Channels

Website http://www.cool-prices.nl
E-mailadres verkoop@cool-prices.nl
Telefoonnummer 0485-575399
KVK 17120543
Betaalmogelijkheden Creditcard, iDeal, Machtiging, Op rekening (achteraf overmaken), Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Rembours (contant) algemeen € 19,95
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen € 8,95
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 561 prijzen
Prijsindex 94,0 (6,0% onder gemiddeld)
94,0 (6,0% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

www.cool-prices.nl

Informatie
Cool-prices is opgericht in augustus 2004. In deze korte tijd zijn wij van beginnende webshop uitgegroeid tot een ervaren webshop die klantvriendelijkheid, flexibiliteit, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel heeft staan.
Bestellen bij cool-prices

Aangezien wij een internetwinkel zijn, dienen al onze bestellingen dus via internet geplaatst te worden. Als uw bestelling geplaatst is zullen wij er alles aan doen om deze zo correct en snel mogelijk naar u toe te sturen. Wij verzenden alleen per post , u kunt het niet afhalen.
Verzendkosten:

De verzendkosten blijven hetzelfde ongeacht de hoeveelheid of het gewicht!!!
  • Verzendkosten bij vooruitbetaling: EUR 8,95
  • Verzendkosten onder rembours: EUR 19,95
  • Verzendkosten naar België en Duitsland: EUR 16,95
Contact

Contact opnemen kan via de verschillende mailadressen.

Staat er een fout op de website of heeft u een vraag over de site in het algemeen?
Mail dan naar webmaster@cool-prices.nl

Heeft u vragen over uw geplaatste order?
Mail dan naar orderstatus@cool-prices.nl

Heeft u vragen over uw RMA-aanvraag?
Mail dan naar rma@cool-prices.nl

Heeft u vragen over de assemblage van uw PC?
Mail dan naar assemblage@cool-prices.nl

Heeft u technische vragen?
Mail dan naar support@cool-prices.nl

Wilt u een offerte aanvragen?
Mail dan naar offerte@cool-prices.nl

Heeft u vragen in het algemeen?
Mail dan naar info@cool-prices.nl

Postadres:

Cool-prices.nl
Postbus 16
5830 AA Boxmeer

Bereikbaarheid:

Wij zijn ook telefonisch en per fax bereikbaar.
Telefoonnummer: 0485-575399
Faxnummer: 0485-578685

Tijden dat we telefonisch bereikbaar zijn:
Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 21.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00

Let op!! U kunt het beste pas telefonisch contact zoeken als uw email niet binnen 24 uur is beantwoord.

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
302 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
292 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
92 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
«  1  2  3  4  ...  15  16  »Resultaten 1 t/m 20 van 310
Gepost door zuperzara, zondag 11 mei 2008 17:31
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Website zeer overzichtelijk en makkelijk in te navigeren. Duidelijke omschrijvingen. Snel en vlot om te shoppen, duidelijkheid omtrent betaling en verzending. Makkelijk om vanuit België te bestellen met overschrijving. Wel jammer dat je voor Visa een extra transactiekost moet betalen. Prijzen liggen zeer goed.
Handig dat er een wishlist is, die te bewaren is. De mogelijkheid om zelf offertes te maken en uit te printen als PDF maakt het vergelijken makkelijker. Soms wat verwarrend met voorraden. In mijn bevestigingsmail stond er dat er 4 artikelen niet voorradig waren, maar twee dagen later bij de levering, zat alles er netjes in. Blijkbaar zijn er een vlotte rotaties op de producten. Als er staat dat iets niet voorradig is, niet aarzelen om toch te bestellen, want de stock wordt blijkbaar zeer snel aangevuld.

Eenmaal je besteld hebt, wordt alles goed opgevolgd, Je krijgt vlot mail: omtrent je bestelling, je betaling, het ontvangen van je betaling, de levering. Als je zelf vragen hebt, wordt er snel op geantwoord.

Heb nu al meerdere keren bij hen gekocht en ik plan in het vervolg alle IT materiaal daar te kopen.

Prima verpakt, onderdelen zitten in doos waar mogelijk, anders stevig in bubbelwrap gewikkeld. De levering ging vlot. TNT track and trace werkt wel niet zo snel. Het was al geleverd voor het op TracknTrace stond... Alles correct geleverd, niets op aan te merken.

Gepost door Huub17, zaterdag 10 mei 2008 00:40
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

De website is overzichtelijk, het bestellen gaat prima en de updates per mail zijn goed. Het enige wat wel goed is dat ze het plaatsen maar de manier waarop misschien wat beter kan is de tijd dat een item dat niet meer op voorraad is weer beschikbaar is, het staat nu in de titel van het item. Een Verder kleine puntje is dat het misschien handig is om te zien wat er van je bestelling inmiddels is en waar nog op wordt gewacht (hoewel ze deze updates ook binnen een dag per mail verstrekken en gelijk aanbieden je te helpen met het wijzigen van je bestelling).

Een groot pluspunt vind ik dat alles wat op voorraad staat ook bij hunzelf op voorraad is en dus direct geleverd kan worden. Wat dan wel weer jammer is dat zodra je een bestelling doet de voorraad niet -1 gaat, het is dus soms gokken of een product wel of niet uitverkocht is voordat jouw bestelling behandeld wordt.

Nadat ik een statusupdate kreeg per mail over twee artikelen die nog niet gearriveerd waren heb ik eentje hiervan geannuleerd, waar geen probleem van gemaakt werd. Het betaalde geld stond ook al weer op mijn rekening op het moment dat de rest van de levering aankwam. Deze snelle afhandeling schept wel een goed vertrouwen bij de klant .

Verzending was, zoals van de TNT te verwachten, binnen een dag op de plaats van bestemming, alles was goed verpakt, HDs in een extra verpakking en luchtzakken en karton ter opvulling.
Wat wel minder was, maar dat is ook nogal eens van de TNT te verwachten, is dat er geen handtekening gezet is terwijl het wel vereist was volgens het adreslabel. Daarentegen, een bezorgdienst die serieuzer omgaat met pakketten maar wel de TNT snelheid kan leveren is ook gelijk een stuk duurder.

Aftersales

In het verleden gebruik moeten maken van hun RMA, dit is tot nu toe de enige webshop waarbij ik niet een 2e mailtje heb hoeven sturen om mijn RMA-verzendkosten terug te krijgen. Afhandeling was destijds ook snel en goed .

Gepost door leuk_he, vrijdag 9 mei 2008 10:33
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Goed assortiment, duidelijk wanneer iets op voorraad is en in mijn geval ook duidelijk wanneer iets geleverd gaat worden op voorraad. Ook op de vraag of alle onderdelen in mijn winkelwagen compatible waren kwam een snel en bondig antwoord.

Jammer genoeg geen mogelijkheid tot afhalen.

bevestings mail van de bestelling kwam snel binnen, en betaling met ideal werkte goed. Bestelling was ook al op de eerste werkdag verzonden.

Verzending was snel en track en trace nummers kwamen nog die zelfde dag binnen. Echter door mijn eigen fout stond er een fout niet bestaand adres op de zending. Als postcode/straat/stad combi automatisch gestest was had dit onderdeel nog beter geweest. TNT bied geen mogelijkheid in te grijpen in dit geval. Jammer.Zending werd na een paar dagen door tnt retour gestuurd naar leverancier.

Coolprices heeft zonder extra kosten en prompt dit daarna naar het correcte adres verstuurt. Ook hiervan kwamen snel track en trace nummer beschikbaar en toen was de zending de volgende dag al gearriveerd.

Gepost door paazei, donderdag 8 mei 2008 15:44
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Niet alleen de laagste prijzen en duidelijkheid over de voorraad, maar met ideal is je bestelling binnen een uurtje betaald en verwerkt. Ik heb mijn spullen om 6 uur s'avonds besteld en 2 dagen later om 1 uur staat tnt op de stoep om het af te leveren, geweldig. Hier kunnen een heleboel andere webshops nog wat van leren, heb namelijk nog een andere bestelling lopen die op voorraad zou moeten zijn, maar die duurt nog een paar dagen. Bij jullie zijn zelfs de onderdelen die oranje zijn nog op voorraad en dat kan ik zeer waarderen, een betrouwbare webshop! Eigenlijk een beetje spijt van dat ik niet alles bij cool prices heb besteld, want dan was het nou tenminste binnen

Ik heb trouwens een intel c2d e8400, 2GB geheugen en een asus p5e besteld + een kast voor mijn zusje en vooral het moederbord en geheugen waren nergens anders zo goedkoop en op voorraad.

Alles was goed verpakt en binnen no time gearriveerd met tnt.

Gepost door Hans C, maandag 5 mei 2008 18:03
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: slecht

Op vrijdag bestelling geplaatst voor geheel geassembleerd systeem, waarvan alles op voorraad was. Op zaterdag kreeg ik de offerte gemaild, die ik niet had verwacht, want ik had al besteld. Ik had erbij geschreven dat ik de northbridgekoeler vervangen wilde hebben voor een Zalman. Dat kon en was geen probleem. Netjes. Ik heb direct zaterdag het gehele bedrag overgemaakt. Wat niet netjes is, is dat men ondertussen gewoon doorgaat met het verkopen van de onderdelen. Ook die ik dus al besteld had. Op maandag wordt er dan blijkbaar gekeken naar de bankrekening en dan pas worden de onderdelen gereserveerd. Niet dus, want inmiddels was de processor die ik bestelde (E8500) uitverkocht. Bij telefonisch contact leek men maar niet te snappen dat ik het vreemd vind dat als ik een volledig systeem bestel dat op voorraad is op dat moment, ik niet wil horen dat artikelen op zijn. Toch maar gekozen voor de E8400.

Bij binnenkomst systeem bleek dat de twee frontfans en de frontleds van de Antec Nine Hundred niet aangesloten waren. Klein slordigheidje in de assemblage. Lastig echter omdat de kabels wel netjes weggewerkt waren, waardoor ik er niet meer bij kon komen. Ik wilde niet de overigens nette assemblage teniet doen.

Systeem werd netjes verpakt verzonden. Via de TNT website kon ik het pakket volgen.

Aftersales

edit 9 mei: systeem is 8 mei ontvangen. Bij het opendoen van de doos zag ik de processorkoeler los in de kast liggen. Niet heel fijn, koelribben verbogen. Zelf er weer opgezet. Systeem lijkt stabiel, even testen dit weekend.

edit 7 mei: mail ontvangen dat betaling gisteren te laat binnenkwam. Bijzonder, want via electronisch bankieren zaterdag overgemaakt en van bank naar bank. Systeem zou vandaag verzonden worden. RMA status op de site is netjes aangepast en er is een TNT nummer waarmee ik een zending kan volgen.

edit 6 mei: er is niet gebeld, geen mail verzonden en de RMA status op de site is niet bijgewerkt (staat zelfs nog op "wacht op betaling". Vanavond mail gestuurd.

Dan de installatie van Windows. Lukte niet. Voortdurend vastlopers. Systeem RMA, persoonlijk afgeleverd op maandag 14 april. Intussen is het 5 mei en wacht ik er nog altijd op. Volgens Coolprices voldeed de voeding niet. Te weinig Watt. Betrof certified SLI koeler van 620 Watt van Coolermaster. Volgens gathering en PSU calculators (muv die van Asus) moest het ruim voldoende zijn. Maar goed, ik wilde mijn systeem graag terug, dus op voorstel van CP gekozen voor de Coolermaster 850W, die 50 euro duurder was. Geld overgemaakt. Hoor ik een tijdje niets en ga ik bellen. Men wachtte nog op de binnenkomst van de voeding, met onbekende levertijd! Op hun eigen voorstel! gekozen voor deze. Weer geld bijbetaald, nu 16 euro, voor de Zalman 850W die wel op voorraad was. Systeem zou vandaag verzonden worden en afgelopen zaterdag getest. Net gebeld. Systeem wordt NIET vandaag verzonden. Men was nog aan het testen. Geen bericht over ontvangen. Misschien morgen. De jongen aan de telefoon gaat de RMA mannen morgen vragen naar de stand van zaken.

Gepost door YoshiBignose, maandag 5 mei 2008 08:55
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Ik bestel hier al jaren, maar heb nog nooit een review ingevuld. Dacht dat het nu wel eens tijd werd. Tot nu toe nooit problemen gehad hier, alles is goed. De website is duidelijk en overzichtelijk, de prijs is goeden de service is goed.

Binnen 1 dag is mijn besteling (als het op voorraad is) vaak al (goed verpakt) geleverd. Soms 2 dagen. Perfect dus.

Aftersales

Een videokaart is een keer kapot gegaan na enkele maanden. Ik heb hem als RMA opgestuurd en na een paar dagen kreeg ik al een nieuwe videokaart opgestuurd. Zeer goede service!

Gepost door Henck, zondag 4 mei 2008 18:04

makkelijke website en ook goede gegevens wat de voorraad is.
als iets niet op voorraad is krijg je snel een mail met of je het wil veranderen. het veranderen ging erg snel, en ook melde ze wanneer ze de spullen kregen dus je weet waar je aan toe bent als klant.

contact via de mail is erg snel, altijd super snel een antwoord terug.

verzendig ging goed, kreeg een mail met daarin het tracktrace nummer, ik zag toen ineens dat ik mijn postcode fout had gezet op de website, ik dus snel bellen met cool prices, ze melde dat ik een mail kon sturen met de juiste gevens, dit snel gedaan, ze konden het pakket gelukkig nog veranderen.
dus alles is netjes aangekomen.

ook als je zelf dus iets fouts doet, kunnen ze het altijd voor je oplossen

Aftersales

niet nodig, alles werkt goed

Gepost door SoulShot, zaterdag 3 mei 2008 19:51

Goede, ovezichtelijke snelle site. Informatie bij sommige producten is mager, maar over het algemeen goed. Genoeg updates tijdens bestelling, snelle e-mail terug.

Goed verpakt, 2 dagen verzendtijd naar België.

Aftersales

Deze keer geen last van gehad, maar vorige keer 3 schermen met pixelgarantie teruggestuurd zonder enig probleem.

Gepost door xaz, zaterdag 3 mei 2008 12:19

De website is overzichtelijk, makkelijk te navigeren, met actuele voorraadindicaties. De prijzen zijn lager dan gemiddeld. Ze reageren vriendelijk, snel en correct op vragen via mail.

Na de bestelling krijg je een bevestiging via mail met een link naar een statuspagina en na verzending een track 'n trace code.

Het product dat ik bestelde was op voorraad. Anderhalf uur na de bestelling was het product al verstuurd en had ik een track 'n trace code. Helaas is TNT erg traag met updaten van de statussen, maar dat ligt niet aan Cool-Prices.nl.

Een dag later werd het product afgeleverd, netjes verpakt in de originele verpakking, met een dubbele laag schokabsorptie eromheen in een doos. Er moest getekend worden voor ontvangst.

Een supersnelle en goede afhandeling!

Gepost door SinergyX, vrijdag 2 mei 2008 18:08
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Na flink de pricewatch doorgezocht, kwamen hun met meestal de beste prijzen. Helaas bleek later op de dag het moederbord niet meer op voorraad, maar stond er bij een ander moederbord dat ze ze 29-04 weer op voorraad zouden krijgen. Kort belletje en bestellen geplaatst.

Klein minpuntje blijft de creditcard kosten (3%), maar bleef alsnog vrij goed geprijst. Enkele minuten later al de bestel/betalingsbevestiging en nog geen uur later de TNT tracecode.

Door feestdagen kwam het pakket pas op 2 mei, hier had ik ook rekening mee gehouden. Alles was zeer stevig verpakt, ook de dual channel kit geheugen was nog netjes in de orginele verpakking en zelfs nog een extra keer verpakt.

Helaas bleef de T&T code lange tijd bij de TNT/TPG op eerste status staan, maar daar kon cool-prices natuurlijk niets aan doen.

Nog niet nodig gehad

Gepost door AmigaWolf, donderdag 1 mei 2008 18:02

Heb een Asus P5N-D SLI , nForce 750i, besteld bij hun, omdat ze goed leverbaar waaren bij Cool-Prices.

De website is goed overzichtelijk.
De leverancier voldoende technische kennis.
Je krijgt een bevestiging van je bestelling via e-mail.

Ik heb via Rembours besteld, hou er niet van om via vooruit betaalen te betaallen, hoor je vaak veel brobleemen over,bij bedrijven.

Is goed bereikbaar via e-mail of telefoon en reageert snel.

De prijzen zijn lekker Laag.

Verzending Ging heel goed 15 April besteld en 17 April in huis.

De bestelling was goed en stevig verpakt.

Track&Trace werkte ook perfect.

Nog geen probleemen gehad

Gepost door Ltje, dinsdag 29 april 2008 10:59
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Goed gedaan, vlot behandeld, ik kon de status van mijn product goed volgen

De volgende dag had het op de mat kunnen liggen, ware het niet dat ik net niet thuis was, zodat ik het niet aan kon nemen, maar de service verleent door TNT en Coolprices zelf was gewoon top.

Aftersales

Heel tevreden. Ik had in mijn domme onoplettendheid normaal werkgeheugen besteld voor mijn laptop, ipv de laptopvariant. Daar kwam ik pas achter toen ik de verpakking waar het geheugen in zat al voor een deel had opengemaakt. RMA aangemaakt, situatie uitgelegd, en dat was allemaal geen enkel probleem. Teruggestuurd, extra geld overgemaakt voor de goede versie, en bij elke stap kreeg ik gelijk dezelfde dag reactie. En twee werkdagen nadat ik het geld had overgemaakt lag nu de goede versie hier op de mat.
Supergoede service!

Gepost door RenaldoNiels, donderdag 24 april 2008 21:46

onlangs een 8800Gt besteld omdat ik mijn 7900GTX verkocht had.

bestelling om half5 aangemeld en via I-deal geld overgemaakt
10minuten later mailtje dat pakketje verstuurd was en track en trace nummer gekregen
Volgende dag kwam de postbode langs met mijn pakketje
heb nog nooit zo snel iets binnen gekregen dat ik via internet besteld had

Zeer goed en stevig verpakt in een onopvallende doos

Niet nodig gehad

Gepost door thelightning87, donderdag 24 april 2008 21:32
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: voldoende

De 22ste een bestellinge gedaan waar onderandere 4x Samsung 1TB schijven inzaten. Deze waren niet op voorraad maar zouden Donderdag 24April op voorraad komen. Ik heb deze dus besteld voor een klant die deze Zaterdag verwachtte.
Vandaag keek ik echter weer en bleek de datum gewoon verschoven te zijn naar zaterdag.. in 1 klap de hele bestelling dus nutteloos. Ik voel me dus nogal opgelicht aangezien ik vermoed dat ze dit alleen maar doen om mensen te laten bestellen.. Pas dus op!! (Cool-Prices,als je niet kan garanderen dat iets een bepaalde dag geleverd kan worden, meld het dan ook niet) Dit is trouwens de 2de keer dat ik dit grapje meemaak..de vorige keer had ik een muis besteld die op "groene voorraad" stond.. een week later nog steeds niks gehoord en bleek de muis compleet _NIET_ meer leverbaar te zijn, Ik dacht dat hij op voorraad was?
Dit was mijn laatste cool-prices avontuur in ieder geval.

Verzending + verpakking altijd vlot en goed

Prima geholpen met RMAs

Gepost door primusz, dinsdag 22 april 2008 17:20
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: slecht

De site is overzichtelijk en voorraad indicatie klopt wat erg makkelijk is als je iets snel wil. Je krijgt automatisch overal een bevestiging van en de leveringen gaan snel.

Niet-automatische communicatie verloopt echter wat stroever, ik heb een paar keer proberen te bellen maar er werd niet opgenomen. Op de e-mail wordt wel vrij snel gereageerd alleen is dit erg kortaf en krijg ik de indruk dat je mail niet helemaal (goed) worden gelezen.

De producten zitten keurig verpakt met beschermende opvulling. Helaas zat er dit keer een verkeerd geleverd product bij maar fouten kunnen altijd gemaakt worden, het gaat er dan vooral om hoe deze afgehandeld worden (zie aftersales).

Aftersales

Zoals gezegd zat er dus een verkeerd product bij. Ik had een SuperFlower 400 watt PSU besteld maar een SuperFlower ventilator gekregen.

Ik heb in een mail (telefoon werd niet opgenomen) voorgesteld om dit buiten de RMA procedure om af te handelen aangezien het retouneren van de ventilator veel meer kost dan de ventilator zelf, daar schiet dus niemand wat mee op.
De reactie van Cool-Prices was dat ik gewoon een RMA aan moest maken en de verzendskosten vergoed zou krijgen.

Nou vooruit: ik RMA aanmaken, goedgekeurd en ventilator opgestuurd.
De status van de RMA kun je alleen op de site bekijken, hiervan word je NIET per mail op de hoogte gehouden.

De status was na een dag of 3 veranderd in 'product in bestelling'. Aangezien ik inmiddels wel spoed had bij de voeding heb ik gevraagd of ik een vergelijkbaar model kon krijgen, op de site staat een iets goedkopere cooler-master voeding met vergelijkbare specs.
Dit was geen probleem en de voeding was die dag nog opgestuurd.

Helaas bleek bij ontvangst dat de voeding helemaal niet is zoals deze op de site staat vermeld, het is een 'ouderwets' model met een 80mm fan en zonder PCI-e connectoren en dergelijke.

Ik heb een mailtje gestuurd wanneer ik de gemaakte verzendskosten op mijn rekening krijg gestort (was niets meer over vermeld) en dat de voeding dus niet overeenkomt met de specs op de site. In dit mailtje geef ik ook aan dat ik geen andere voeding hoef maar dat het handig is om het op de site in ieder geval aan te passen.
Reply van cool-prices: De verzendskosten worden zsm overgemaakt.

Na een week later nog niets ontvangen te hebben en de specs van de voeding ook nog niet zijn aangepast op de site heb ik nog maar eens een mailtje gestuurd dat ik nog niks heb ontvangen (inclusief de oude mailconverstatie over de al ontvangen voeding met andere specs).
Reply van cool-prices: de voeding is xx april verstuurd en zou al aangekomen moeten zijn.

Reply van mij: De voeding is al binnen maar de gemaakte verzendskosten niet.
Cool-Prices: Deze worden zsm overgemaakt.

Nu heb ik de verzendskosten inderdaad teruggestort gekregen. De foute informatie op de site staat er echter nog steeds op..

Kortom:
- E-mails worden slecht gelezen.
- Je moet zelf (meerdere keren) achter je geld aan gaan.
- Er wordt niet 'meegedacht', gewoon de PSU alsnog opsturen was een stuk makkelijker geweest.

[edit]
Ik zie dat de informatie op de site inmiddels (28-4) is gewijzigd..
[/edit]

Gepost door AVATAR-DarkHost, dinsdag 22 april 2008 14:59

Was toe aan een nieuwe PC en heb hiervoor ook veel voorwerk verricht om alles bij elkaar te zoeken (beste prijs/kwaliteit verhouding)! Ik heb deze PC & nog wat toebehoren besteld bij CP en tevens ook laten monteren door CP (omdat ik geen zin had om als er een onderdeel uit zou vallen te gaan liggen rommelen om te kijken waar het daadwerkelijke probleem zit)!
Zowel bij het pre-sales als het bestel proces ging alles zeer soepel! Cool-prices.nl denkt goed mee en beantwoord alle vragen vrij snel en correct! Besteld via IDEAL (IDEAAL ;-)m op 12-4 en ontvangen op 19-4 nadat er nog een order wijziging had plaatgevonden! Al met al zeer netjes dus! Ook de montage van het systeem is goed gedaan! De kabels mooit weggewerkt en alles werkt prima! A++

De verzending was prima en de verpakking ook! 3 dozen = 1x doos met PC, 1x doos met verpakkingen van de hardware en 1x doos met toebehoren! Prima verpakt allemaal!

Aftersales

Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken :-)

Gepost door Deismyna, zaterdag 19 april 2008 11:56

14 April een zooi onderdelen voor een complete PC en nog wat losse artikelen besteld. Betaald met iDeal, wat gewoon prima werkt.
Website heeft een prima voorraad indicatie (met aantallen) die volgens mij wel een paar uur achter loopt. Zo kan het gebeuren dat iets wat wel op voorraad is net besteld is door een ander.

Op 16 april een verzend bevestiging gekregen inclusief 3 track&trace nummers. Ze versturen dus 3 pakketten terwijl de verzendkosten in totaal maar 9 euro waren. Prima geregeld dus.

Misschien wel 1 klein puntje wat Cool-Prices als shop zou kunnen verbeteren. Als je eenmaal besteld hebt, kan je niet zien welke producten er al voor je gereserveerd zijn en welke producten nog binnen moeten komen. Zo een functie zou wel erg handig zijn, misschien dat jullie daar nog aan kunnen werken.

Zeer goed, zoals eerder genoemd waren het 3 pakketten.
- de behuizing
- een grote doos met alle losse onderdelen
- het toetsenbord.

Waarom het toetsenbord apart verzonden is en niet in die doos met losse onderdelen gestopt is, is mij een raadsel, maar daar zullen ze vast wel een reden voor hebben gehad.

Verder was alles zeer goed ingepakt, er was veel opvulmateriaal gebruikt en breekbare onderdelen zoals harde schijven waren nog eens extra goed ingepakt.

Aftersales

Bij deze bestelling geen ervaring mee, dus vandaar geen oordeel.
Van voorgaande bestellingen weet ik echter wel dat dit goed zit.

Gepost door schaduw, dinsdag 15 april 2008 20:19

Ik wilde graag een nieuwe harde schijf, hier was hij voordelig en op voorraad. Mede nav. de andere reviews heb ik hier besteld en niet bij bijvoorbeeld Zercom (veel negatief gedoe op GoT). En na betaling met iDeal, had ik 24 uur later de schijf in huis. Prima dus! Enige minpuntje is de 1 euro extra kosten voor iDeal. Ook worden er de nodige statusmailtjes verstuurd, zodat je weet hoe het ervoor staat.
De website is (niet erg mooi, maar) duidelijk genoeg en alles wat ik moest weten stond erop.

De harde schijf (en een netwerkkabel) zaten stevig ingepakt in een doos, met daarin wat oud, versnipperd karton. Da's wel behoorlijk stoffig, maar het werkt wel. Zoals gezegd had ik na 24 uur mijn pakket in huis, ging het altijd maar zo snel!

nvt.

Gepost door Arachnan, dinsdag 15 april 2008 19:37

Erg nette website met overzichtelijke lay-out.
Producten zijn snel te vinden en het bestellen is snel afgerond zonder veel onnodig klikken.

Ik heb op 11 april een

- AMD Athlon 64 X2 6000+ (AM2, 2x3GHz, 2x 1MB, 300 MHz Bus, 125W Boxed)
- PEAK ATI Radeon HD3870 (512MB, DDR4, PCI-E, DVI, D-sub, TV-out) besteld.

Netjes die dag een mailtje gekregen met dat zodra ze het geld op hun rekening gehad hebben, ze de bestelling zouden verzenden.

Gelijk die dag het bedrag overgemaakt.

Op 14 april een email gekregen met dat ze het bedrag ontvangen hebben en dat ze mijn bestelling gingen verwerken.
Op 15 april een email gehad met dat ze het verzonden hebben en een track en trace code erbij gegeven.

Later die dag het pakketje binnengekregen.
Het bestond uit een doos met karton snippers erin en mijn 2 artikelen netjes in folie beschermd.

Aftersales

(gelukkig) nog nooit nodig gehad bij Cool-Prices.

Dit was mijn tweede bestelling bij ze en ik ga er zeker nog eens bestellen.

Gepost door Barres B., vrijdag 11 april 2008 11:10

Ik heb de Samsung 226BW bij hun besteld. Het was de goedkoopste winkel met het scherm. Ook de was hij voorradig. Ik was eerst van plan voor de 206BW te gaan, maar toch uiteindelijk voor de 226BW gekozen.

Het was gewoon duidelijk op de site vermeld en zonder al te veel gedoe was het scherm zo besteld en betaald via iDeal.

Ik heb daarna al snel een mailtje gekregen met een track&trace nummer. En 2 dagen daarna heb ik het scherm al binnen gekregen. Ik had het als ik het me goed herinner in de avond besteld dus volgende dag is het gelijk duur de winkel op gestuurd en de dag erna ontvangen door mij.

Aftersales

Niet nodig gehad, geen dode pixels gezien en verder is er ook niks aan de hand.

«  1  2  3  4  ...  15  16  »

Powered by True
RSS VNU Media logo