| Shopgegevens | ||
| 2 | 1 | 2 | |
| Totaal | 17 | 11 | 7 |
| Gepost door BMB_, zondag 28 november 2010 20:03 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
CT-Systemen, dankjewel voor jullie geweldige service!
Ik hoop in de toekomst weer zo'n ervaring te hebben hier.
BMB_
| Gepost door BMB_, zondag 28 november 2010 19:57 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik had zelf eerst ook mijn twijfels toen ik hier iets wilde bestellen, maar dit bleek niet nodig.
CT-Systemen heeft netjes contact met mij gehouden nadat ik mijn bestelling had geplaatst, 6 maal 80mm fans van ACE, het grappige is dat deze niet meer worden gemaakt, maar CT-Systemen ze nog vollop in voorraad had.
Als je twijfelt is het handig om van te voren voor de zekerheid even te vragen of jouw product nog op voorraad ligt. Zo voorkom je achteraf dat het niet aanwezig mocht zijn.
Maar hier heb ik dus geen problemen mee gehad.
CT-Systemen heeft veel aanbod en als ik een vraag had kreeg ik vriendelijk antwoord terug.
Het enige dat ik jammer vind is dat je alleen kunt betalen door direct geld over te maken, het zou fijn zijn als er meer verschillende manieren beschikbaar waren, zoals Ideal of PayPal. Anders had ik 5 sterretjes gegeven.
Dus samengevat, CT-Systemen is een geweldige webshop
met veel aanbod, goede prijjzen, vriendelijke antwoorden en betrouwbaar.
Als ik later iets nodig mocht hebben zal ik zeker weer een kijkje nemen bij CT-Systemen
Mijn verzending was helemaal compleet!
Zeer netjes van CT-Systemen.
Voor iedereen van jullie die nog zit te twijfelen, neem gewoon even contact op met CT-Systemen. Ik weet zeker dat je dan geen spijt zult krijgen.
| Gepost door Therapy777, vrijdag 5 februari 2010 18:04 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ondanks de matige reviews heb ik deze winkel het voordeel van de twijfel gegeven, ook omdat ze de rode El Strip het goedkoopst konden leveren. De site ziet er aardig overzichtelijk uit. Laat je echter niet inpalmen door alle groene voorraadstatussen, hier klopt geen zak van.
25 Januari: de volgende bestelling geplaatst. Alles zou op voorraad zijn dus ik verwacht dan ook mijn producten binnen 2 dagen.
1 x Revoltec Thumbscrew Silver (4 stuks) (1871) = ¤1,95
1 x Revoltec Anti-Vibratie voor Voeding (1930015) = ¤2,95
1 x Vantec SPK-08UV-RD () = ¤9,95 (UV PCI slot covers)
1 x Sunbeam EL Strip Kit/150cm/Red ESK1-150-R (1500014) = ¤8,95
27 Januari: dan ook een mailtje gestuurd met een update, omdat ik nog niks gehoord had behalve dat mijn betaling ontvangen was en het proces in behandeling.
28 Januari: nog een mailtje gestuurd, omdat ik geen reactie kreeg
niks
1 Februari: krijg ik ineens het bericht dat de Anti vibratie voor de voeding EOL was. En de PCI slot covers niet meer in rood verkrijgbaar waren. De vraag was wat ik wilde, dus heb teruggemaild in de plaats daarvan een AC Ryan UV fan (Rood/Groen, heb het precieze item in de mail gezet) te nemen en dat ze die ene euro verschil mochten houden.
4 Februari: vrij geirriteerd dat ik nog steeds niks gehoord had, gemaild waar mijn bestelling bleef. Vrij snel een mail terug gehad dat deze inmiddels verzonden is en dat wegens "ziekte bij de importeur" de bestelling niet goed doorgekomen was.
5 Februari: eindelijk het pakketje gekregen. Natuurlijk met de verkeerde kleur fan (Groen van buiten rood van binnen IPV andersom terwijl ik het toch vrij duidelijk had aangegeven)
Zit ook verder geen bon bij enzo dus ik heb ook geen zin om dit weer terug te sturen want ik weet bijna zeker dat dat nog heel lang gaat duren.
Ook geen bedankje dat ik administratieve rompslomp bij hen heb verminderd door een terugstorting te laten zitten voor wat het is.
Kortom, vrij langzame en slechte communicatie. Geen goede voorraad indicatie. Men neemt de tijd om de order af te handelen.
Het duurde uiteindelijk 11 dagen terwijl ik er vanuit ging dat alles op voorraad was gezien de groene statusbalkjes op de site.
Geen track & trace gekregen (niet eens bericht dat het opgestuurd is)
Was wel redelijk verpakt.
Geen behoefte aan me hier aan te wagen.
Gepost door CT-Systemen, vrijdag 5 februari 2010 20:57
| Gepost door Noweakness, woensdag 29 juli 2009 16:46 | |||||
Post hieronder gewijzigd.
| Gepost door Noweakness, zaterdag 18 juli 2009 22:03 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Hierbij mijn ervaring van CT Systemen.
Op 01.07.09 bestelling gedaan.
1 x SUNBEAM ACRYLIC HTPC CASE UV-B () = ¤69,00 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
2 x Aspire 420 Watt WIN-420XSPX 20/24-pin () = ¤49,90 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
1 x Revoltec Cold Cathode 10cm Blue Duo (1828) = ¤8,50 (leverbaar 1 tot 3 werkdagen)
Subtotaal: ¤127,40
Verzendkosten: ¤12,95
BTW 19.0%: ¤20,34
Totaal: ¤140,35
Direct geld over gemaakt via internet bankieren.
Op 06.07.09 Order status: In behandeling/wachtend op betaling
Op 06.07.09 Mail gestuurd waarom deze status nog op “wachtend op betaling” staat.
Op 06.07.09 Mail gekregen dat de betaling nu binnen is.
Op 08.07.09 mail gekregen dat de 2 voedingen EOL hadden. Direct maar even gebeld en kreeg direct de verkoper er voor. Helaas kon hij voor deze prijs geen redelijke voeding leveren ter vervanging van de Aspire 420. Hier zal ik hem vanavond nog over mailen over een evt. vervangend product.
Ook was de Sunbeam HTPC behuizing niet leverbaar binnen een paar dagen. Dit ging minimaal 3 tot 6 week duren. Hij had nog een show model staan die ik voor dat geld wel mocht kopen inc een voeding en lampen. Hij gaf aan dat de behuizing er nog goed uit zou zien. Ik ging hiermee akkoord. Er was haast bij deze bestelling. Ik had overigens nog meerdere bestelling lopen bij andere webshops die al een paar dagen geleden waren geleverd dus het wachten was op de behuizing.
Op 08.07.09 Een mail gestuurd dat ik graag Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK (voor hetzelfde geld) als vervanger van de 2 voedingen wou hebben. Deze ook binnen 1 tot 3 werkdagen leverbaar. Hierbij ook de vraag wanneer dit leverbaar was want ik had het idee dat de levetijd indicatie niet echt klopte. Heb hem op dat moment een paar keer proberen te bellen maar zonder succes.
Op 09.07.09 Mail gekregen dat de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK voor mij besteld is. Geen reactie over de levertijd.
Op 13.07.09 Mail gestuurd wanneer deze bestelling geleverd word het dat het aardig lang duurde als ik mag uit gaan van de levertijd indicatie.
Op 13.07.09 Mail ontvangen met een korte reactie: “We hopen Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK deze week binnen te hebben.
Op 13.07.09 Maill gestuurd dat dit me dan te lang gaat duren. Heb hem aangegeven dat ik uitging bij de bestelling van 1 tot 3 werkdagen en geen twee weken. Hier moest een oplossing komen. Hierbij ook de vraag om de producten die al op voorraad waren te sturen. Hierbij zal ik 12,95euro extra over maken.
Op 13.07.09 mail gekregen dan de kast zoals gezegd gereed stond voor verzending en de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK besteld moest worden.
Op 13.07.09 Een mail gestuurd met nadruk op zijn levertijden die op zijn website stonden. Ook weer de vraag of ik 12.95euro extra kon overmaken voor een snelle levering van de producten die wel op voorraad waren.
Op 14.07.09 Mail gekregen dat, zoals ik al vernomen had de importeur de levertijd niet gehaald heeft. Hij ging akkoord met het extra overmaken van verzend kosten voor snelle levering van de producten die op voorraad waren. Ook zal hij als de Thermaltake CL-W0103D AQUABAY M5 TANK binnen was en de behuizing nog niet de deur uit was de 12,95euro terug boeken.
Op 14.07.09 Mail gestuurd met bijlage van print screen van de online betaling. Met hoop op een snelle levering.
Op 17.07.09 Mail gestuurd dat er nog niks is geleverd en graag eens een product wil hem wou zien.
Op 17.09.09 Een half geautomatiseerde mail gekregen met als volgt: Oder/verzonden.
Op 18.09.09 De kast binnen gekregen. Waar ik eerlijk gezegd niet had verwachten. Na al die mailtjes en problemen over levering.
Na het openmaken van een Zico ZX verpakking was ik diep teleur gesteld.Dit was compleet NIET wat ik verwacht had. Het is een Revoltec Midi tower. Ik had hier een Sunbeam HTPC verwacht. Het product was niet compleet. Er miste fanguards. Ook zaten er geen afstandhoudertjes bij voor het zijpaneel en moederbord. Ook miste er 1 2.5inc en 3.25inc paneeltje. Hierbij waren er ook geen dopjes bij geleverd die de paneeltjes op zijn plaats moet houden. Ook plakte de kast op sommige plekken, dit omdat er stickers waren verwijderd en het plak is blijven zitten. Er zit totaal geen enkele schroef bij om hardware aan de behuizing vast te maken. Kortom, een behuizing die ik persoonlijk direct in de container had gegooid als het niet meer in gebruik was.
Op 18.09.09 direct een mail gestuurd:
Beste Richard,
Wat heeft u me nu geleverd? Ik heb u betaald voor een nieuwe behuizing. Ging akkoord met een showmodel die er nog GOED uit zou zien (volgens u), maar dat betekend niet dat ik belang heb bij een product waar de helft van de onderdelen missen. De kast die ik besteld had is een HTPC. Dit is een midi tower. Ik mis 1 front panel van 2.5 en 1 3.25inc, ook zijn hier geen dopjes meer bij om die panelen vast te maken. De bijbehorende aftandschroefjes voor het moederbord en zijpaneel missen ook. De ventilator roosters die erbij geleverd waren bij aanschaf missen ook. De kast zit onder de vlekken, plak van stickers die eraf gehaald zijn. Dit had u op ze minst kunnen schoonmaken voordat u het aan mij verkocht. Dat u dit durf op te sturen en aan te telefoon kunt zeggen dat u wel een show room modelletje had liggen als VERVANGER. Hier ga ik niet mee akkoord en dat snapt u zelf ook wel.
Wat betreft het M2 waterkoeling. Ik geef u tot woensdag om het te leveren. Dan heeft u 3 week de tijd gehad om mijn order in orde te maken.
Het totale bedrag van mijn order was 140.35 waarbij 12.95 extra is overgemaakt voor een "snelle" leververing van de behuizing.
Mocht u het niet kunnen leveren voor aankomende woensdag 22.07.'09 dan wens ik mijn 140,35euro binnen 3 week retour te hebben op rekening nummer: xxxxxxxxx tnv. xxxxxxxx in xxxxxxxxx. De behuizing word maandag aangetekend retour gestuurd.
Indien het vloeistof koeling setje wel geleverd word met de Revoltec Cold Cathode 10cm Blue Duo dan wens ik mijn 69,00euro binnen 3 week retour te hebben op rekening nummer: xxxxxxxxx tnv. xxxxxxxxx in xxxxxxxxxx.
M Hogenberg
Ik hoop op een goede after Sale. Dan kan ik ergens nog een positieve draai aan deze webwinkel ervaring geven.
Tot op heden nog geen reactie terug van de verkoper. Deze winkel geeft mij een beetje het idee dat deze beste man zijn webwinkeltje er een beetje bij heeft als een extra bijverdienst zonder moeite te doen voor enig klant tevredenheid of snelle levering. Ik moet wel zeggen dat ik redelijk snel mailtjes terug kreeg als ik vragen of opmerkingen over mijn bestelling had. Deze werden dan helaas niet helemaal goed beantwoord maar een reactie was er redelijk snel. Op verschillende dagen en tijden heb ik deze winkel proberen te bellen maar heb na ongeveerd 30 x bellen, verdeeld over verschillende dagen de verkoper maar 1 keer aan de lijn gehad.
Op 27.07.09 een persoonlijk telefoontje ontvangen van heer Helfrich. Hierbij gaf hij aan dat ivm. een communicatie fout het niet op de website was aangegeven dat heer Helfrich een week op vakantie zou gaan. De retour zending van de behuizing is geaccepteerd en ik kreeg hiervoor zijn ecxusses dat het zo is gelopen. Helfrich wist niet dat het om een HTCP behuizing ging. Het geld zou zo snel mogelijk worden terug geboekt. De andere producten waren wel binnen maar ik had hier geen belang meer bij ivm. het bestellen van behuizing en WC bij een andere leverancier.
Op 28.07.09 Een half geautomatiseerd mailtje ontvangen dat het geld is overgemaakt op mijn rekening nummer.
Op 29.09.09 Geld op mijn rekening.
Hierbij toch een goeie aftersale gekregen.
| Gepost door F0nz0, woensdag 28 januari 2009 17:27 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik lees in deze shop review dat de heer Helfrich erg snel en nogal uitgebreid is in het pareren van kritiek op zijn doen en laten, of beter gezegd het gebrek daaraan. Was hij maar net zo snel en kordaat geweest in het beantwoorden van al mijn verstuurde e-mail en ingesproken voicemail.
17/12 2008 bestelde ik een Silverstone chassis bij CT-Systemen. Toegegeven, het ding is nogal slecht leverbaar. Bij webshop 4Launch had ik al eerder dat jaar twee bestellingen moeten annuleren vanwege een levertijd van meer dan 4 weken. Ik had me dan ook voorgenomen geen haast te hebben met een eventuele nieuwe bestelling en dat was achteraf gezien maar goed ook. ![]()
Via tweakers.net kwam ik terecht bij CT-systemen. De reviews hieronder deden mij al een wenkbrauw fronsen, maar deze webshop was de enige die volgens diens on-line bestelstatus binnen enkele werkdagen kon leveren. Door schade en schande wijs geworden informeerde ik veiligheidshalve van tevoren per e-mail of het chassis inderdaad bij hem op voorraad lag, telefonisch was CT-Systemen namelijk onbereikbaar. Edoch, binnen een acceptabele tijd kreeg ik een bevestigend antwoord dus dat gaf de burger hoop. Direct de bestelling gedaan op woensdag 17/12 en per online-vooruitbetaling het geld 's avonds overgemaakt. iDeal betaling en/of CC-betaling was helaas niet mogelijk.
Ik wilde het liefst voor Kerst geleverd hebben, dus verwachtte uiterlijk woensdag 24/12 een levering. Echter, op maandag 22/12 stond de bestelling nog op "Wachten op betaling/In Behandeling". Hm, het bedrag was toch daadwerkelijk van mijn rekening afgeschreven de week ervoor. Paar keer gebeld, voicemail ingesproken en gemaild met de vraag of het chassis al is verstuurd. Geen reactie.Dinsdag 23/12: wederom geen reactie en nog steeds dezelfde bestelstatus. Uiteindelijk een e-mail gestuurd dat de zending naar mijn thuisadres moest worden verstuurd, indien tussen Kerst en Nieuwjaar zou worden geleverd, en niet naar mijn werkadres dat in die periode was gesloten. Ook hierop kreeg ik in de dagen daaropvolgend geen reactie. Zaterdag 27/12 bestelstatus gecheckt: nog steeds "In Behandeling". Plus de toevoeging dat CT-systemen gesloten was t/m 11 januari! Uhm, nou ja!?
Op 4/1 wederom de bestelstatus gecheckt, geen verandering maar dat was ook niet zo verwonderlijk omdat ze waren gesloten. Ik was toen best bereid om te wachten tot na 11 januari maar ik begon het donkerbruine vermoeden te krijgen dat CT-Systemen de Silverstone in kwestie helemaal niet op voorraad had. Sterker nog, dat ik hier misschien met een malafide bedrijf te maken had en dus kon fluiten naar mijn centen. Ben toen gaan speuren op Internet voor een andere leverancier. Uiteindelijk kwam ik op de Duitse site van Alternate terecht die de Silverstone op voorraad had. Ik bestel regelmatig bij Alternate NL, dus ik mailde hen of zij de kast naar Nederland konden krijgen. Ik werd binnen een uur gebeld door Alternate dat ze dit konden regelen als rembourszending. Na wat heen-en-weer gemail met vragen van mijn kant, die binnen een paar uur of korter netjes werden beantwoord, heb ik de bestelling geplaatst. En warempel werd het chassis netjes binnen drie werkdagen door Alternate NL geleverd. Petje af voor Alternate, dat is nog eens een goede klantenservice!
In dezelfde week van 4/1 heb ik CT-Systemen een mail gestuurd dat de bestelling moest worden geannuleerd en dat het vooruitbetaalde bedrag uiterlijk aan het van einde van de week van 11 januari op mijn rekening kon worden teruggestort. Hierbij gaf ik hem dus al meer dan een week uitstel, omdat de webwinkel officieel nog was gesloten. Via ontvangst- en leesbevestiging kon ik zien dat mijn mail enkele dagen later daadwerkelijk is gelezen. Maar ook in de week van 11 januari kreeg ik geen reactie. CT-Systemen is in dat opzicht in ieder geval erg consequent. Op woensdag 28 januari was het mijn bedrag nog steeds niet teruggestort! Mail gestuurd en gesommeerd dat het bedrag moet worden teruggestort en per omgaande tegenbericht. Dezelfde dag nog kreeg ik een mail die dit bevestigde. Sneller reageren per mail en een klein excuus hadden het plaatsen van deze slechte review kunnen voorkomen.
Bovenstaande zegt genoeg dus oordeel zelf maar. Telefonische onbereikbaarheid boeit me niet zo, maar potentiële klanten onder _schijnbaar_ valse voorwendselen -d.w.z. de bevestiging voorafgaande aan mijn bestelling dat het chassis bij CT-Systemen op voorraad lag- laten bestellen, maar vooral het niet reageren op mail na de bestelling is anno 2009 onacceptabel.
PS Alternate gaf aan dat het chassis reeds EOL was en dat mijn bestelling hun laatste voorraadmodel was. Dat verklaart de slechte beschikbaarheid maar niet de non-communicatie van CT-Systemen. Overigens ben ik in al mijn communicatie richting CT-Systemen netjes, geduldig en zakelijk gebleven. Het heeft helaas niet mogen baten. Ik bestel voortaan alleen nog maar bij Alternate, Informatique of Duitse webshops.
Bestelling geannuleerd.
Bestelling geannuleerd.
Gepost door CT-Systemen, dinsdag 3 februari 2009 15:37
Gepost door F0nz0, woensdag 4 februari 2009 16:53
| Gepost door DeBimbam, vrijdag 12 september 2008 11:02 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
22 Juli heb ik bij ct systemen een computerkast besteld de Sunbeam Ufo UV Cube en gelijk betaald omdat er op de site staat vermeld leverbaar binnen 1 tot 3 dagen.
23 juli Bevestigings mail gehad van de bestelling.
Ordernummer: 3740
Orderdatum: Tuesday 22 July, 2008
Het commentaar voor uw order is
Uw order is aangepast naar de volgende status.
Nieuwe status: Processing (in behandeling)
12-08-2008 - 11.02
Uw order is aangepast naar de volgende status.
Nieuwe status: Verzonden / Shipped
12-08-2008 - 11.07
Geachte klant,
Door een fout staat u order op verzonden.
Dit is NIET het geval.
We wachten nog op de SUNBEAM ACRYLIC UFO CASE UV-BL
Ons exuus voor het ongemak.
21-08-2008 - 16.41 ik zelf een mailtje gestuurd
Hallo,
graag wilde ik iets meer weten over mijn bestelling, ik heb deze een maand geleden gedaan.
Maar vind het nu toch wel heel lang gaan duren.
Kunt U mij nadere informatie geven waarom dit zolang duurt, bij het product staat dat het binnen 1 tot 3 dagen te leveren is.
Telefonisch zijn jullie ook niet te bereiken?
21-08-2008 - 20.17 antwoord
Het beste zijn wij te bereiken via de mail, wij zullen vragen of er al een levertijd bekend is voor deze SUNBEAM ACRYLIC UFO CASE UV-BL
29-08-2008 - 11.12 weer een mailtje gestuurd omdat ik geen antwoord kreeg.
Hoi Richard,
is er al iets bekend over de bestelling?
29-08-2008 - 18.52 antwoord
We gaan wederom eens vragen hoe het ermee staat.
29-08-2008 - 20.52 weer een mailtje naar Richard.
Ik wacht nog een week en als die cube er dan nog niet is dan mag je het geld terugstorten.
Na 6 weken wachten op iets met een levertijd van 1 tot 3 dagen vind ik iets te gortig dan bestel ik hem wel ergens anders.
08-08-2008 - 07.48 weer een mailtje naar Richard
Weet je nu al iets?
08-09-2008 - 18.19 antwoord
Helaas zijn deze kasten End Of Life verklaard door de importeur.
Graag horen wij van u wat u wilt.
08-09-2008 - 20.20
Hoi Richard,
Stort het bedrag maar terug op mijn rekening a.u.b.
08-09-2008 - 20.29
Heb je voor ons dan even je rekening nummer ?
Alvast bedankt.
1752 AG Sintmaartensbrug
Tel. +31 (0)224-561767
Internet. www.ct-systemen.nl
E-mail. info@ct-systemen.nl
tot op heden 12-09-2008 11.00 nog niets van het bedrag teruggezien.
conclusie: als je alle reviews leest zou ik daar niets meer bestellen, schijnbaar is er zeer weinig op voorraad en wordt je gewoon aan het lijntje gehouden terwijl er op de webshop staat dat het op voorraad is.
Ik heb het vermoeden dat Richard Helfrich denkt dat hij met een halve gare te maken heeft maar dat zal heel snel veranderen als ik persoonlijk mijn geld kom terughalen.
Moet volgende week toch die kant op dus dat komt mooi uit, ga ik er gelijk even langs en dan worden mijn reiskosten ook gelijk meegerekend in het bedrag wat ik nog tegoed heb.
miet van toepassing
niet van toepassing
Gepost door CT-Systemen, zaterdag 13 september 2008 11:49
| Gepost door lblink, vrijdag 11 juli 2008 13:19 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
leverancier is niet of onvoldoende op de hoogte van de Wet Koop op Afstand (Colportagewet) c.q. weigert zich hier aan te houden
geen orderbevestiging met levertijd (volgens de wet verplicht!).
bestelling goed en stevig verpakt.
correct adres.
geen track en trace.
Ik bestelde per abuis Airlive MFP101U, bedoeld was de draadloze versie hiervan. Direkt na deze constatering heb ik email naar ct gestuurd. Zij blijken niet bereid om te ruilen omdat de verpakking open is geweest. Ik heb de colportagewet aan mijn zijde, want voor dit soort artikelen màg de verpakking geopend zijn. CT blijft echter halsstarrig weigeren. Per email de order ontbonden en gevraagd waar het pakket heen te sturen; zij blijven weigeren. Zelfs aangetekende brief wordt geweigerd!!!!
(en dan nog, wààr gaat het nou helemaal om: ¤ 55,-!!)
Ga een dezer dagen contact opnemen met Consumentenbond.
Kan CT-Systemen op dit moment zeker NIET aanbevelen!
Gepost door CT-Systemen, maandag 14 juli 2008 07:30
Gepost door lblink, donderdag 2 oktober 2008 10:28
| Gepost door ThePuma, woensdag 14 mei 2008 18:32 | |||||
Op 23-04-08 een bestelling gedaan voor Swiftech MC14 BGA Memory Heatsinks
Deze zou volgens de site binnen 3 dagen geleverd worden.
Helaas dus... geen levering.
Toen werd het 09-05-08.... geen levering
EDIT:
ivm met verdere afhandelen CT de survey aangepast.
Dus op dit tijdstip geen negatieve of positieve survey.
Afwachtende op wat CT gaat doen.
Indien de zaak is afhandeling zal ik de survey aanpassen
EDIT 16-05-2008:
Het geld is netjes teruggestort op mijn rekening.
| Gepost door top-elektra, vrijdag 2 november 2007 15:44 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Al tijden liep ik te klooien met een universel AB van Thermaltake tot ik bij CT-Systemen de "originele" AB in werking zag .. wat werkt dat dan makkelijk zeg.
Dus gisteren meteen een Microsoft remote controller besteld voor mijn Media Center.
Vandaag al een pakketje van TNT post met de remote controller erin
Keurig netjes verpakt en supersnelle levering !
In het verleden heb ik wel eens RMA mogen ervaren bij CT-Systemen (kom hier al vanaf het begin) en werd altijd netjes en snel gereageerd en opgelost.
| Gepost door Tuutuu, vrijdag 12 oktober 2007 10:14 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
De keuze op deze webshop was gevallen omdat alles er duidelijk en overzichtelijk uit zag en ze een zeer uitgebreid (Casemodding) assortiment hadden.
Besteld:
1 x Asetek KT12A-12VX Dual Radiator 10mm.
2 x Zalman ZM-F3 LED Case Fan Rood 120x120x25mm
Na betaling was de Levering binnen 3 dagen geregeld.
Achteraf had ik nog een technische vraag mbt het installeren van deze waterkoelingsset en deze vraag werd zelfs s'avonds beantwoord !
| Gepost door Bubbleblower1, zondag 23 september 2007 01:17 | |||||
Update volgt...
| Gepost door rooy020, zondag 10 juni 2007 22:25 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb hier voor het eerst besteld op 11 maart 2007 en dat ging gewoon goed. Nu heb ik bij deze winkel een moederbord
MSI P6N besteld. Voor dat ik ging bestellen eerst even gemailed of het moederbord ook op voorraad is. Kreeg vrij snel bericht dat ze het gewoon op voorraad hadden staan. Gelijk de bestelling opgegeven.
Kreeg de zelfde dag nog via de mail dat de bestelling was verzonden onder rembours. Volgende dag werd het netjes in een stevige verpakking afgeleverd. Tot nu toe niets te klagen
Heb ik nog niet nodig gehad
| Gepost door Knud, woensdag 6 juni 2007 08:50 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb al eerder besteld bij ct-systemen en dat is eigenlijk altijd wel goed gegaan.
De laatste keer vooralsnog niet.
Ik heb op 23 mei besteld en betaald en op 25 mei werd deze op "processing" gezet. Daarna bleef het stil, tot nu zelfs..
edit: Vandaag reactie gehad en het bleek dat ze dicht waren, had de melding gemist op de frontpage.
Ze pakken de draad weer op.
Er is niets verstuurd
Als er niet geleverd is, kan er ook geen after sales plaats vinden.
| Gepost door kc1604, woensdag 28 maart 2007 18:17 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Artikel besteld in de aanbieding het toetsenbord van keysonic, wat mij tegenviel is de lange levertijd van 1,5 week. Goederen waren goed verpakt. Je moet echter wel lang wachten op antwoord als je hen wil emailen.
Goederen zijn naar verkeerde adres verzonden. Account aangemaakt en naar het adres van mijn ouders verzonden. Ruim voordat de bestelling de status verzonden had account geupdate en voor de zekerheid 3x de adreswijziging doorgegeven per mail. Ik zag de bui al hangen dat ze alsnog naar het verkeerde adres zouden gaan. En ja hoor waar ik al bang voor was gebeurde, goederen op verkeerde adres afgeleverd zelf na 3x doorgeven alsnog verkeerde adres. KNAP werk!
Teleurgesteld als ik was, CT-systmen een bericht gezonden dat de goederen op het verkeerde adres zijn afgeleverd.Normaal gezien niet zo'n ramp omdat ik bijna om de 14 dagen wel daar ben, maar nu wel omdat ik er de aankomende tijd niet kom. Uiteindelijk CT-systemen een bericht gezonden met het verzoek tot coulance zodat het pakket op hun kosten kon worden doorgezonden. Dit omdat ik van mening ben dat mij hier geen blaam treft (zeker niet na 3x mailen en het wijzigen van account). Wat ik terug kreeg was zo teleurstellend dat ik niemand kan aanraden om hier zijn goederen te bestelllen. Een fout is menselijk en kan worden gemaakt, ben ik het opzich mee eens zij het niet dat je wel de fout (want dat is het toch wel in mijn ogen) "netjes" kunt corrigeren. Waar het op neer kwam is dat ik er zelf maar voor moest zorgen dat het pakket bij mij in Groningen kwam. Kortom geen aanbevelingswaardige shop. Lang wachten op de goederen en lang wachten op antwoorden terug. Ga naar een goede shop en betaal iets meer waar je service bij krijgt (mag geen namen noemen maar zie shop survey).
Gepost door CT-Systemen, vrijdag 30 maart 2007 13:58
| Gepost door Snakez, donderdag 18 januari 2007 23:44 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Heb 14 januari iets bij ct-systemen bestelt wat niet op ze website stond , dus maar even Richard opgebeld met vraag of ie eraan kon komen voor me. Hij is gelijk voor me aan de gang gegaan. Belde me na een uurtje al terug met antwoord dat het voor elkaar zou komen.
Pakketje kwam vandaag al aan , en dat voor iets wat niet oo ze site wordt aangeboden . Helemaal te gek natuurlijk. Ook was het zeer goed verpakt . Kan niks anders zeggen dan topservice .
Hier kan ik niks over zeggen , heb ik nog geen ervaringen mee.
| Gepost door JePe, dinsdag 16 januari 2007 20:55 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Wat me vooral stoorde is het gebrek aan terugkoppeling van de oorzaak van de vertraging. Geen statusmails ontvangen, ik heb zelf moeten mailen en bellen om de oorzaak te achterhalen.
Bestelde product geleverd, netjes verpakt, na ontvangen van statuswijziging mail snel bezorgd. Bestelling duurde echter erg lang.
Correspondentie gehad over geleverd product wat niet rood maar roze is (tiewraps). Kenbaar gemaakt dat ik hiermee niet akkoord ga, ik word echter niet tegenmoet gekomen daar dit de kleur is die aan hem geleverd word. Zit nu met een onbruikbaar product. Probleem word niet opgelost.
Gepost door CT-Systemen, dinsdag 16 januari 2007 21:03
| Gepost door Lo3der, maandag 15 januari 2007 18:03 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Op de website van Ct-systemen is werkelijk alles voor je computer te bestellen. Het leveren van de spullen blijkt echter een probleem.
Op 4 Maart 2005 bestelde ik een Coolermaster 450W voeding voor de computer van mijn vriendin, samen met een Ronde IDE kabel van Recom.
De coolermaster bleek niet leverbaar te zijn, en werd omgezet naar een Tagan I-Xeye, een duurdere betere voeding. Op de dag van de verzending bleek echter toch nog een cooler master aanwezig te zijn, en ik kreeg deze dan ook opgestuurd.
De verzending zelf was goed, al bleek dat er geen Recom ronde ATA kabel bij zat, maar een goedkopere Akasa. Dat viel natuurlijk tegen, geen duurdere voeding, wel een goedkoper kabeltje. Na het sturen van een e-mailtje bleek dat deze was geleverd om het wachten te verkorten. Moeilijk doen over een euro leek me zinloos, en ik had in principe wat ik wilde hebben.
En dan begint de ellende pas echt. De voeding brand naar alle waarschijnlijkheid door. Een grote rookwolk is het gevolg. Ook druipt er een kleverige substantie uit, die op de videokaart lekt. Mijn vriendin besluit de voeding als RMA op te sturen, omdat er nog garantie op zit. Na een e-mailtje te hebben gestuurd over hoe de RMA opgestart moet worden, en hoe dit verder verloopt stuurt zij de voeding op 06-12-06 op. CT-systemen beloofd namelijk: "Zodra wij hebben geconstateerd dat het artikel defect is sturen wij u een nieuwe toe."
Na een aantal keer tevergeefs gebeld te hebben (er wordt gewoonweg niet opgenomen) stuurt ze op 29-12-06 een e-mailtje om te vragen wanneer ze haar nieuwe voeding eindelijk opgestuurd krijgt.
Als antwoord kreeg zij:
"Dit begin januari worden na alle feestdrukte."
Vandaag is het inmiddels 15 januari, en ze heeft nog steeds geen nieuwe voeding.
Waarom het zo lang duurt is mij niet helemaal duidelijk. De feestdrukte begint namelijk naar mijn weten niet halverwege December, om vervolgens to januari/ misschien wel februari te blijven duren.
Update:
Na telefonisch contact te hebben gehad met Ct-systemen, bleek dat ik gewoonweg pech heb gehad met de Feestdagen en RMA procedure bij Coolermaster. Uit Coulance krijg ik een nieuwe voeding opgestuurd. Uiteindelijk dus toch nog goed geholpen.
Gepost door CT-Systemen, dinsdag 16 januari 2007 20:57
| Gepost door KillaZ, zaterdag 2 december 2006 13:41 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
goede overzichtelijke website, perfecte communicatie met Richard. Spullen lijken laat, maar door een foutje van mij. Vergeten de verzendskosten erbij te doen. 2e keer de verzendskosten overgemaakt en klaar. Vandaag had ik het binnen in de gebrukelijke verpakking.
Wel jammer dat ze nog niet IDeal hebben
lekker goedkoop, het kon door de brievenbus, en de week verzendtijd kwam door mij anders had het zeker eerder binnen gekomen.
Dit beoordeel ik vanuit mijn vorige bestelling, ik wilde sunbeam UV lampen maar ter vervanging (ze waren niet meer leverbaar) kreeg ik revoltec. Ik heb slechte ervaringen met revoltec dus na veel contact kreeg ik alsnog de Sunbeam met excuses dat het zo lang duurde. Perfect geregeld dus.
Mailtjes worden ook binnen een dag beantwoord.
| Gepost door pdj, donderdag 23 november 2006 00:37 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Overzichtelijke site. Op mijn mailtjes met vragen werd vlot en netjes gereageerd met kennis van zaken. ik heb uiteindelijk een geheel nieuw systeem bij ct-systemen
gekocht ,en met alle tevredenheid .
een aanrader dus
© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden
Uitgever van: