een voldoende.

Nog geen ervaring mee

Gepost door AeoIus, dinsdag 13 oktober 2009 15:06
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

Ik had de Devolo dLAN 200 AVplus StarterKit besteld 's middags op 5 oktober en via IDEAL betaald. Direct bevestiging terug en met het produkt op voorraad ook inderdaad de 6e verstuurd en daar een bevestiging van ontvangen met een hele uitleg over de maildienst van GLS en wat er te verwachten viel. Erg netjes dus

De site was voor mijn product duidelijk en ik heb me niet al te druk gemaakt om de rest. Ze waren hierin beduidend goedkoper dan wie ook.

Zoals vermeld was GLS de leverancier en via de track en trace website was duidelijk na te gaan wat er met het pakket aan de hand was.
Op de 7e niets gezien of gearriveerd en de 8e gekeken wat de status van het pakket was: afgeleverd en ondertekend met mijn naam de vorige dag om een uurtje of 13.00. Maar ja, niemand was thuis.

Meteen een mail naar de klacht/kwaliteits afdeling gestuurd dat ik verwachtte dat het bij buren was afgeleverd maar ik graag zou willen weten bij wie. Dit om 8.45 verstuurd en om 9.11 een antwoord terug met wat er werkelijk was gedaan met het pakket (zelfs met naam). Werkelijk supersnel en duidelijk met wat ze willen doen zodat dit niet meer voorkomt.
Enige was dat de chauffeur in de veronderstelling verkeerde een kennisgeving te hebben achtergelaten en deze was er werkelijk niet. Kan gebeuren wat mij betreft.

Ze hebben wel aangegeven voortaan de naam te gaan noteren van degene die tekent ipv de geadresseerde.

Het pakket was door Redcoon uitstekend verpakt geleverd en geen enkel probleem mee.

niet nodig gehad.

«  1  2  3  4  5  6  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: