Hoofdcategorieën

3846 BC Harderwijk
Nederland

Website http://bobshop.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900 - 2627467 (50cpm)
KVK 39082894
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg  Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Koerier, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
iDeal € 0,-
Remboursbetaling € 4,95
Creditcard MasterCard € 0,- + 2,50% v.d. prijs + 2,50% v.d. kosten
Creditcard VISA € 0,- + 2,50% v.d. prijs + 2,50% v.d. kosten
Opmerkingen Voor remboursverzendingen worden de volgende basistarieven gehanteerd:
Kleine pakketten tot 10kg ¤4.95-¤14,95
Kleine pakketten vanaf 10kg ¤14,95-25,00
Grote pakketten tot 30kg vanaf ¤40
Grote pakketten vanaf 30kg vanaf ¤50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1923 prijzen, 6133 unsortedprijzen
Prijsindex 98,7 (1,3% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Totaal 18 15 4

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 41
Gepost door tweaktubbie, maandag 14 mei 2012 12:12
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Nodige detailinfo van product, laagste prijs van het land volgens pricewatch, geen verzendkosten erbovenop. Bluerayspeler besteld, met als enige 'minpuntje' dat creditcardbetaling mogelijk is, maar met 2,5% kosten. Bij andere winkels in prijs inbegrepen of 1-1,5%. Maar okee, het is de goedkoopste winkel dus acceptabel. Goeie statusupdates, geen onlogica op site en bestelproces.

Verpakking van Philips met pakpapier eromheen. Factuur erop, goed ingepakt maar geen doos eromheen. Maandagmiddag besteld, dinsdag aangeboden. Netjes dus.

Gepost door Smarty_6000, donderdag 10 mei 2012 23:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke overzichtelijke website waar ik al snel de staafmixer set gevonden had die ik graag wilde hebben, de Bosch MSM7800.

En dat voor een prijs waar de mediamarkt bij lange na niet aan kan tippen. Ook leuk dat je meteen werd geattendeerd dat voor de bosch staafmixer set een cash-back actie was met meteen een link naar het juiste formulier. Invullen maar en hoppa weer 30 euro cash-back verdiend van Bosch op een aankoopprijs van 80 euro is alleen maar leuk .

Communicatie verliep uitstekend, klant wordt netjes op de hoogte gehouden van het proces, daar houd ik van. Orderbevestiging over de mail, factuur en later op de dag een verzendbevestiging. Gewoon goed dus.

Zending was in eigen doos met extra bruin papier verpakt zodat je niet kon zien wat erin het pakket zat. Verpakking zelf was wat mij betreft al voldoende beschermend, prima dus.
Ook de garantie voor 21.00 uur besteld morgen in huis werd waar gemaakt, uitstekend dus. Ga hier vaker bestellen!

Gepost door notsonewbie, woensdag 2 mei 2012 14:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik zocht en vond de canon 5350 printer bij bobshop tegen een prijs die mij ook net aan beviel en ook nog eens zeker goedkoper dan bij andere webshops, echter duurder dan bij weer andere shops maar die anderen hadden hem niet op voorraad.

Besteld op de ene dag, geleverd op de volgende. Kompleet met track en trace en dat op 2 uur nauwkeurig qua levertijdstip !!

Gepost door wiprecords, maandag 30 april 2012 12:42
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

erg goede en snelle afhandeling en levering van de bestelling. Betalen via ideal was zo gepiept en de bevestiging van de bestelling volgde snel, net zoals de levering die de volgende dag al was.

Gepost door o2h, zaterdag 28 april 2012 11:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Was een van de goedkoopste winkels die Canon Digital Ixus 220 HS Zwart aanbood. Goede verzorgde site. Ik word goed op de hoogte gehouden met mails, en zelfs een sms'je als de track&trace-code bekend is.

Doosje is ingepakt in stevig papier. Dat is stevig genoeg voor dit cameradoosje. Enige opvallende is dat de doos niet verzegeld is. Maargoed, alles is aanwezig en lijkt (als) nieuw te zijn.

Gepost door HaveBlue, woensdag 25 april 2012 14:15
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Voor backupdoeleinden was ik op zoek naar de goedkoopste 2TB USB 2.0 harde schijf. Via de tweakers.net pricewatch direct op de bestelpagina van de Western Digital Elements 2TB terecht gekomen. Verder niet naar de website gekeken. In alle zaken die je van een moderne webwinkel mag verwachten (zoals betalen met iDeal, statusupdates per email etc.) is prima voorzien. Voor wat betreft aankopen via internet ben ik niet webwinkeltrouw; als een ander betrouwbaar adres de volgende keer goedkoper is doe ik daar zaken.

De externe schijf werd geleverd in de retailverpakking die vervolgens verpakt werd in bruin papier. Voldoende effectief, hoewel ik zelf op basis van ervaringen met PostNL in het verleden groot liefhebber ben van een kartonnen doos en luchtkussentjes.

Gepost door Grolsch-man, maandag 23 april 2012 17:06
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 1

Duidelijke website en uitgebreid assortiment. Scherpe prijzen. Via e-mail wordt je duidelijk geïnformeerd over de voortgang van de bestelling en levering.

Snelle leveren en vakkundige installatie.

Aftersales

Afgelopen woensdag een wasmachine besteld welke afgelopen vrijdag is geleverd en geplaatst. Bestellen en levering gingen prima. Afgelopen vrijdag startte er echter een actie bij Bobshop waarbij je 10% korting kreeg op wasmachine's en drogers. Vrijdagochtend via webformulier verzocht om een tegemoetkoming aangezien het nogal wrang is om dit korting mis te lopen. Ik kon immers de bestelling nog annuleren binnen de wettelijke termijn en opnieuw bestellen. Omdat ik geen reactie kreeg binnen de beloofde termijn van 1 werkdag wilde ik aan het eind van de werkdag contact opnemen. Blijkt dat ze na 5 uur niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Nogmaar een mail gestuurd, maar deze keer niet via het webformulier. Nogmaals dezelfde boodschap aangegeven en tevens dat ik ivm de kortingsactie ook aangegeven een droger te willen bestellen. De kortingsactie liep tot zondag dus ik zou maandag pas een reactie verwachten. Om ze kans te geven met een nette oplossing te komen heb ik nog niet besteld. Na veel heen en weer gemail geven ze me alleen de korting op de wasmachine, maar niet op de droger. Heel erg teleurstellend, vooral omdat ik vrijdagavond al een mail heb gestuurd met het voornemen om een droger te bestellen. Tip: gebruik niet het webformulier, want je krijgt geen kopie en ze doen net of die berichten niet worden ontvangen. Tip 2: verwacht geen klantvriendelijke reacties. Het zijn stenoberichten die je terug ontvangt. Jammer Bobshop, gemiste kans.

Gepost door Hironshy, woensdag 18 april 2012 15:59
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Je krijgt meerdere malen bevestigingen via sms/mail dat je order hebt geplaatst, betaald en pakketje verzonden is. Ook is de site zeer uitgebreid met allerlei veelgestelde vragen etc.

Voor 9uur besteld en ze leveren de volgende werkdag. Ik had in de avond een tablet besteld en kwam de volgende dag aan. Ook ontvang je een sms/mail met track&trace.

Gepost door Noweakness, dinsdag 10 april 2012 11:11

Mijn ervaring met Bobshop.nl

Op dondag 5 April 2012 (20:00) een bestelling gedaan. Bestellingen voor 21:00 werden volgens de site de volgende dag bezorgd mits het product op voorraad was. Status van het product: "Voorradig". De volgende dag netjes een track en trace nummer in mijn mail box. Beamerscherm zou vrijdag 6 April tussen 11 en half 2 geleverd worden.
Rond 2 uur nog maar eens op de site gekeken. Datum is verschoven naar Zaterdag 7 april tussen 11 en half 2. Ok, prima.
Zaterdag rond 2 uur weer op de site gekeken. Datum weer verschoven, dit keer naar Dinsdag. Mijn geduld raakt op. Bellen naar Post.nl. Volgens het vrouwtje aan de telefoon heeft Bobshop.nl de bestelling verkeerd laten bezorgen. Zou per vrachtwagen moeten gaan in plaats van vervoer van Post.nl.
Pakketje is volgens Post.nl niet meer traceerbaar. Niemand weet waar het pakketje is of wanneer het geleverd gaat worden.
Op Bobshop.nl mijn bestelling geannuleerd. Bedrag word terug gestort zodra zij de beamerscherm hebben ontvangen of zodra het pakketje zoek is geraakt.
Mijn geduld is op, mijn vertrouwen is weg en ben bang dat ik nog dagen tot weken kan gaan wachten op mijn terug betaling. Gezien andere reviews van klanten op het internet ben ik waarschijnlijk nog niet klaar met deze site. Hoop dat ik met deze post andere klanten kan weerhouden om geen bestelling meer te plaatsen op Bobshop.nl indien zij binnen een x aantal dagen hun beloofde 24 uur bestelling in huis willen hebben.

Gepost door clauchard, woensdag 4 april 2012 13:24
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Zeer tevreden over deze webwinkel.
Meerdere malen artikelen besteld.
4 jaar geleden een televisie gekocht, zelf afgehaald.
Prima prijs. Vorig jaar een wasdroger en lcd-dvd combi gekocht, thuis laten bezorgen.
Voor een kleine meerprijs (ik meen ¤ 14,95) werd de droger naar zolder gesjouwd, geplaatst en aangesloten!
Tevens werden verpakkingsmaterialen meegenomen en werd de oude droger naar beneden genomen en afgevoerd. Dit scheelde een hoop werk en kans op schade.
Super service dus.

---

Wat is beloofd is nagekomen.
Op voorraad; dus vandaag besteld, morgen in huis.

Aftersales

De droger was prima in orde en netjes aangesloten.
De tv was echter niet wat ik er van verwacht had.
Het betrof een Salora 22 inch lcd-dvd combi.
De dvd's speelden echter niet af en de speler maakte een vreemd geluid, dus meteen de winkel gebeld. Direct een omruilafspraak gemaakt voor de volgende dag en wederom was men keurig op tijd.
Helaas was ook deze tv-dvd combi niet in orde! Na uitproberen wederom de winkel gebeld en heb ervoor gekozen om een andere tv uit te kiezen.
Ik weet niet meer of deze de volgende dag kwam of, dat er een dag tussen zat.
Maar in ieder geval werd er totaal niet moeilijk gedaan over omruilen en/of bezorg of omruilkosten.

Prima service Bobshop, ik kan deze webshop zeer zeker aanbevelen!

Gepost door vlalex, dinsdag 3 april 2012 17:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Gekozen voor de ze webshop vanwege goede recensies, lage prijs, product op voorraad en mede daardoor snelle levering. Geen extra kosten voor verzending of pakjesgemak. Geen enkele aanmerking.

Vrijdag om 20.00 uur s'avonds besteld, de volgende ochtend om om 9.15 afgeleverd via pakjesgemak bij de lokale AH. Het product was netjes verpakt.

Gepost door aljada, maandag 2 april 2012 05:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De website is overzichtelijk, je kunt de contactinfo, levertijd, garantie info opzoeken, en de informatie is actueel en duidelijk.

Gepost door The Barfly, woensdag 28 maart 2012 09:17
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Was op zoek naar 2 humax decoders voor de kids. Heb zelf de 5300c en die bevalt goed. Bobshop was scherp geprijsd en had ze op voorraad.

De levering was snel, zoals aangegeven de volgende dag geleverd. De 2 pakketten waren samen verpakt in papier. Dat mag volgende keer in een doos(je) omdat dat toch meer zekerheid tijdens transport geeft.

Gepost door BasvB, woensdag 7 maart 2012 14:48
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 2

Ik ben niet heel tevreden, zie de redenen hieronder over de verzending en de after-sales. Dit is niet hoe ik het gewend ben bij bestellingen.

Op 7 januari een bestelling geplaatst voor een espresso automaat. Op de website stond dat deze 1-4 werkdagen binnen zou zijn.
Uiteindelijk heeft het anderhalve maand geduurd.
Ik snap dat de shop er niks aan kan doen als de leverancier vertraging op levert, maar ze hadden wel een alternatief kunnen bieden (bijv. in een andere kleurstelling).
Van 1-4 dagen naar anderhalve maand levertijd is wel een groot verschil natuurlijk.

Aftersales

Mijn pakket was niet compleet. Ik miste twee onderdelen.
Ik heb een mail gestuurd hierover. Hier werd niet op gereageerd.
Na een week nogmaals gemaild met de vraag naar een reactie.
Hierop werd gereageerd dat dit, naar verwachting, nageleverd zal worden. Over een levertijd of iets wordt niet gerept... Raar!

Gepost door Valandin, dinsdag 6 maart 2012 09:11
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De website is overzichtelijk, je kunt bijvoorbeeld snel de contactinfo, levertijd, garantie info opzoeken, en de informatie is actueel en duidelijk.

Zoals beloofd "Vandaag besteld, morgen geleverd". De website gebruikt Track&Trace en is dus ook overzichtelijk

Gepost door as515683, dinsdag 6 maart 2012 07:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Kan besteldatum niet wijzigen in Safari op Mac. Datum is 22-02-2012. Zeer tevreden over zowel de prijs als de zeer snelle en correcte levering. Top! Invullen van deze info via meest recente Safari-browser op de Mac werkt niet soepel genoeg; ik kan o.a. geen tekst invullen bij Verzending, dus dan maar 'geen oordeel' gekozen.

Gepost door Guardian Angel, vrijdag 2 maart 2012 23:57
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 1

De order wordt zeer snel verwerkt en bevestigd.

De email opvolging tot aan de levering is in orde. Op de dag van verzending krijg je het track and tracenummer zodat je de zending kunt volgen. Een extra SMS completeert de informatie.

Prima verpakt mede dankzij de originele verpakking

Aftersales

Had vorig jaar een slechte ervaring met deze webshop. Een product zou op voorraad zijn dus besteld en betaald. De levering vond echter nooit plaats omdat deze continu werd uitgesteld. Hierna de order laten vervallen en mijn geld retour gekregen.

Ondanks deze slechte ervaring nogmaals een artikel besteld. Dat werd zeer snel geleverd.

Het probleem is dat het apparaat niet doet wat wordt beloofd. Daar kun je echter pas achterkomen als je het apparaat in gebruik neemt.

Het gaat hier trouwens om een koffiemolen die onvoldoende fijn genoeg kan malen voor mijn Saeco Espressomachine. (dit was trouwens het eerdergenoemde artikel dat zij niet konden leveren.)

Het apparaat is direct na ontvangst eenmalig gevuld met maar net voldoende bonen voor een enkele mok koffie, dat is ongeveer 10-15 gram.

Gezien het resultaat wilde ik het apparaat retourneren maar een gebruikt apparaat MAG niet retour. Toch maar email kontakt opgenomen en toestemming gekregen het apparaat te retourneren mits de molen in nieuwstaat was.

Ik heb daarop met hulp van een buurman, een professionele monteur van koffiemolens en espressomachines, dit apparaat schoongemaakt en voor de zekerheid met perslucht schoongeblazen. Visueel gecontroleerd en er waren geen restanten koffie meer.

Hierna is het aparaat verzonden, dus ruim binnen 24 uur na ontvangst. Reeds de volgende dag kreeg ik van deze leverancier een bericht van ontvangst met tegelijkertijd de mededeling dat het apparaat gebruikt was en koffieresten bevatte. Men zou het weer na mij terugsturen.

Vandaag, Vrijdag, staat het apparaat weer op het aanrecht en ik heb geen enkel spoor van koffierestanten kunnen ontdekken. Voor mij was dit zeker geen verrassing.

Al met al heb ik onnodig verzendkosten moeten maken én zit ik met een koffiemolen die niet doet wat'tie moet doen volgens de beschrijving en ook nooit zal doen wat men mag verwachten.

Nee, het apparaat is niet stuk, volgens hun email is dit ook nog een reden om het te kunnen retourneren, maar ik kan er niet achter staan een apparaat willens en wetens te retourneren waar strikt technisch gezien niets mee aan de hand is.

BOBSHOP.NL kan met dit apparaat niet aan de gewekte verwachting voldoen. Voor filterkoffie is het een prima molen maar voor een espressomaling absoluut onvoldoende.

Gepost door Garcia10, donderdag 1 maart 2012 17:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik heb bij Bobshop een Harmony 650 besteld. Ik heb bij Azerty gekeken omdat die de goedkoopste zijn in de pricewatch maar daar kwamen nog verzendkosten + transactiekosten bij voor ideal en kwam uit op 50 euro. Toen keek ik naar de 2e hit in de lijst en zag ik bobshop staan. Die boden gratis verzending aan + de volgende dag in huis. Website is overzichtelijk en genoeg informatie te vinden.

Product was zeer goed en stevig ingepakt. Op tijd geleverd. Track en trace code ontvangen via de mail. Sms ontvangen dat het product verstuurd was. Alle afspraken die in de bevestigingsmail zijn benoemd zijn nagekomen.

Gepost door Chris5488, woensdag 22 februari 2012 20:54
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Na een heuse zoektocht naar de juiste home cinema ben ik uiteindelijk een model tegengekomen dat perfect voldeed aan mijn eisen. Aangezien ik van België ben heb ik eerst naar lokale shops gesurft. Deze shops waren ofwel véél duurder dan de gemiddelde prijs uit de Pricewatch, ofwel was de levertijd onbekend / te lang. Bobshop was de goedkoopste shop die het product op voorraad had en probleemloos naar België kon verzenden. Bijkomende voordeel was de betaalmogelijkheid met Bankcontact (andere shops eisen Visa). Helaas was het product 5 euro duurder voor de Belgische markt (??? ik bestel toch in Nederland en de verzending was exclusief???) en betaalde ik minimum 3 euro extra voor iedere betaalmogelijkheid. Daardoor werd de prijs kunstmatig laag gehouden totdat je afrekent (en 8 euro duurder zat). Hoe dan ook bleef Bobshop de beste keuze voor mijn aankoop en ik bestel mijn product. "Op weekdagen besteld is volgende weekdag geleverd", klonk alvast snel genoeg voor mij!...

Kortom: goedkope prijs, overzichtelijke site en alles is in orde. Minpuntje voor de extra kosten voor buitenlanders en extra kosten bij de betaalopties.

... Nu was het nog afwachten of de verzending daadwerkelijk zo snel zou verlopen. Bobshop stuurde me 's anderendaags een mail of ik een datum wou bevestigen voor de levering. Leuk dat je je datum kan kiezen zodat je precies weet wanneer je je product kan verwachten, langs de andere kant dan weer spijtig dat ze opnieuw feedback van je vereisen (als je namelijk een dagje je mails niet nakijkt dan blijft je bestelling ondertussen liggen bij Bobshop). Maargoed de eerstvolgende datum was morgen! Dat was zoals beloofd: de werkdag na bestelling.

En inderdaad hoor: ik bestelde zondagavond, maandagmiddag bevestig ik dat ik 'morgen' wou ontvangen, ik krijg een paar uur later een mail dat het verzonden is en dinsdagmiddag stond de koerier al voor de deur! Een vriendelijke vrouw overigens van TNT Post. Ik vond het wel een beetje jammer dat het product gewoon in originele doos verzonden werd (die uiteraard opzichtige, gekleurde reclame toont van het product). Een neutrale doos waar deze doos inzat leek me veiliger, maarja het is aangekomen en Bobshop zal wel vertrouwen hebben in het personeel van TNT Post dus eigenlijk maakt het ook allemaal niets uit zolang het aankomt. De doos was overigens in perfecte staat (geen deukjes, scheurtjes,...) wat erop duid dat Bobshop je geen 'product in onverkoopbare doos' verkoopt én dat de koerier (TNT Post) voorzichtig is.

Snel geleverd volgens afspraak én in perfecte conditie. Meer moet dat niet zijn voor de volle mep van 5 sterren.

Gepost door LWaS, dinsdag 7 februari 2012 11:02
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Website is overzichtelijk, zoekfunctie werkt goed. Verder geen verborgen kosten of wat dan ook.
Wel jammer dat het product wat ik uitgezocht had opeens 10 euro duurder was geworden (stijging van 10 procent!).

Statusupdates van de verzending zijn voldoende, geen overbodige spammail of wat dan ook.

Snel verzonden, Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis.

Verpakking kon wel beter, product wordt verstuurd in originele verpakking en alleen verpakt in een stuk papier. Daarmee is het niet supergoed beschermd tegen vallen en of stoten. Gelukkig is het wel heel aangekomen.

«  1  2  3  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011