Hoofdcategorieën

Website http://www.zercom.nl/
E-mailadres service@zercom.nl
Telefoonnummer NL: 0900-ZERCOM (9372) BE:0900-40144
KVK 17148117
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, iDeal, Pinnen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Contant bij afhalen algemeen € 2,-
iDeal algemeen € 10,-
Pinnen bij afhalen algemeen € 2,-
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen € 10,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 10254 prijzen
Prijsindex 96,7 (3,3% onder gemiddeld)
96,7 (3,3% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

109 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
108 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  »Resultaten 1 t/m 20 van 182
Gepost door TubeLiar, donderdag 28 augustus 2008 18:38
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Sommige pagina's op de website staan vol met spelfouten. Erg slordig! Een besteloverzicht is aanwezig en is weliswaar zeer volledig, maar ook onoverzichtelijk. De prijzen zijn daarentegen wel erg laag, en dat verklaart een hoop, maar dat maakt ook wat goed. Het bestel proces wordt wel netjes afgehandeld, met een email bevestiging voor elke stap van het bestelproces.

Stevige doos. Beetje overkill voor een klein miniSD kaartje, maar beter te veel padding dan niet genoeg! Bij de originele bestelling werd ook nog het goede product geleverd :-)

Aftersales

Ik had een miniSD kaartje besteld dat binnen de garantie kapot ging. Het duurde even voor ik door had waar ik de vereiste verzendbon kon printen. Nadat ik het kaartje op had gestuurd hoor ik een maand niets meer.

Pas nadat ik een bericht plaats om te vragen wat er aan de hand is. Diezelfde dag krijg ik bericht dat de aanvraag bij de leverancier is ingediend en dat zercom op reactie van hen wacht, maar iets zegt me dat ze me eerder toch vergeten waren want drie uur later krijg ik bericht dat er een nieuw kaartje voor me besteld is.

2 weken later krijg ik bericht dat de levertijd meer dan 2 weken is, maar dat ik ook iets anders mag bestellen van dezelfde prijs als ik daar niet op wil wachten. Vanaf dat moment krijg ik ongeveer om de 5 dagen een status update, alleen geven de laatste 3 van de 6 berichten aan dat het kaartje direct leverbaar is. Ondertussen is mijn miniSD kaartje ook in een normale SD kaart veranderd, maar dat heb ik op dat moment nog niet door.

Aangezien het kaartje blijkbaar al 2 weken lang direct leverbaar is maar ik nog altijd geen kaartje in handen heb besluit ik om nog maar weer eens een berichtje te plaatsen. Weer krijg ik het idee dat ze me gewoon vergeten waren want nu krijg ik wel binnen 2 uur reactie dat het kaartje opgestuurd wordt. Wel met excuses, da's dan wel weer netjes.

En dan komt nog de mooie conclusie van die verhaal, want ergens in het proces is mijn miniSD kaartje veranderd in een SD kaart. Dat was in de statusupdates achteraf al te zien, maar daar lees je natuurlijk overheen: je kijkt niet steeds naar het product, zeker niet als daar gewoon 2 gig SD kaart (met of zonder mini) staat. Afijn, ik sloop de verpakking open en haal het kaartje eruit. MiniSD kaartjes worden altijd met adapterkaartjes naar normaal SD geleverd, dus ik dacht dat de miniSD kaart al in zijn adapterkaartje zat. Maar toen kwam ik er natuurlijk achter dat het helemaal geen miniSD kaart was. Aangezien ik de verpakking al kapot had gemaakt (het was zo'n platte plastic verpakking) kan ik het kaartje volgens de regels ook niet meer ruilen.

Gepost door OtJonkers, donderdag 28 augustus 2008 12:05
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Zeer goede webshop.
Duidelijke en complete (technische) productinformatie.
Afhandeling van de bestelling verloopt gladjes, met als enig min-puntje dat betaling pas kan geschieden na acceptatie, zodat je even moet wachten.
Site ziet er professioneel uit en is overzichtelijk. Handig is de prijswekker als je nog goedkoper wilt.

Binnen 24 uur in huis.
Niet eens tijd gehad om T&T te raadplegen.

Nog geen ervaring mee.

Gepost door Almachtige, woensdag 27 augustus 2008 22:32
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verschillende statussen. Reactie op mail is snel, alleen jammer dat een bepaald verzoek niet meteen doorgevoerd werd en dat ik dat bij de balie nog moest doen.
Algemeen snelle en goede service tegen een zeer goede prijs.

Gepost door meberson, dinsdag 26 augustus 2008 13:56
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Had P5K-bordje besteld, kreeg P5K/EPU-bordje geleverd. Op het P5K-bordje zou RAID (via eSATA) mogelijk moeten zijn. Echter, de EPU-variant heeft helemaal geen RAID mogelijkheid. Omdat ik nu juist een systeem wilde bouwen mét RAID heb ik het ding teruggestuurd.

Mooi track&trace-linkje gekregen. Doos met nieuw moederbord had iets deugdelijker verpakt kunnen worden.

Aftersales

Omdat men toegaf dat men het verkeerde bordje had gestuurd, kreeg ik een RMA-nummer toegewezen. Na wat aanvullend onderzoek tot de conclusie gekomen dat ik beter een bordje met een ICH9R kon gebruiken. Gevraagd of ze dus een P5K PRO wilden opsturen ipv de door mij initieel bestelde P5K. Dit was geen probleem (alleen kleine bijbetaling). Afhandeling snel en professioneel. Hulde!

Gepost door Pikoe, vrijdag 22 augustus 2008 11:55
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Redelijk overzichtelijke site met goede zoekfunctie. Aangevinkt wat ik wou (TV-kaart en 2 12cm koelers) en besteld. Ik moest eerst een account aanmaken. Dat ging niet al te soepel omdat ik het wachtwoord van mijn e-mail kwijt was en ik het e-mail adres niet kon veranderen voor het oude te activeren.
Na een paar uurtjes vond ik mijn wachtwoord terug en lukt het zo om te activeren.
Ik vond het wel een nadeel dat ik pas met Ideal kon betalen nadat de bestelling geaccepteerd was, misschien geeft dat voor de klant wel wat meer zekerheid, maar voor mij leverde dit een dag vertraging op omdat ik mijn mail pas om half vijf weer checkte.
Na 2 dagen kreeg ik een mail dat mijn producten waren ontvangen en dat ze opgestuurd waren.

De dag daarna bezorgd, wel een beetje vroeg (kwart voor negen), maar dat is een luxe probleem vanwege het uitgaan die dag daarvoor. Alles zat stevig verpakt, het enige wat rammelde waren de batterijen die apart verpakt waren in de ongeopende doos van de TV-kaart.
Goede sticker erop met "adres niet gevonden bel de ontvanger 06-********" en afgeleverd met handtekening zodat het zeker was dat ik het zou krijgen. (Als TNT zijn werk doet, en deze keer deed TNT zijn werk goed)

Gepost door parcol, dinsdag 19 augustus 2008 11:38
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: geen

Op 28 juli heb ik een externe harde schijf besteld. De site gaf een verwachte levertijd van 1 tot 3 werkdagen aan. Na een dag of twee stond de bestelling op verzonden vanaf magazijn. Track en trace werkte helaas niet. Een week later was het pakje nog niet bezorgd dus ik heb Zercom maar eens gebeld om te vragen wat er aan de hand was. Het antwoord was dat men niet wist wanneer hun leverancier het pakketje zou opsturen en dat het nog wel een week zou kunnen duren. Op mijn vraag of ik de bestelling kon annuleren werd positief geantwoord. Was geen probleem. Moest ik even een mail sturen. Zo gezegd zo gedaan. Op dinsdag 5 augustus de annulering mail gestuurd en de harde schijf bij een ander besteld (woensdag gelijk bezorgd). Op woensdag de bevestiging dat de bestelling geannuleerd zou worden en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Alleen heel jammer dat dan op zaterdag het pakketje alsnog bezorgd wordt. Kan natuurlijk gebeuren. Alleen geeft Zercom totaal geen gehoor meer nu. Ik heb een mail gestuurd met de vraag hoe we dit kunnen oplossen op 12 augustus. Sindsdien wordt er niet meer gereageerd op mijn mail terwijl ik naar mijn mening altijd correct en netjes ben geweest in mijn communicatie.

Geen track en Trace als product van externe leverancier komt.
Duurt veel langer dan toegezegd. 1 tot 3 werkdagen werden uiteindelijk 8 werkdagen.

Aftersales

Als mijn pakketje op woensdag is geannuleerd dan verwacht ik niet dat hij zaterdag alsnog bezorgd wordt. Kan natuurlijk gebeuren en daar kunnen we het toch over hebben. Helaas wil Zercom niet meer op mij reageren.

Je wordt in de tussentijd niet op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Je moet Zercom hierover zelf na bellen.

Gepost door martin2430, maandag 18 augustus 2008 14:07
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Na diverse aankopen toch tegen een DOA (Death On Arrival) aangelopen.Videokaart in fabrieksverpakking defect.Middels e-mailkontakt bedrijf geinformeerd. Na controle/check retourzending heeft de RMA-afdeling van ZERCOM onmiddelijk actie ondernomen om nieuw product te bestellen.Dit alles met een uitstekende e-mailondersteuning naar de klant toe.

Verzending gebeurt snel. Verpakking is degelijk. Middels e-mail en Track & Trace zijn zowel de handelingen bij ZERCOM als bij TNT goed te volgen.

Aftersales

Leverancier is coulant want bij een DOA worden de retour-verzendkosten keurig middels een credit-nota/korting niet in rekening gebracht.

Gepost door Simkin, woensdag 13 augustus 2008 13:01
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

De website van Zercom vind ik de laatste tijd wat langzaam en ik merk dat de zoek functie ook niet altijd retouneerd wat hij zou kunnen retouneren.

De vooraad indicatie klopt en ik heb tot nu toe altijd mijn producten binnen de gestelde termein mogen ontvangen.

Een sterk verbeter punt is echter de afhaalbalie waar je rond 17:00 met regelmaat saampjes met 10+anderen in een erg kleine wachtruimte staat te wachten op je goederen. Vaak staat er maar 1 iemand achter de kassa, soms 2.

Ter illustratie, ik heb gisteren 45 minuten (exact) gewacht voordat ik mijn bestelling mee kon nemen. Ik moet bekennen dat ik vanwegen de lange wachttijden twijfel of ik een volgende keer weer hier iets bestel of liever bij de concurent 2 deuren verder.

Mochten ze hier iets aan weten te doen dan zouden ze van een flink stuk van hun klanten vaste klanten weten te maken.

Gepost door atkasz, dinsdag 12 augustus 2008 21:35
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Heel makkelijke en duidelijke website met links en foto's.
Na bestelling van een product komt gelijk de bevestiging. Ze reageren snel ook op e-mail vragen.

Altijd opgehaald.

Aftersales

Verschillende keren producten besteld en ze kwamen altijd op tijd binnen. De service is prima en vriendelijk. Een keer een defect product werd snel vervangen. Status van bestellingen en RMA is altijd beschikbaar en wordt snel up to date gehouden.

Gepost door wvexeltweakers, vrijdag 8 augustus 2008 22:41
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Heb hier de Philips Power2Go gekocht. Verzorgde website met ruime info. Betaling met iDeal is ook mogelijk. Krijgt netjes statusupdates via de mail. Een minpunt vind ik dat de order eerst moet worden geaccepteerd voordat je met iDeal kunt betalen. Bij deze aankoop ging dat gelukkig snel, binnen een half uur!

Volgens Zercom's aanduiding op de website zou de levertijd 1 tot 3 werkdagen zijn. Dat is dus niet gehaald. Hierbij dient te worden aangetekend dat TNT zich (alweer eens) van haar slechtste kant heeft laten zien. Pakket stond maandagavond netjes op track-and-trace, maar bleef daar de hele dinsdag op dezelfde status staan. En werd uiteindelijk woensdag pas afgeleverd....
Ik heb dit ook gemeld bij Zercom, en die zouden er aktie op ondernemen. Dat hoop ik dan maar, want anders kan ik voortaan beter weer zelf in de winkel gaan kopen. Ik begrijp niet waarom webshops nog steeds met TNT in zee gaan. Het gaat zo vaak fout. Ook de track-and-trace "service" wordt steeds beroerder. Enige tijd geleden kon je al na 21:00 uur zien dat je pakket was geregistreerd. Nu mag je blij zijn als dat om 22:30 uur kan.

Gepost door Tomino, vrijdag 8 augustus 2008 17:21

Website niet de aller beste die ik ooit gezien heb, het werkt en het orderoverzicht is erg handig. Alles verder wel duidelijk!

HDD besteld, prima verpakt in een speciaal daarvoor kartonnetje+ plastic

Aftersales

HDD kwam RMA aan. Teruggestuurd met filmpje erbij dat hij tikte.
Krijg vervolgens de dag dat hij aan is gekomen een bevestiging. uur later dat hij geaccepteerd is en dat een nieuwe de zelfde dag of morgen verzonden wordt met verzendkosten voor de verkoper!!

Hulde voor de communicatie ook,
Prima dus!

Gepost door jaba, dinsdag 5 augustus 2008 23:36
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Tijdens de vakantietijd heb ik een moederbord besteld dat blijkbaar een verkeerde prijs had op de website. Zercom linkt deze prijzen door vanuit haar distributiekanaal. Gevolg was dat het niet mogelijk meer was voor Zercom om te leveren tegen de bestelde prijs.

Aftersales

Na in eerste instantie wat onduidelijke mailwisseling, werd uiteindelijk gebeld door Zercom om een en ander goed af te handelen. In overleg uiteindelijk wel de order geannuleerd, omdat ik reeds een ander gekocht had.
Zercom neermt wel direct actie om van de fouten te leren en mij als klant gelukkig te maken. Blijkbaar staat achter dit bedrijf wel een team dat begrijpt waar het om draait: de klant.
Het proactief handelen van Zercom zorgt voor een goede beoordeling.

Gepost door HIDMAN-X, vrijdag 1 augustus 2008 19:57

Website is overzichtelijk ondanks dat er veel producten opstaan. Het personeel, voor zover ik daar contact mee heb gehad, is vriendelijk en actief. (zie kopje verzending). Ik heb hier een processor, moederbord, cpu koeler, dvd speler en 2 kabels besteld. Eén van de bestelde kabels was slecht leverbaar (wist ik voor dat ik bestelde al) en heb ik omwille van een snelle verzending nog geannuleerd nadat ik betaald had. De annulering werd snel behandeld en het geld staat alweer op mijn rekening! Kortom Zercom handelt adequaat en zéér snel. Al met al een zeer goede algemene indruk!

Zoals reeds aangehaald heb ik één product geannulleerd omdat deze slecht leverbaar was. Hiervan was ik reeds voordat ik bestelde op de hoogte en annuleren was geen probleem. De rest van de producten werd snel geleverd.
Bij de verzending trad wel een probleem op buiten de schuld van Zercom om. Het pakket werd bij de buren afgeleverd zonder dat ik daarvan door TNT op de hoogte ben gesteld. Ik zag op de track and trace site van TNT dat het pakket bij mij afgeleverd zou zijn maar dat was niet het geval. Ik heb een mail naar Zercom gestuurd met dit probleem en ik werd nog geen 10 minuten later gebeld door Zercom (Tonnie) om te vragen hoe het precies zat. Zercom kon zien dat er getekend was en kon ook zien met welke naam dat gebeurd was. Gelukkig herkende ik de naam want die is van één van mijn buren. Probleem was dus in één klap opgelost. TNT mag volgens mij pakketen waarvoor getekend moet worden niet bij buren afleveren, maar wat het des te erger maakt is dat Zercom op het pakket nota bene heeft staan dat het alleen bij de geadresseerde en niet bij de buren afgeleverd mag worden. Dikke minpunten voor TNT en ook op dit punt weer een 'zeer goed' voor Zercom!

Nog geen ervaring mee.

Gepost door pa3fre, vrijdag 1 augustus 2008 09:36
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Het is voor mij moeilijk voor te stellen dat hier zoveel positieve reacties geschreven worden. Voorheen veel besteld bij deze winkel. Na een eerdere niet positieve ervaring met Zercom, een tijd lang niet meer besteld daar. Echter door de overweldigende hoeveelheid positieve verhalen toch nog maar een keer weer proberen.
Uitzoeken op de site, bestelling en betaling verliepen allemaal vlekkeloos. Allemaal onderdelen uitgezocht met een levertijd van 1 – 3 dagen, dus geen problemen te verwachten. Het duidelijke statusoverzicht werd dan ook binnen de kortste keren gevuld met de bestelde artikelen, op 1 na. Nou ja, geen probleem, moet met een levertijd van 1 – 3 dagen vast ook binnenkort wel komen. Niet dus, na een week nog niet, dus aan het eind van de week gemaild met de vraag om na te gaan of de levertijd misschien toch langer was , of dat er een ander probleem is, dit werd vlot bevestigd, met het antwoord dat als er op dat moment op de site staat dat de levertijd 1 – 3 dagen staat, het onderdeel binnen 3 dagen binnen moet zijn. Weer geduld doen dus.
Vervolgens aan het begin van de week daarop nog maar een keer geïnformeerd, zelfde verhaal (binnen 3 dagen); daarop gemeld, dat ik de bestelling wil en dat het onderdeel dan wel mag vervallen. Daarna komt er alleen een grote emailstilte van Zercom, ook een mail de volgende dag wordt niet meer beantwoord.
Daarop besloten om de telefoon te gaan hanteren, waarbij door Zercom het volste begrip werd getoond, het artikel uit de bestelling werd verwijderd, beloofd werd om de bestelling nog dezelfde dag te verzenden en oh ja, het bedrag van het wel betaalde maar uit de bestelling verwijderde artikel kon helaas niet vandaag worden teruggestort, omdat de medewerkster van de administratie vandaag verlof had, maar dat zou dan de volgende dag geregeld worden.
Mijn idee was dat alles nu geregeld zou moeten zijn, ik kreeg zelfs een track en tracé. Echter op de track en tracé was de volgende dag alleen nog maar te zien dat TNT het pakket niet kende.
Op het einde van de dag daarom Zercom nog maar een keer gebeld, waarbij mij verteld werd dat ik geen track en tracé kon hebben, omdat het pakket nog niet verzonden was. Vervolgens doorverbonden aan de volgende medewerker, die bezwoer mij dat het pakket verzonden was en dat TNT dit tot 18:00 bij mij aan kon bieden (waarom al dat gedraai, zeg dan gewoon dat er iets mis is gegaan).
U raad het al, het pakket was nog niet verzonden. Even heb ik overwogen het pakket te gaan weigeren, echter het ging om een redelijk bedrag aan spullen (Uiteindelijk 2 grote dozen) en ik weet dat Zercom niet snel is met terugbetalen; wat een schrille tegenstelling is met de vooruitbetaling die ik met IDEAL doe, waardoor zij wel onmiddellijk hun geld hebben. Een besteltijd van 1 – 3 dagen is uiteindelijk 2 weken (door eigen interactie, want anders had het nog veel langer kunnen duren) en het bedrag werd pas ruim 3 weken later teruggestort (is dus met elkaar 5 weken bij Zercom geweest).

Pakket kwam overigens keurig aan, netjes verpakt en correcte onderdelen.

Voor mij is dit echt de laatste keer Zercom

Onjuiste verzendinformatie en wachten op klantinteractie als er een onderdeel tussen zit welke de leveringstermijn overschrijdt.

Aftersales

Hoewel een stuk beter dan de vorige keer (toen betrof het RMA), wel erg late terugbetaling voor onderdelen die uit de bestelling zijn gehaald.

Gepost door miloman, donderdag 31 juli 2008 22:13
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Heb in het verleden (okt. 2005) nog wel eens lopen mopperen op zercom, maar nu zeer tevreden. Webste is redelijk (gelukkig kan je doorklikken vanuit tweakers...), en je wordt keurig op de hoogte gehouden. Merkwaardig nog wel dat ze een order eerst 'vrij' moeten geven voordat je kan betalen met IDeal.

Niet op aan te merken, snel en prima verpakt!

Gepost door ikke007, donderdag 31 juli 2008 16:42

2x hd besteld + NAS

Website is niet heel flitsend, maar functioneel. Raar wel dat ik niet direct na het bestellen kon betalen bij iDeal maar dat ik moest wachten tot mijn bestelling geaccepteerd was of iets dergelijks. Verder niets op aan te merken.

Levertijd was geschat op 3-4 werkdagen voor mijn producten dus prima volgens eigen schatting geleverd

Geheel was goed verpakt in een doos. Weinig extra verpakkingsmateriaal om doos van NAS maar hierin zit nog extra schuim dus was geen probleem.

Hardeschijven waren ruimschoots gewikkeld in bubbelfolie.

Gepost door markbuis, zaterdag 26 juli 2008 11:48

Wat mij als eerste opviel waren de lage prijzen, wat ik ook kenmerkend vond dat was dat de verzendkosten gelijk bij de winkelwagen inzaten, dus niet dat je achteraf een optie moet kiezen. Ook vond ik de userinterface lekker simpel en praktisch, bestellingen worden gelijk gemarkeerd als 'Binnen' of 'In bestelling' dus je weet gelijk waar je aan toe bent.

De bereikbaarheid via de email was geweldig snel, en antwoorden waren direct to the point.

Productwijziging was geen enkel probleem, en werd keurig vermeld bij de orderstatus.

Ik heb al bij meerdere webshops besteld (azerty,4launch) maar ik moet eerlijk zeggen dat Zercom er boven uitsteekt.

één klein minpuntje was toch wel de website, wel overzichtelijk maar aan het uiterlijk mag wel wat gedaan worden.

Voor de mensen die twijfelen of voor het eerst beginnen aan webshops, weest gerust deze webshop is professioneel en handelt snel en veilig.

- Supersonisch snel, de TNT Track&Trace liep zelfs achter op status.
- Keurig verpakt
- Alles correct geleverd

NVT

Gepost door timtim78, vrijdag 25 juli 2008 19:20

Wat een ervaringen met Zercom man man super super.
Ik dacht dat iedereen nog maar ging werken voor het geld maar de mensen bij Zercom werken er met plezier en dat merk je. Enkel een zeer klein puntje ze zouden ook een belgische pin mogen aanvaarden er zijn in Eindhoven nu toch meer en meer winkels waar dit mogelijk is. Maar dat kan de pret niet verstoren. Het is dan ook een heel stukje goedkoper dan in België(niet alleen de nederlanders zitten op hun geld hoor) hihi.
Site is goed maar er zijn toch nog veel artikelen zonder uitleg en dat je dan alles nog eens op het net moet gaan zoeken is soms een beetje vervelend.

Heb alles zelf afgehaald wat prima geregeld was en vlot werd afgehandeld.

Aftersales

Door mijn eigen domme schuld ben ik ook met de rma in contact geweest. Had een mobo atx form besteld en een micro atx kastje(het past dus niet hé) ;-( . Dit werd na een rma aanvraag dadelijk rechtgezet en mijn ander mobo werd direct al in bestelling geplaatst zonder dat ik er zelf voor moest zorgen. Telkens er iets wijzigde kreeg je een mail.Vandaag 2dagen later krijg ik een mailtje dat alles binnen is en maandag kan ik alles netjes gaan omruilen.Super

Gepost door Notoxic, vrijdag 25 juli 2008 16:41
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

De website is overzichtelijk, shoppen is zeer makkelijk, op je bestelling krijg je altijd bevestiging via e-mail, na het inlogen kun je volgen wat de status van de bestelling is.Prijzen zijn scherp, en je kan makkelijk betalen met bijvoorbeeld IDEAL.
Telefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen maar is niet echt slecht te noemen.

De bestellingen worden volgens de afspraak op tijd geleverd en zijn goed verpakt. Je kan de verzending volgen met Track&Trace.

Aftersales

Bij mijn laatste bestelling, bleek een van de onderdelen (mobo) defect te zijn. Aangemeld als RMA op zaterdag. Maandag kreeg ik RMA nummer toegekend, dezelfde dag had ik het pakketje opgestuurd.Morgen (1 week na aanmelding) verwacht ik de nieuwe mobo thuis te hebben. Perfect dus.

Volgende order die ik plaats is zeker bij Zercom.

Gepost door Haussie, donderdag 24 juli 2008 17:42

Mijn eerste beoordeling, dus geniet er van........

Leuke verkoopsite met veel mogelijkheden. Nu viel het mij wel op dat zercom computers ook keukenapparatuur verkoopt, maar het stoort niet, ondanks dat het geen link heeft met computers.

Graag wil ik het volgende advies geven: Het zoeken van de producten kan naar mijn mening verbeteren door overal een afbeelding bij te plaatsen. Zelf ben ik slecht in namen maar bij het zien van een product kom ik vaak een heel eind. Staat er geen afbeelding bij dan vind ik dat vaak een minpunt van verkoopsite. Het oogt naar mijn idee wat onprofessioneel en kan mij doen besluiten hem ergens aan te schaffen.
Een dik pluspunt is wel, dat ze eerst de bestelling controleren en daarna een mail versturen om je bestelling te betalen. De meeste verkoopsites hanteren een andere richting, namelijk eerst betalen en vervolgens krijg je te horen dat de spullen niet te bestellen zijn. Heel vervelend, want dan moet je weer je geld terug gaan vragen. Het betaalgedeelte is helemaal top. Keuze uit 4 opties. Zelf heb ik gekozen voor ideal. Vervolgens kan je tot/voorbij de levering je factuur online blijven bekijken. Het gevoel over Zercom is naar mijn mening positief en ik zal zeker vaker bestellen, mits de prijs aantrekkelijk blijft. Bij menig verkoper zet ik mijn vraagtekens bij de verzendkosten en ook bij Zercom. Deze zijn relatief hoog voor een kleine zending. Ik betaalde tenslotte ¤ 11,- voor een pakketje van nog geen 1 kilo. Navraag laat zien dat een TNT zeker pakketje maar ¤ 6,95 hoeft te bedragen. Ik ben dus van mening dat hier een betere afstemming op moet komen. Dit zal het zeker nog net wat aantrekkelijker maken op deze manier.

Goede verpakking. Lekker simpel in een stevig doosje en netjes, met luchtbelverpakking overhandigd door TNT. Alles is ook terug te lezen via track&Trace.

Echt perfect en allemaal te volgen via een online factuur die te vinden is onder je eigen account. Nogmaals...Dit is een dikke vette plus voor deze verkoopsite.

Aftersales

Niet van toepassing. De producten zijn in goede staat en ik verwacht geen problemen.

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  »
VNU Media logo Powered by True