« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 22
Ik las veel slechte ervaringen met deze winkel, maar aangezien ze de goedkoopste waren en ik hem kon afhalen toch maar geprobeerd en gekozen voor betalen bij afhalen, voor als het mis zou gaan, maar dat was gelukig niet nodig
De site is overzichtelijk, nette prijzen en ik kreeg ook statusupdates per mail. Ook genoeg betalingsmogelijkheden, maar bij sommige afhaalpunten kan je niet pinnen.
De donderdag besteld, en gekozen voor afhalen op zaterdag, maar aangezien de vrijdag beter uitkwam bij commentaar gevraagd of dat misschien toch mogelijk was. Vrijdagavond kreeg ik een mail dat ik hem kon afhalen, erg snel gedaan dus.
Geen ervaring omdat ik hem heb afgehaald.
Aftersales
Nog geen ervaringen mee, hopelijk ook niet nodig.
Website ziet er overzichtelijk uit, bestelling ging makkelijk en orderstatus is ook goed te zien.
Doos was niet extra ingepakt maar was ook niet nodig. Miste wel een email dat het pakket verstuurd was.
Wat jammer is dat het twee dagen duurt als ze het op voorraad hebben maar het was wel eerder afgeleverd dan op de website stond,
Aftersales
niet mee te maken gehad.
Had even de Tweakers.net Shopreviews moeten bekijken alvorens te bestellen. Bestellen via de site is best makkelijk en de site ziet er goed uit. Na vragen om status updates kreeg ik zowel emails terug als geautomatiseerde status updates. Helaas dat deze inhoudelijk niet correct waren en verzending pas een paar dagen later plaats vond.
Beschikbaarheid stond aangegeven op de website als 3-5 werkdagen. Na 6 werkdagen maar eens geinformeerd naar de status. Wel snel een nette reactie gekregen, maar mijn bestelling is uiteindelijk 4 dagen later verzonden dan in het antwoord was aangegeven.
Wát een drama. Een tandenborstel die kapot ging in de garantieperiode. Kreeg bericht dat die niet meer te maken is en ik iets anders of een geheel ander product kon uitzoeken. De eerste keer dat ik dat deed zou de telefoniste het bedrag verrekenen met de aanschafprijs van tandenborstel. Komt de TNT aan de deur of ik even euro 86,- wil afrekenen voor de tandenborstel??? Die heb ik retour gezonden zonder te betalen.
Tweede poging: de pipo van de Klantenservice die ik aan de telefoon kreeg was uitermate onbeschoft. Ik zal het hier niet herhalen, daarvoor is het niet geschikt. Hij zou het hele bedrag als tegoed neerzetten. Bestelpoging gefaald wegens onduidelijkheden in het bestelsysteem.
Na veel, heel erg veel vijven en zessen en meerdere gefaalde bestelpogingen (wát een shitsysteem!) tenslotte een láátste, derde poging gedaan. Het verzoek erbij gezet om de bestelling met het tegoed te verrekenen. Keurig bericht terugontvangen dat dat gebeurd was. Het verschil van euro 1 hoef(de) ik niet over te maken.
Vanavond dacht ik..... waarom duurt het zo lang voor ik bericht krijg dat ik de tandenborstels kan afhalen in Almere (daar heb ik expres voor gekozen, kan dat niet meer fout gaan!), dus ik inloggen.
Wát schetst mijn verbazing..... GEANNULEERD staat er bij mijn bestelling. Zonder opgaaf van reden, er staat alleen een streepje (ja, écht waar, een -), verder niks.
Nu ben ik er klaar mee; morgen bel ik en wil ik mijn geld terug.
Stop die tandenborstels (en Bobshop.nl zelf ook, wat mij betreft) maar op een plekje 'where the sun don't shine'.
Zum kotzen, zo ga je toch niet met je klanten om??? Zonder enige/welke vorm van berichtgeving bestellingen annuleren?????
Er staat nog wel ff euro 115 positief op mijn account, vind ik een fors bedrag. Dat nog zien terug te krijgen, daarna is het NEVER meer Bobshop.nl voor mij!!! Al bieden ze producten grátis aan..... néé dank je!
Aftersales
Zo slecht heb ik (gelukkig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) zeer zelden meegemaakt (zie boven).
Op 2 September twee TV's met bijbehorende muurbeugels besteld.Indicatie op de site 5-10 dagen levertijd Behalve de bevestiging van de bestelling bleef het erg stil uit Almere. Na twee weken zelf maar eens gemaild wat de status was. Mail terug: De beugels waren slecht leverbaar. Op mijn reaktie de order dan maar te splitsen in TV's en beugels uiteindelijk de volgende reakties ontvangen. Beugels helemaal niet meer leverbaar en TV's waarschijnlijk in de week van 5 oktober binnen. Ik krijg dan een afhaalbericht.
Order vandaag (3 oktober) geannuleerd en de hele bestelling bij de concurrent voor enkele tientjes meer opgehaald. Conclusie: De goedkoopste zijn gaat hier ten koste van een normale service naar de klant. Indicatie op de site klopt niet. Onjuiste informatie in de mails. Weinig tot geen actieve benadering van de klant over problemen bij de levering. Nog nooit een shopsurvey geschreven, maar deze moest echt even. Ik ga hier niets meer bestellen.
Wat een slecht bedrijf zeg!! Op 12/9 een LCD TV besteld + muurbeugel. Op 18/9 gaan bellen waar het bleef. Zou 21/9 verstuurd gaan worden omdat de muurbeugel niet voorradig was. Zojuist 23/9 weer gebeld waar het blijft, krijg ik het verhaal te horen dat de TV pas over 3 dagen bij hen binnenkomt.
Order geannuleerd. Nu maar hopen dat ze netjes mijn geld op mijn CC gaan terugstorten.
Bobshop gaat bij mij op de zwarte lijst!!
Op zaterdag 15 augustus een Humax 5050 besteld, aangezien ik een week later nog niets had ontvangen een mail gestuurd. Daar kreeg ik binnen 45 min. antwoord op. Fout lag bij mij, ik had de bestelling niet betaald, achteraf kon ik mij herinneren dat ik die moest afbreken wegens het niet vinden van mijn CC.
Op donderdag 27 augustus nogmaals dezelfde bestelling geplaatst, direct met CC betaald. Orderbevestiging direct daarna ontvangen. Maar online bij Bobshop bleef mijn betaling tot dinsdag 1 september op niet betaald staan.
Prima wordt die woensdag verstuurd. Tijdens mijn bestelling was de Humax voorradig en op dinsdag ook nog. Helaas moest het nog 1 week duren voordat de Humax verstuurd werd.
Tussentijds wel via email contact gehad, daar werd gemiddeld binnen 2-3 dagen op geantwoord. Eerste reactie, waar de fout bij mij lag, was supersnel, gaat het bij Bobshop.nl verkeerd gaat het iets langer duren. Dat de verwerking van de betaling langer duurde lag aan een storing binnen Mastercard. Op de vraag waarom de order pas een week later verstuurd is heb ik nog steeds geen antwoord.
Ik vind dat de verzending veel te lang heeft geduurd. Het lijkt me logisch dat als een betaling verwerkt is de order binnen 24 uur verstuurd kan worden. Een week wachten op een betaalde order vind ik ronduit belachelijk.
Aftersales
Reactie op mails was er in het begin heel erg snel, aangezien de fout bij mij lag. Daarna duurde het iets langer, tot 3 dagen, maar er kwam wel een reactie.
Mocht ik straks problemen hebben zal het naar mijn verwachting langer gaan duren dan de aankoop. Nu maar hopen dat de Humax niet kapot gaat......
Op dinsdag 1 september een bestelling geplaatst voor twee artikelen die op dat moment op voorraad waren. Aangegeven dat ik ze wilde ophalen in het afhaaldepot Harderwijk. Via de site kun je aangeven op welke datum je ze kunt ophalen, erg prettig. Dat zou op 2 september kunnen. Van de bestelling kreeg ik keurig een bevestigingsmailtje. Vervolgens maar afwachten.
Via de site ging de status diezelfde dag nog van Geaccepteerd naar Wordt verwerkt. Echter, daarna gebeurde er niks meer. Op 2 september kreeg ik geen mailtje dat ik de spullen op kon halen. De site vermeldt specifiek dat dat mailtje eerst moet komen. Maar helaas. Ook op 3 september kwam er niks binnen. Op vrijdag 4 september, 3 dagen later, heb ik maar eens gebeld naar Bobshop. Daar werd verteld dat de spullen klaar stonden om opgehaald te worden! Erg vreemd, aangezien ik nog steeds geen bericht had gehad. Anyway, ik ben er toen heengereden en de twee artikelen stonden inderdaad klaar. Dus dat was wel positief.
Inmiddels is het 5 september. Vreemd genoeg staat mijn order op de site nog steeds op dezelfde status (Wordt verwerkt). Volgens mij zit er nog wel iets goed mis in hun logistieke proces. Voor de rest blijft het natuurlijk wel een shop met centrale afhaaldepots (Harderwijk en Almere) en zeer concurrerende prijzen. Dus ik bestel er misschien nog wel een keer, maar dan pak ik wel iets eerder de telefoon!
Een bestelling geplaatst voor een DVD-recorder, een Scart kabel en een HDMI kabel
Per ongeluk 2x de bestelling ingevoerd, maar een keer betaald.
De mail naar de klantenservice om deze dubbele er uit te halen is nooit beantwoord of verwerkt.
De DVD-recorder kwam direct na enige dagen.. echter de kabels ontbraken
2 juli: Een pakje met een DVD recorder, gewoon de doos vanuit het magazijn, echter de kabels ontbreken, en dat is lastig kijken
Eerst gebeld, maar tjeetje dat duurt en duurt en dat op een betaalnummer. Uiteindelijk heb ik dit opgegeven..
Dus een mail gestuurd op 4 juli want een dvd-recorder zonder kabels kijkt een beetje lastig.
Op 7 juli een mail terug: de kabels komen vermoedelijk eind van de week.
Een week later heb ik nog niets, dus stuur ik opnieuw een mail.. Al bijna een maand zonder kabels.
Op de 16e zomaar een mail: er is weer en pakje onderweg. En zowaar. de hdmi kabel is ontvangen.. ik kan kijken.
Wel jammer dat de Scart kabel er niet bij zit.
Nogmaals een mail op de 20 verstuurd.
Op de 22e een standaard mail terug dat er niet geleverd kan worden, ik wordt op de hoogte gehouden.
Dus niet.. helaas.. ik hoor niets meer.
Aftersales
Na 22 juni heb ik niets meer gehoord van deze kabel en op 31 augustus geef ik het op.
Ik geef opdracht de scartkabel te annuleren en te bestellen bij een ander bedrijf.
Hierop direct een mail met excuses (geen uitleg) en de toezegging de betaling terug te boeken van de kabel.
Betaalnummer is echt een crime vooral als je 10 minuten aan de lijn hangt.
Jammer vind ik dat acties op bestellingen alleen gebeuren op aandragen van de klant zelf.
Ik zal er niet gauw meer iets bestellen.
Ondanks dat ik de afgelopen jaren vaker bij Bobshop heb besteld en ontvangen, is mijn vertrouwen sinds deze laatste bestelling uitermate slecht.
Op 7 juli bestel ik een Laptop die op voorraad is (met iDeal betaald). Op 9 juli bel ik even om te verifieren wanneer er iets bekend is. 'Hij zal woensdag (15 juli) binnen zijn en dan krijgt u bericht'. Op 16 juli ontvang ik een status update: Het product kan niet op de aangegeven datum worden afgehaald. We brengen u zo snel mogelijk op de hoogte wanneer dit wel kan. 22 juli, maar eens checken....he, hij staat niet meer op de site. 23 juli bellen: Zij: Ja meneer, hij zit niet meer in het assortiment. Ik: En nu? Zij: Tja, annuleren en retour boeking. Ik: Geen andere laptop in deze range? Zij: Nee. Ik: Oke, terugboeken dan maar. Zij: Rekeningnummer XXXXX Ik: Ja.
27 juli nog geen geld terug. Mailtje: Jongens, overboeken is tegenwoordig in een dag gebeurd. Mailtje terug: Bestelling geupdate: Retour storting 28/7 gedaan. (????).
Persoonlijk vind ik deze manier van werken (het 'geautomatiseerde' antwoorden) uitermate slecht en hopelijk gaan ze hier snel aan werken. Ik heb namelijk nog nooit eerder van een bedrijf, op een mail gestuurd naar info@, gereplied gekregen van nieuwsbrief@.
Update: Inmiddels heeft een zeer verontwaardigd mailtje wel gezorgd dat men op een iets menselijkere manier de communicatie heeft opgepakt. Vandaar de aanpassing naar voldoende. Ze geven zeker blijk dat ze waarschijnlijk af en toe door de drukte foutjes maken, maar deze uiteindelijk wel op proberen te pakken.
Ruim assortiment op de website, makkelijk vergelijken van producten. Goede prijzen en duidelijke informatie over het opsturen en afhalen van producten.
Na het bestellen een duidelijke bevestiging met goede informatie over het afhalen.
De voorraad informatie klopte prima en de bestelling lag na een dag voor ons klaar om af te halen in Almere. Ideaal: niet wachten op de post voor het leveren van pakketten en zeker zijn dat je TV in goede staat thuis komt.
Telefonisch contact was ook goed, medewerker wist waarover hij het had en kon mij snel helpen.
Afgelopen 2 maanden meerdere bestellingen geplaatst, sommige jammergenoeg met wat vertraging, maar ook daarin is Bobshop duidelijk en is er goed contact mogelijk om tot een oplossing te komen.
Nooit iets verzonden, alles afgehaald bij het depot in Almere. Genoeg personeel, niet lang wachten, betalen per pin. Medewerkers helpen graag mee om de spullen even in de auto te leggen en zijn vriendelijk.
1 juli een JVC miniset besteld tbv 40 jarige bruiloft van mijn ouders 9 dagen later. Dacht product zal dan wel voor die tijd binnen zijn. Niet dus.
Een dag voor de bruiloft, 8 dagen na de betaling dus, hebben we gebeld. Kan alleen via een erg duur 0900 nummer. 12 minuten in de wacht á 0,50 cent per minuut. Eindelijk een medewerker aan de lijn. Bestelling was niet op voorraad. Terwijl op de site stond van wel. Daar stond trouwens ook dat men het per mail of telefoon meldt als iets niet op voorraad is. Niet dus.
Gesprekskosten al met al zo'n 6,50 dus.
Volgens de medewerker zou het product binnen een week op voorraad zijn. Hij vroeg of we de bestelling wilden cancellen of door laten gaan. Omdat we hem alsnog binnen een week zouden hebben, lieten we het maar doorgaan. Een week later kregen we een mail:
Goedemorgen, Helaas is het door u bestelde artikel niet meer leverbaar. Hierdoor is de bestelling komen te vervallen. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt.
De status van uw bestelling is aangepast. De nieuwe status: Geannuleerd
Met vragen over uw bestelling kunt u altijd een E-mail sturen naar dit adres.
Niet eens een excuus of iets dergelijks. Nu maar wachten op het geld wat we betaald hebben.
Wat een waardeloze zaak. Dit was onze eerste en laatste bestelling bij bobshop.
Aftersales
Zeer, zeer slecht. Mails wordt niet op gereageerd. Fouten die ze maken, maken ze niet eens een excuus voor.
Duidelijke en goed navigeerbare website. Er mochten wat mij betreft wel wat meer verschillende foto's van het product op zodat je het van alle kanten kunt bekijken en niet via andere sites een beter beeld van het product hoeft te krijgen.
De digitale camera die ik bij Bobshop kocht, was nergens zo goedkoop. Het verschil met andere shops varieerde van een kleine 30 tot wel 150 euro! Bovendien worden er geen verzendkosten in rekening gebracht waardoor het voordeel aanzienlijk t.o.v. andere shops was.
Bijna alle betaalmogelijkheden, m.u.v. op factuur, zijn aanwezig. Via e-mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de verwerking van de bestelling, verzending te volgen via track&trace van TNT.
De levering was snel, sneller zelfs dan aangeven op de website. Ik had het product binnen 48 uur in huis via TNT pakketdienst, terwijl er een verwachte levertijd van 3 tot 8 werkdagen werd aangeven.
De verpakking was niet erg robuust (enkel een inpakpapiertje om de originele verpakking), maar de verpakking was wel onbeschadigd en het product prima in orde.
Aftersales
Wat mij betreft een prima ervaring met Bobshop, maar over de aftersales en bereikbaarheid kan ik niet oordelen omdat ik er nog geen gebruik van heb gemaakt of hoeven maken.
Dinsdag 2 juni 2009 heb ik een droger bij Bobshop besteld. De Siemens WT46E302 Condensdroger. Na twee weken op 16 juni 2009 werd deze bezorgd. Helaas was hij echter ernstig beschadigd en vandaar mee teruggenomen door de koerier. Vervolgens niks meer van Bobshop vernomen. Op e-mails wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Al met al een hele slechte ervaring met deze webshop. En ik raad iedereen daarom aan deze winkel te mijden!
Bij bezorging bleek het apparaat ernstig beschadigd te zijn. De zijkanten waren zover ingedeukt, dat zelfs de droogtrommel verbogen was. Direct goed voor de schroothoop. Dit terwijl de verpakking geheel in orde was. Dit betekent dus dat een kapot apparaat is ingepakt.
Toch zag ik nog niet direct problemen, want er kan altijd iets misgaan. De bezorger maakte mij er echter wel op attent dat zij regelmatig problemen hebben bij bezorgingen van producten van Bobshop.
Aftersales
Geen geleverd product, voorlopig ook geen geld terug en pogingen om contact te krijgen zijn mislukt. Dus geen service, dienstverlening of iets dergelijks.
Duidelijke site. Artikel zou op voorraad zijn maar het blijkt dat Almere alleen nog maar een afgiftepunt is geworden. Voorheen kon je daar meteen bestellen. Goed geinformeerd over de status. Heb er al meer besteld en zou dat zo weer doen. Prima shop.
Heb het artikel opgehaald
Nog niet nodig gehad
Ik snap het niet, bestel je maandag spullen die ze op voorraad hebben volgens de site, maar ondertussen nog steeds niks gehoord over versturen.
Je zou toch verwachten dat het dan dezelfde dag of de volgende werkdag verstuurd wordt, tenminste dat is tot nu toe altijd mijn ervaring geweest met online bestellen.
Ok, ik lees nu dat de bezorgtijden bij voorraad artikelen 3-8 dagen zijn, jammer dat ik het nu pas lees maar dat is mijn eigen schuld natuurlijk.
Beoordeling aangepast in afwachting van de produkten.
[edit]
Zaterdag is alles binnen gekomen, keurig dus op de 4de werkdag verstuurd. Ik ben sneller gewend, maar ja als het in hun voorwaarden staat dan had ik die maar beter moet lezen
3 dozen redelijke verpakt in een grote doos (iets meer tape had gekund) maar wel goed opgevuld met van die luchtzakken,
Wat wel wat verwarrend was is dat ik 3 track en trace code kreeg terwijl het dus maar één doos was. Er was dan ook maar één code waarmee ik de zending kon volgen. Dat duurde even voordat ik door had welke code ik moest gebruiken.
Website is overzichtelijk. Aanmelden als klant is makkelijk en bestellen verloopt soepeltjes. Ik had een smartcard voor ziggo hier gekocht aangezien ze gewoonweg het goedkoopst waren die ik kon vinden. Je krijgt bevestiging dat je iets besteld hebt maar geen bevestiging van betaling. Je krijgt dan misschien wel wat veel mails ineens maar het zou wel prettig zijn. Andere mogelijkheid is natuurlijk om aan te geven in de bevestigingsmail van de bestelling dat het betalen is ook afgerond.
Op zondagavond besteld en dinsdag in huis. Niets op af te dingen wat mij betreft. Je krijgt nog een bevestiging van verzending, wat ik wel prettig vind. Je kan via Track & Trace kijken waar het product zich bevind, al heb ik het niet nodig gehad.
Niet nodig gehad.
Ik was op zoek naar een Humax IHDR5050C.
- prijs bij Bobshop was laag;
- bezorgkosten pakketdienst slechts ¤ 5
- website is goed overzichtelijk, alleen geen voorraadinfo zichtbaar (althans niet in Firefox met Adblock Plus en niet in Explorer);
- op mails wordt kort en bondig geantwoord.
- snelle levering, voorafgegaan van email dat het pakket aan pakketdienst was overhandigd en levering binnen 48u zou plaatsvinden;
- doos prima verpakt, rekening/afleverbon bijgevoegd.
Kortom: prima afgehandeld.
Flatscreentv besteld en werd snel teruggebeld wanneer het kon worden afgeleverd. Erg makkelijk gedaan nadat ik een dag van te voren het afleveradres had gewijzigd. Erg vriendelijke mensen. Perfect afgehandeld en geen demospullen geleverd wat nogal eens gebeurd.
Dus al met al zeer betrouwbaar. (besteld onder rembours).
Op 6 april een bestelling gedaan voor 2 producten:
- TomTom 740 LIVE
- Samsung SyncMaster T240HD
Aangezien ik dicht bij het magazijn in Almere werk, was het bestellen bij deze shop ideaal voor mij. Daarnaast zijn de prijzen erg scherp. Ik had al gezien dat de levertijd van de TomTom een stuk korter was dan die van de monitor, dus had ik bij de comments aangegeven dat ik de TomTom graag vast wilde ophalen als die beschikbaar was. Vrijwel direct kreeg ik bericht dat de TomTom gewoon beschikbaar was, en dat ik deze kon komen afhalen. Erg snelle afhandeling, klasse!
Helaas kreeg ik op 7 april een update over de monitor, deze zou pas op 14 beschikbaar komen in het magazijn. Jammer, want oorspronkelijk stond er een levertijd van 1-5 werkdagen bij vermeld. Ik was dan ook blij verrast toen ik op de 9e een berichtje kreeg dat de monitor was gearriveerd. Zojuist heb ik deze opgehaald.
Beide keren dat ik producten kwam ophalen werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan door de medewerker en was de afhandeling snel (max. 10 minuten binnen geweest). Ondanks de tegenstrijdige berichten die ik kreeg over de levertermijn toch een beoordeling van 'zeer goed' omdat het eindresultaat hier zeker naar is. Het beste punt van deze shop blijft echter toch de prijszetting.