« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 33
De site ziet er goed uit, werkt goed met biede Internet Explorer en Firefox. De specificaties bij sommige producten is soms niet helemaal compleet, maar dat kan een simpel google search oplossen.
De web chat met een mederwerker is een leuke toevoeging. Ik zocht contact oip voordat ik mijn bestelling plaatste en kreeg te horen dat er nog 1 over was. Toen snel de bestelling geplaats en de medewerker had gelijk (en ik geluk dat niemand anders op het zelfde moment eentje bestelde)
De status updat via email was voldoende. Kreeg geen bevestiging dat mijn betaling binnen was maar wel een bevestiging dat mijn bestelling aanvaard was.
Kwa prijzen is dit echt een topper. De televisie die ik besteld heb (Sony 40" W3000) koste bij BBC al ¤500 meer. Tel uit je winst.
Alleen jammer dat je nog moet bij betalen bij iDeal.
Moet zeggen dat ik niet echt tevreden ben met het systeem dat zij gebruiken. Het product word eerst uit het magazijn gehaald. Dan opgehaald door het bedrijf dat het zal verzenden (was Splash Logistiek BV). Dit product komt bij hun binnen en moet daar ook in het systeem worden verwerkt voordat je gebeld word om een afspraak te maken voor een dag in de toekomst (bij mij was het de volgende dag van het telefoontje)
Dit systeem kan veel beter.
De bezorg service van Splash Logistiek BV was wel goed. Heren waren lekker vroeg (kon hem tussen 8.00 en 11.00 verwachten)
2 jonge gozers. Ze gaven mij het advies om hem even warm te laten worden voordat ik hem aansloot. (Was koud) En ze wenste mij nog veel plezier ermee.
(Nog niet nodig gehad)
Website werkt goed, afhandeling bestelling ook.
Groot nadeel: je moet bijbetalen voor iDEAL betaling
Verzending gaat redelijk, maar duurt lang. Bestelling wordt een dag na order doorgegeven aan GLS, hierover ontvang je een bericht waarin een link naar een tracker staat, maar deze werkt pas na 36 uur (dwz nadat GLS de bestelling in behandeling heeft genomen). Levering duurt dus sowieso minimaal 3 werkdagen, zelfs als het bestelde product op voorraad is. Dit vind ik eerlijk gezegd niet van deze tijd.
Verpakking bij mij ook kapot: dat kwam door overdreven grote doos voor weinig inhoud (laptop standaard), met een te strakke zwarte band (zie andere review)
Aftersales
geen ervaring, product voldeed aan verwachtingen.
De website is goed, de prijs voor het artikel die ik zocht laag, je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden, de helpdesk is beleefd.
Da's allemaal prima voor elkaar.
Maar...
Ik plaatste de bestelling (een cirkelzaag van Metabo) op 22-4 en betaalde dezelfde dag. Het artikel zou binnen 6 dagen 'verzendklaar' zijn.
29-5-08 kreeg ik meeltje van van Redcoon: Helaas hebben wij het door u gewenste artikel momenteel niet op voorraad. Wij verwachten de eerstvolgende levering op 1. Mai 2008.
6-5-08 weer meeltje van Redcoon: Helaas hebben wij het door u gewenste artikel momenteel niet op voorraad.Wij verwachten de eerstvolgende levering op 12. Mai 2008.
8-5-08 gebeld: Hun verhaal: "Ja het ligt aan Metabo, die ze ook niet heeft".
Dat zou ik kunnen geloven als het niet zo was dat de Shopsurvey bulkt van de klachten over de achterstalligheid van Redcoon.
Ik heb de order telefonisch geannuleerd. Zo wordt goedkoop geen koop.
Aftersales
Een paad dagen later stond het geld weer op mijn rekening, dus dat is in orde.
Mijn advies: koop niet bij redcoon, tenzij je alle tijd van de wereld hebt en niet snel boos wordt.
Ik heb op de dag voor Koninginnedag een notebook hdd besteld met de status van het product op voorradig. Op zichzelf is de website heel overzichtelijk, het enige wat mij stoort is dat ik niet kan aangeven dat ik voor de rest van de dag ingelogd wil blijven. Toen ik bestelde viel mij als eerst al op dat ik ¤1.49 extra moest betalen voor iDEAL wat ik nogal vreemd vind aangezien bij mijn weten geen enkele webwinkel dit doet.
Daarnaast is de chat-functie met een medewerker goed mijn vraag wanneer ik mijn pakket kon verwachten is redelijk goed beantwoord.
De verzending was ronduit slecht. Naar mijn betaling was mijn bestelling om 14.20 in behandeling, het heeft toen tot 21.21 geduurd voordat het bij de verzendafdeling was. Toen ik dat de volgende ochtend (Koninginnedag) zag wist ik al dat ik het al niet meer op vrijdag hoefde te verwachte (bij een ander bedrijf een behuizing besteld voor de oude hdd welke ik wel op vrijdag ontving ondanks dat ik het later besteldde).
Vrijdagavond gekeken en het product was nog steeds niet verstuurd, dit heeft tot maandagochtend geduurd toen kreeg ik een mail met mijn trackingnummer bij GLS (een bedrijf waar ik eigenlijk slechte ervaringen mee heb maar ik dacht ik probeer het). Het duurt daarna 24 tot 36 uur tot je het kan volgen (bij mij dus 36 uur). Het irritante van GLS is dat ze maar één keer per dag proberen en dat je niet kan aangeven 's ochtends of 's middags.
Donderdag ochtend bij de tweede bezorg poging was ik er wel (eerste poging op woensdag was ik dus net 2 minuten weg bleek uit de tracking). Wat me als eerste negatieve punt op viel aan de verpakking was een zwarte band om de verpakking die veel te strak zat (doos was aan de randen gescheurd).
Bij het opmaken viel me op dat de hdd niet tussen de beschermende lucht zakjes zat maar tegen de zijkant van de doos. Maar gelukkig heeft de hdd het overleeft en lijkt het goed te doen.
Ik heb een 5.1 headset, de Speedlinq Medusa Pro Gamer na hierover goede reviews van medetweakers gelezen te hebben en van andere sites.
Nadat ik hier bij shopreviews reviews van verschillende mensen had gelezen dat er bijvoorbeeld op de site van Redcoon staat dat iets op voorraad is maar het eigenlijk niet op voorraad is en dat zo de levertijd drastisch verlengd wordt.
Daarom heb ik Redcoon gemaild met dit, eerlijk voorgelegd dat ik wel eens dit soort dingen had gehoord over hen en dat ik het okee zou vinden als ze mij gewoon hadden verteld dat hij niet op voorraad was terwijl op de site stond dat het wel zo was.
Ik kreeg keurig een mailtje dat hij vollop op voorraad was en na verzending binnen 1-3 dagen aan mij afgeleverd kon worden.
Op hun site sprak alles voor zich, betalen bestellen etc. daar verder 0 problemen mee gehad.
Ik heb hem vrijdag besteld, maandag werd hij verzonden en vandaag kreeg ik hem binnen. In de headsetverpakking zit een tasje waarin je de headset kan vervoeren en die bied al bescherming tegen eventuele niet al te grote stoten.
Verder zat er in de doos waar de verpakking in zat 1 stuk papier om het op te vullen.
Door GLS kan je gebruik maken van tracking wat een beter idee geeft waar ie is.
Jammer is dat bij hen maar eens in de drie dagen (mijn vermoeden) bestellingen worden opgehaald. Wellicht ben ik een beetje verwend door andere shops die soms direct de volgende dag leveren maar uiteindelijk was dit geen probleem.
Nette webwinkel, goede informatie, leuke prijzen met als enige irritatie dat zoekresultaten naar mijn mening onoverzichtelijk en onder begeleiding van veel klikwerk doorgebladerd dienen te worden.
Ik bestelde een cameratas, want die was bij redcoon gewoon het goedkoopst. (camera e.d. niet maar dat is verschillend)
Betaling en statusupdates prima.
Redcoon heeft een gemeen spambeleid. Deze aankoop stamt nog uit 2007, en bij het aanmelden krijg je een Redcoon voordeel flyer reclame email lidmaatschap. Deze mail met weinig aanbiedingen en veel plaatjes kwam heel vaak, en ik meldde me af. Na een paar maanden sta ik opeens weer op de lijst. Weer afmelden.. nog meer maanden later en jahoor, zetten ze me sneaky weer op de lijst. Vandaag heb ik me voor de 3e keer afgemeldt.
Verzending duurde 10 dagen in plaats van twee. Het artikel was op voorraad, dus dit was niet nodig.
Site is overzichtelijk en duidelijk. Prijzen zijn scherp (vergelijk.nl en kieskeurig.nl bevestigen dat). Een nadeel is de extra kosten die berekend worden voor iDeal, die zeker bij lagere bedragen zwaar kunnen meewegen.
Ondanks de 'vrije dagen' (Koninginnedag, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en een weekend) de aflevering binnen een week. Track en Trace systeem van GLS lijkt soms wat achter te lopen. Verpakking was verstevigd met stevige kartonnen stukken op de randen. De doos was onbeschadigd en op zicht goed behandeld tijdens vervooer. Dit in tegenstelling tot sommige verhalen hier dus tevreden.
De website ziet er zeer goed uit erg proffesioneel met nette prijzen. Heb op 7 april besteld en meteen betaald, 2 dagen later was de betaling binnen. Dit was op een woensdag, iets wat op voorraad staat aangegeven op de site verwacht je toch wel dat het dan op donderdag of vrijdag word verstuurd! Na niks te horen gekregen heb ik die maandag erop via de chat gevraagd hoe het met de order zat. Hij stond klaar voor verzending en zou de volgende dag verstuurd worden. Niet dus! Volgende dag weer gevraagd hoe het zat en ja hoor weer hetzelfde, order word morgen verzonden.
Nu inmiddels woensdag was ik het zat, ik had geen orderupdate gehad en was weer niet verzonden, weer bij de chat gevraagd hoe dit zat en kreeg een slap excuus dat mijn order niet was vrijgegeven! Dit was de druppel en heb mijn order geannuleerd, veel te lang wachten op iets wat op voorraad is en dan tot 3x toe volhouden dat die de volgende dag word verzonden! Voor mij deze shop niet meer ondanks de scherpe prijzen, goede website en chat!
Heb de order geanuleerd!
Aftersales
Geld was volgende dag terug op mijn rekening gestort!
De site ziet er veelbelovend uit. Bestellen gaat snel en eenvoudig, verschillende betaalopties aanwezig (ook rembours).
Na bestelling bleek de kit niet 'direct leverbaar' te zijn, terwijl dat wel op de site stond, maar pas na een maand. Dat legde men toen uit als "er kunnen elk moment exemplaren binnenkomen dus daarom zetten we 'direct leverbaar' op de site".
Order geannuleerd, geld snel teruggekregen.
Na een paar dagen stond er weer "direct leverbaar" op de site. Ik gebeld met het servicenummer, expliciet gevraagd of ik de kit geleverd zou krijgen als ik nu zou bestellen. "Ja hoor", was de reactie, "het is morgen woensdag, dan wordt 'ie donderdag
aangeboden aan de transporteur, dus dan heeft u 'm vrijdag of uiterlijk maandag in huis."
Nou niet dus. Krijg ik de dag erop vrolijk de melding dat de kit niet op voorraad is, en pas over twee weken kan worden geleverd. Na enig doorvragen (via de overigens handige chat-functie) blijkt de kit wel beperkt op voorraad, maar er zijn zoveel orders dat die van mijn waarschijnlijk nu niet geleverd kan worden.
Men verschuilt zich min of meer achter de problemen bij Canon (die kan de vraag gewoonweg niet aan) maar het gaat mij erom dat er foute informatie op de site staat en dat mij toezeggingen worden gedaan die niet worden nagekomen. Een zeer slechte zaak!
Uiteindelijk de order geannuleerd.
Aftersales
Na annulering snel geld teruggekregen, dat dan weer wel...
Overzichtelijke website waar het bestellen makkelijk gaat. Een
bevestiging van de bestelling per mail ontvangen.
Ik heb betaald via iDeal, waar je wel extra voor moet betalen.
De online chat is een fijne extra. Alleen gaat de conversatie niet zo heel erg snel omdat de medewerkers met meerdere klanten tegelijk chatten.
De verzending is wat mij betreft niet voldoende. Als ik betaal met iDeal dan ga ik ervan uit dat mijn bestellng (mits op voorraad) een beetje snel verzonden wordt. Dit is ook de reden dat ik met iDeal betaalde ipv een gewone overschrijving (ik ben van diverse webshops zelfs gewend dat het dezelfde dag nog verzonden wordt).
Bij redcoon bestelde ik op dinsdagmiddag. Wel wat later in de middag, dus ik hoopte op verzending op dinsdag, maar verwachtte op woensdag. De bestelling werd echter pas op donderdag verzonden.
Redcoon verzend met GLS. Mijn inziens een trage pakketdienst. Ik kreeg via de mail een track/trace link die pas na 36 uur na de mail beschikbaar zou zijn. Dat klopte ook. Op donderdag verzonden is helaas niet op vrijdag of zaterdag in huis, maar op maandag.
GLS bezorgt geen pakketjes op zaterdag en door de omslachtige manier van verzenden via diverse depots lukte het niet op vrijdag te bezorgen.
Maandagmiddag dus afgeleverd en de bestelling was netjes verpakt.
Als Redcoon met GLS blijft verzenden dan bestel ik hier niet meer. Ik verwacht van een bestelling die betaald is met iDeal een wat snellere levering dan bijna 1 week.
Zelfs TNT is sneller en dat zegt wat.
Aftersales
Niet nodig gehad. Wel heb ik Redcoon laten weten wat ik van
GLS vindt.
Hierop kreeg ik een standaardmailtje terug die hier niet op inging.
Website is duidelijk en makkelijk door te navigeren.
Je kunt op verschillende manieren betalen ook via ideal en je krijgt achteraf een bevestiging dat je bestelling is geplaatst.
De prijzen zijn er goedkoop tot gemiddeld, alleen jammer dat je voor ideal extra moet bijbetalen
Aftersales
Een dag na het bestellen stond er op de site aangegeven dat het product niet meer in voorraad was, wat een dag daarvoor wel het geval was. Direct met hun contact opgenomen en nu bleek dat het een week zou gaan duren. Heb toen gevraagd of ik de bestelling kon annuleren. Dat kon dus en de volgende dag stond het geld weer op mijn rekening.
- Vrij duidelijke website
- Makkelijk bestelproces
- Goede statusupdates per mail:
20.03.2008, 13:19 Uw bestelling is in behandeling
20.03.2008, 18:18 Uw opdracht bevindt zich in de verzendafdeling.
25.03.2008, 11:51 Uw bestelling is verstuurd (am 25.03.2008)
- Goede prijzen
- Goed en snel contact per mail (vragen etc)
- Chat per site bereikbaar, werkt ook goed
Ze werken samen met GLS Netherlands. Dit staat op hun website:
1) Klein / Middel / Groot formaat pakket
Klein formaat en Middel formaat pakketten worden door GLS bezorgd. Let op: Onder rembours (4) kunt u bij GLS uitsluitend contant betalen tot een maximum bedrag van ¤ 2500,00 met het verzoek zo gepast mogelijk te betalen. Zodra uw bestelling bij ons verwerkt is, bezorgt GLS binnen 2 werkdagen. Zij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30u en 17:30u. Mocht u niet thuis zijn dan krijgt u een kaartje in de brievenbusvan de bezorger. Hierop staat het telefoonnummer van het dichtst bijzijnde GLS Depot, waarmee u een nieuwe afspraak kunt maken of eventueel het artikel kunt afhalen. U dient binnen 3 werkdagen na dagtekening van het kaartje gereageerd te hebben. Zo niet wordt uw bestelling geretourneerd. Uw bestelling wordt NIET afgeleverd bij de buren! Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk. Zie voor meer informatie www.gls-netherlands.com.
Klinkt goed, denk je....
Pakket zou bezorgd worden, zowel ik als mijn vriendin zijn niet thuis op bovengenoemde tijden in verband met werk. Dus ik verwachtte al dat ik een afspraak moest maken of het op moest halen, vond ik ook prima. Kom ik echter thuis, belt de buurman aan. Ja er lag een pakketje voor de deur, ik heb het maar naar binnen meegenomen. Bleek dus het pakketje te zijn waar het om ging.
En dan kijk je op trace van GLS en dan staat er: er is getekend door <insert mijn achternaam>.
Beetje jammer, maar dat is niet aan Redcoon te wijden. Ik zal Redcoon hier ook nog over mailen.
Overzichtelijke website en duidelijk.
Goede verpakking niks over te klagen.
N.v.t.
De website is overzichtelijk ingedeeld en het zoeken op de website van Redcoon gaat gemakkelijk. Er is voldoende informatie bij de producten beschreven.
Ik zocht al een tijdje om een goeie headset en bij Redcoon zag ik een Creative Fatal1ty Gaming Headset voor maar ¤26 staan en voor zo'n mooie prijs kon ik em niet laten schieten. Ik heb er gelijk maar twee stuks besteld, eentje voor mezelf en eentje voor men broertje.
Het bestelproces verloopt soepel en je ontvangt verschillende keren een statusupdate via de mail en een Track&Trace-nummer aan het eind.
Ik had de headsets binnen 4 dagen in huis. Verzending gaat met GLS en ik weet dat die altijd vet vroeg bij mij is en dat was dit keer ook zo, 9 uur precies stond er iemand aan de deur te bellen.
De Producten waren prima verpakt in een doos en de headsets werken beide prefect.
Bij GLS kun je je pakket ook mooi via Track&Trace volgen.
Alles bijelkaar een dikke voldoende!
Website is overzichtelijk, maar de leveringstijden klopten absoluut niet.
Er stond binnen 5 dagen te leveren. Het duurde een maand. Navraag bij Redcoon: "Ligt aan de leverancier." Dan moet men niet zulke informatie op de website zetten. Het is misleidend.
Je krijgt alles keurig via e-mail bevestigd en je kunt via een eigen account volgen hoe het staat met de bestelling. Bij order door Redcoon zelf gedaan, kun je echter niets volgen via je account.
Men reageert snel op e-mails en via de chat kun je ook vragen stellen.
Betalen kan heel divers. Ik had gekozen voor voorutibetaling. Belachelijk dat je voor Ideal moet betalen. Maar daar is Redcoon niet enige mee.
Telefonisch goed bereikbaar. Je wordt netjes te woord gestaan.
Je betaalt minder dan bij andere internetwinkels, maar heb wel lang moeten wachten op levering. Dat neem je dan maar op de koop toe.
Zoals aangegeven duurde de levering erg lang.
Aflevering gebeurde via GLS. Er is een track&trace mogelijkheid. Je moet de hele dag beschikbaar zijn. Afspraken over een dagdeel of tijdstip van aflevering of telefonisch op de hoogte worden gesteld van aflevering is niet mogelijk.
Het ging om speakers. Er zat geen omdoos omheen. De subwoover was zwaar beschadigd. Verder was één zuilspeaker niet geleverd. Die werd plosteling een dag later afgeleverd. Maar ik had inmiddels al schriftelijk een melding van een missend onderdeel opgestuurd naar Redcoon.
Redcoon zou er goed aan doen om GLS eens kritisch te bekijken op hun service.
Aftersales
De kapotte subwoover heb ik kostenloos kunnen terugsturen (wordt opgehaald door TNT post) nadat een RMA formulier was gemaild. Dit werd zeer correct afgehandeld. Na twee weken ontving ik een perfecte subwoover.
Door de slechte levering heb ik extra kosten moeten maken: telefoon (0,18 cent per min.) en postzegel.
Ik heb al heel vaak via inetrnetwinkels spullen geleverd gekregen en het is altijd perfect gegaan. Dit jeer helaas niet. Maar ja eind goed al goed. En ik ben de gelukkige bezitter van een stel perfecte speakers.
Heb nu twee artikelen via deze leverancier besteld. Tweemaal waren ze het goedkoopste dat ik kon vinden op internet. Daarnaast hebben ze veel keus in diverse artikelen.
De website is overzichtelijk en de uiteindelijke kosten zijn duidelijk. Na het bestellen kreeg ik een bevestiging van de bestelling per e-mail. Nadat de betaling geregeld was werd er een e-mail verzonden met een hyperlink naar de track-and-trace mogelijkheid van de verzendbedrijf, GLS. Hiermee kan de levering getraceerd worden. Erg handig.
Verzending duurde helaas iets langer omdat er een weekend tussen de bestelling en levering zat, desalniettemin goed. Uitindelijk zaten er 4 werkdagen tussen geld overmaken via i-deal en de uiteindelijke bezorging.
Verzending was perfect. Grote doos volledig verpakt met luchtkussentjes.
Aftersales
Geen ervaring met aftersales! Er is een gewoon een goed product geleverd!
Via kieskeurig.nl op de site van Redcoon gekomen. Heb dus niet lang hoeven zoeken naar het product dat ik wilde bestellen. Prijs was goed, goedkoper had ik het nergens gezien. Bestelproces ging vlot, nette bevestiging.
Op de site stond het product op voorraad. Zondagmiddag besteld en dus verwachtte ik dat mijn bestelling op maandag wel verzonden zou worden. Niet dus. Dinsdag ontvang ik via de mail een track en trace code, maar pas woensdagmiddag wordt de zending daadwerkelijk verzonden... Uiteindelijk komt de bestelling donderdag binnen. Viel mij wel tegen, zeker ook omdat op de site duidelijk wordt vermeld dat het artikel binnen twee werkdagen wordt verzonden.. Verpakking is wel goed, veel luchtkussens erin, artikel kan geen kant meer op. Toch een krappe voldoende
Geen ervaring mee.
Schandalig die lui.
Hebben mij 2 dagen thuis laten zitten wachten maar niets geleverd.
Heb toen gezegd hou het maar, hoef jullie spul niet meer.
Ik zit nu al meer dan een maand te wachten en heb mijn geld nog niet terug. Ze willen me dwingen een formulier te laten tekenen voor het verdwijnen van hun levering. Ze zeggen dat hun vervoerder het zaakje kijt is en dat ik daarvoor een handtekening moet zetten.
Inmiddels ben ik al zo ver dat ik mijn rechtsbijstandsverzekering heb ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen.
Ook reageren ze al niet meer op mijn mail.
Ik vind het een schandalig stel boeven als je zo met klanten omgaat.
Bestel al vele jaren op internet maar zo iets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik raad iedereen aan een grote boog om deze mensen te maken.
Volgens hun track and trace zouden ze op 2 opeenvolgende dagen bij mij aan de deur zijn geweest.
Dit is niet waar want ik ben speciaal 2 vakantiedagen kwijt omdat ik voor nop thuis ben gebleven en niemand aan de deur is geweest!!!
Aftersales
Ze vertikken het mij mijn geld terug te geven terwijl hun vervoerder het spul is kwijt geraakt.
Wel proberen ze me een verklarin af te dwingen waarin het lijkt alsof ik er iets mee te maken had.
Het is al zover dat ik mijn rechtsbijstandverzekering heb ingeschakeld om erachter te komen of dat zo maar mag.
Niet dus!
Ik heb bij deze shop een Nikon D40X spiegel reflex camera gekocht in combinatie met een Nikon NIKKOR 18-200mm lens.
Op de website werd de camera aangeboden (alleen de body) voor 489 en de lens los voor 666. Echter hadden ze ook een setprijs gemaakt van ongeveer 1230 euro.
En een simpele optelsom leert dat 489 en 666 samen 1155 is.
Dus hoe kan een setprijs nou duurder zijn ?
Afin, foutje in het systeem..
Had ze hierover gemaild.. de volgende dag wel antwoord gekregen dat het idd niet klopte en het zou met een half uurtje aangepast zijn.
Dit was idd met iets meer als een half uurtje gedaan en heb het product toen (voor echt een scherpe prijs) van 1059 besteld.
De verzending vindt ik slecht.
Echter is dit niet helemaal de schuld van Redcoon.
Ik heb voor slecht gekozen omdat het verzend process gewoon onodig lang duurt.
De manier waarop de spullen overigens verpakt waren was gewoon goed. Zat in een stevige kartonne doos met wat bescherming erbij dus niets te verwijten aan Redcoon wat dat betrefd.
Ik had via hun online chat (waar ik positief over ben, 3x gebruikt. Iedere keer binnen een minuut of 5 werd ik vriendelijke geholpen) gevraagd of de spullen nou wel of niet op voorraad waren aangezien ik daar achteraf wat slechte beoordelingen over heb gelezen. Kreeg er niet helemaal een duidelijk antwoord over maar hij kon me vertellen dat het de 25ste verstuurd zou worden. Echter kreeg ik diezelfde dag een mail (24ste) dat het zaakje verstuurd was.
Dus vol enthousiasme verwachte ik het pakketje zaterdag middag op z'n laatst.
Niets was minder waar
En daarom dus een slechte beoordeling:
GLS werkt gewoon onhandiger in vergelijking met de TNT. Redcoon stuurt het naar hun lokale verwerkings proces, vervolgens sturen zij het weer door naar het depot waar de bestelbus staat en dán pas wordt het pakket daadwerkelijk naar m'n voordeur gereden. En door dit proces ben je al gemiddeld 2 a 3 dagen kwijt. Met als gevolg dat het pakket pas maandag aan kwam op het verzend depot, en pas dinsdag bij mij werd afgeleverd.
En aangezien zei verzendkosten rekenen van 7,99 vindt ik dit relatief duur. Aangezien een pakketzegel van de TNT slechts 6,20 kost.
Overigens was de track en trace service van GLS wel goed.
Aftersales
Geen gebruik van gemaakt.
Alle spullen die ik hebben besteld waren netjes geleverd met factuur. En aangezien het boeltje gewoon werkt zoals het hoort te werken heb ik hun klanten service nog niet nodig gehad.
Ik was op zoek naar een Philips LCD TV van 37" (37PFL9632D) en Redcoon had een prima prijs en kon binnen 2 weken leveren. De site was overzichtelijk en biedt voldoende info. Helaas wel enkele foutjes in de logo’s van HD Full en HD Ready maar dat terzijde. Eerst contact gehad via de web-chat waarin ik vriendelijk en snel antwoord kon krijgen op bijvoorbeeld het aantal geplaatste bestellingen en het verwachte aantal TV’s dat binnen zou komen. Gezien de goede prijs (ondanks de hoge leverkosten van 50 euro) de bestelling eind december geplaatst. De TV zelf is goed en werkt uitstekend en gelukkig (nog) geen dode pixels. Zelfs het analoge beeld is al een factor 2x beter. Binnenkort ga ik nog wat met HDMI / 1080p experimenteren.
Verzenden was een ramp… levering vond plaats via “MyPlace”. Eerst belden ze dat er de volgende dag geleverd kon worden, terwijl Redcoon drie dagen eerder een mail stuurde dat het nog twee weken ging duren. Helaas kon ik die donderdag niet aanwezig zijn en zouden ze me de maandag daarna terugbellen voor een 2e levering. Er is die dag niet gebeld. Om iets voor 17.00u heb ik MyPlace zelf maar gebeld en is er een afspraak gemaakt voor dinsdag (ze waren zeer inflexibel in het maken van afspraken en eisten zelfs 25 euro boete wanneer je op het moment van levering niet aanwezig bent). Ze verwezen me naar een website, waar ik kon zien dat de bestelling tussen 8.00 en 11.00u zou arriveren. Om 13.30 was er nog steeds niemand en heb ik ze weer gebeld. De chauffeur was verlaat, maar zou er over 15 min zijn. Helaas was ik toen al terug op mijn werk want ze waren immers al 2,5 uur te laat. Ik reed snel terug naar huis echter was ik niet meer op tijd. Vervolgens belde ik My Space en ze wilden alleen maar een nieuwe afspraak inboeken. Daar had ik geen zin in en zodoende vroeg ik of de chauffeurs even konden wachten op het volgende adres. Na veel gezeur kon dit en hebben we daar ter plekke de TV overgedragen. De bezorgdienst was zeer onvriendelijk en droegen geen zorg voor de spullen die ze vervoerden. Als het niet paste, duwden ze gewoon nog iets harder tegen de deur van de bestelbus. Kortom een klein wonder dat de LCD TV nog heel is… maar nooit meer met MyPlace!