Hoofdcategorieën

Website http://www.beat-it.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0578-648030
KVK 08135975
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Acceptgiro, Bankoverschrijving, Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Machtiging, Op rekening, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard MasterCard € 0,-
Creditcard VISA € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1314 prijzen, 11327 unsortedprijzen
Prijsindex 98,3 (1,7% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Over Beat-it.nl

Beat-it.nl maakt als e-commercebedrijf volledig gebruik van de mogelijkheden die het internet biedt. Alle bestellingen verlopen via onze online winkel. De tussenkomst van (duur) personeel wordt hierdoor voorkomen. Onze klanten vervullen immers grotendeels de backoffice functie. Wij hebben geen winkelpand op een dure locatie nodig en houden wij zelf geen voorraden aan. De voorraadposities die u ziet zijn de voorraden van onze leverancier(s). Dit zijn de grootste distributeurs ter wereld. En dus is de lage (laagste) prijs verzekerd.

Binnengekomen bestellingen plaatsen wij altijd door bij de distributeurs. Bestellingen worden in veel gevallen (afhankelijk van de orderwaarde) ook rechtstreeks geleverd vanuit hun magazijnen. Tenslotte hebben wij minder medewerkers omdat u praktisch alle informatie kunt terugvinden op het internet. Dit betekent lagere kosten. Dit voordeel komt bij Beat-it.nl volledig aan u toe.

Nr. 1 website in Nederland volgens HP!
Met een rapportcijfer van maar liefst 9,75 is de website van Beat-it.nl in de Reseller Quality Check van HP opnieuw tot beste verkozen uit alle websites van HP e-Business Partners! Wij gaan echter niet voldaan achterover leunen. Er staan nog diverse verbeteringen op de agenda.

Beat-it.nl officieel partner Acer
Beat-it.nl is een van de weinige officieel geautoriseerde Acer partners in Nederland. Dit houdt in dat de aangeboden producten zijn geleverd door Acer Nederland en wij worden ondersteund in acties, services en garantie zoals vermeld in de door Acer omschreven verkoopwaarden. Dit alles om u als consument optimaal van dienst te kunnen zijn, zodat dit zal resulteren in een optimale klanttevredenheid.

10 Goede redenen

1.Messcherpe prijzen
 Overtuig uzelf en vergelijk onze prijzen met die van een traditionele winkel of catalogusverkoper. Door efficiënte e-commerce toepassingen plus het feit dat wij geen voorraden aanhouden, maar werken met de voorraad van onze partners, de grootste distributeurs ter wereld, bieden wij u een aanzienlijk prijsvoordeel.

2.Snelle levering
 U wilt uw bestelling snel in huis hebben? Dan bent u bij Beat-it.nl aan het goede adres. Afhankelijk van de orderwaarde wordt uw bestelling binnen 24 uur na autorisatie verstuurd. Heeft u echt haast? Onze koerier overhandigt u binnen enkele uren de producten.

3.Ontdek hoe eenvoudig het is
 Omslachtige bestelfaxen, regenachtige winkelstraten en nodeloos gesjouw met zware dozen; zij behoren tot het verleden. In plaats daarvan selecteert u binnen een paar muisklikken het juiste product, heeft u altijd de actuele prijs en ziet u de real-time voorraad. 24 Uur per dag, 7 dagen per week.

4.A-merken met volledige fabrieksgarantie
 Beat-it.nl doet geen concessies aan kwaliteit en service. Wij hebben een uitgereid assortiment A-merken van zowel hard- als software (o.a. HP, Apple, 3Com, Microsoft, Adobe, Symantec etc.). Alle producten worden geleverd met fabrieksgarantie, documentatie en accessoires.

5.Veilig & betrouwbaar
 Beat-it.nl is niet langer aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, maar onderschrijft wel nog steeds de gedragsregels van het Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnene en bindende algemene voorwaarden.

6.Officieel partner ?s werelds topfabrikanten
 Sinds jaren is Beat-it.nl officieel en geautoriseerd partner van 's werelds topfabrikanten als HP, Lexmark, APC e.v.a.. Dit is voor u een extra waarborg dat u te maken heeft met een betrouwbare partner die beschikt over een uitstekende after-sales en website die voldoet aan de strengste eisen.

7.7 Dagen zichttermijn
 Particuliere bestellers krijgen van Beat-it.nl extra zekerheden. Zo kunt u tot 7 dagen na ontvangst van uw bestelling de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden en de producten retourneren (let op: stuur niet zomaar producten terug; lees eerst onze exacte verkoopvoorwaarden.

8.Professionele verkoopondersteuning
 U kunt bij ons heel eenvoudig online uw bestelling plaatsen. Maar wij staan ook telefonisch voor u klaar. U kunt op werkdagen van 9.00u - 17.30u telefonisch contact met een van onze professionele verkoopmedewerkers opnemen voor advies bij uw aankopen en overige informatie.

9.Ruime keus aan betaalmethoden; ook achteraf
 Uw bestelling kunt u bij Beat-it.nl op diverse manieren afrekenen. Bedrijven en instellingen kopen gewoon op leverancierskrediet. Particulieren kunnen naast een vooruitbetaling ook onder rembours (betaling aan de postbode) geleverd krijgen en online betalen via iDEAL.

10.Ongeëvenaard zoekgemak
 Last, maar zeker not least; het zoeken van producten op www.beat-it.nl is ongeëvenaard in Nederland. Dit kunt u zelf ervaren. En wij vallen u niet lastig met aanbiedingen waarnaar u niet op zoek bent. Tenslotte; wilt u een klantspecifiek assortiment opgeven, dan kunt u dit met ons opnemen. Het is allemaal mogelijk.

Onze homepage

Totaal 9 7 4

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 26
Gepost door Ten, donderdag 9 februari 2012 21:24
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Ik las veel negatieve reviews over beat-it. Met name over de verzending en afhandeling zijn er veel klachten. Toch heb ik me laten overhalen door de prijs: het scheelde ruim 200 euro op mijn aankoop van Adobe CS5.5 production premium en windows 7 ten opzichte van andere webshops.

Vanwege de negatieve geluiden rondom deze shop heb ik via de mail contact opgenomen. Raymo, de eigenaar, was snel met reageren en vertelde me dat de producten binnen twee dagen op kantoor zouden liggen. We maakten een afspraak voor het afhalen en een dag ervoor kreeg ik bevestiging dat de producten inderdaad op tijd binnen waren. (Redenen voor mij om producten af te halen: groot bedrag, zekerheid van goede producten en binnen een half uur rij-afstand)

Het betalen en afhalen verliep soepel en ik heb het Adobe pakket en Windows 7 ondertussen keurig aan het draaien.

Gepost door mvorenhout, vrijdag 3 februari 2012 09:45
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Beeldscherm besteld, zou op voorraad zijn. Snel vooruitbetaald, helaas gebruikelijk binnen de branche. Na twee weken ontvingen wij e-mail waar de betaling bleef. Hier betalingsbewijs overheen gemaild en order werd geactiveerd. Niet geleverd, nagebeld: order was pas 2 dagen oud. Ontkennen dat betaling al gedaan was.

Uiteindelijk zou het scherm dus geleverd worden buiten een werkdag voor ons. Speciaal hiervoor iemand op kantoor laten wachten, en natuurlijk geen levering. Nabellen: onbekend. Maandag weer bellen: onbekend waarom, en later gewoon werd telefoon niet opgenomen.

Heeft niet plaats gevonden, ik mocht order niet annuleren, hebben ze uiteindelijk op eigen initiatief dan maar gedaan.

Aftersales

Geregistreerd zijn hier 6 telefoontjes over heen gegaan, en diverse e-mails. Niet geregistreerd nog veel meer. Geen antwoord op vragen, ontwijkende antwoorden, beloftes over leverdatum en tijd worden drie keer niet gevolgd. En de directeur vindt zich daarbovenop nog eens niet verantwoordelijk voor de levering. In zijn woorden: kan de shredder in. Dus dat ook maar met deze webshop!

De klant heeft op 5 januari beeldscherm besteld ad. ¤ 199,92. De betaling werd 4 dagen later gedaan. Echter hierbij werd niet de betaalreferentie opgegeven zoals gevraagd in de bevestiging. Na telefonisch contact hebben wij de order alsnog aan de betaling gekoppeld en is de order op 16 januari geautoriseerd. Het beeldscherm was een promo en inmiddels niet meer voorradig, en zelfs bij 1 distributeur afgemeld als zijnde incourant. Op ons eigen initiatief is de order op 31 januari geannuleerd en het betaalde bedrag is op 2 februari teruggestort. Wij ontvingen inmiddels een factuur van de klant van ¤ 814,92 voor wachturen en verlies werk door ontbreken werkplek. Hierop hebben we laten weten dat we uiteraard niets met de factuur kunnen.

Conclusie; klant betaalt laat en niet de betaalreferentie. Scherm is door promo inmiddels incourant, het aanbetaalde bedrag van ¤ 199,92 is 2 dagen na annulering teruggestort, de klant stuurt een factuur voor vier maal dit bedrag omdat een medewerker niet kan werken, wat uiteraard niet onze verantwoordelijkheid is.

REACTIE OP ONDERSTAAND BERICHT OMDAT HET AANTAL BERICHTEN GEMAXIMALISEERD IS:

Het kan zijn dat een andere shop eigen voorraad houdt. Onze distributeurs, Tech Data en ETC Pluz, hebben geen voorraad. Gewoon verifieerbaar. En u heeft niet de betaalreferentie (V-151313-7098899) aangehouden. Ik zou zeggen; ga gewoon aan het werk. Een beeldscherm heeft u inmiddels. Zinniger dan onzinnige laster verspreiden en als directeur geeft u een slecht voorbeeld aan uw personeel wat prioriteiten stellen aangaat. Laat staan het precedent dat u schept door het versturen van spookfacturen.

Even op deze reactie van beat-it. Nadat de order afgelopen dinsdag op eigen initiatief van beat-it was geannuleerd (een week eerder mochten wij dat nog niet), exact zelfde scherm gewoon bij andere webwinkel besteld. Sinds gisteren, twee dagen erna, zijn wij in het gelukkige bezit van een werkplek met beeldscherm.

Ordernummer was wel degelijk correct vermeld, en er is continue gezegd dat de betaling niet binnen was, terwijl die wel bekend was. Deze reactie is weer exemplarisch voor dit bedrijf.
Gepost door zandlooper, vrijdag 20 januari 2012 17:54
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Op 28 december 2011 plaatste ik een order voor Adobe CS5.5 Design premium Engels Mac. Deze werd op 29 december in behandeling genomen, later die dag geautoriseerd. Pas daarna (ik vreesde dus: te laat) las ik op verschillende fora alle slechte reviews en sloeg de schrik mij om het hart! Toen, na de vakantiesluiting, ook na 2 januari de belofte van 'binnen 1 tot 3 dagen levering' niet werd nagekomen, vreesde ik daarom het ergste.
'Tot de tanden bewapend' nam ik op 12 januari contact op met Beat-it. Vanaf dat moment liep alles als een trein! Via de chat-functie op de home-page had ik binnen seconden contact met eigenaar Raymo Gerrits, binnen 1 minuut belde hij mij desgevraagd op zodat ik met hem kon overleggen. Het pakket op CD bleek pas op 27 januari leverbaar, maar Raymo stelde voor ervoor te zorgen dat Adobe mij het licensieprogramma + login + serienummers etc. binnen twee dagen zou sturen. En inderdaad: de volgende dag, 13 januari, had ik al bericht van de Adobe Licensing Web Site en is alles daarna verder prima verlopen! Dus behalve die vertraging: niets dan lof voor Beat-it!
Ik had Raymo beloofd, als alles verder goed zou gaan, een positieve review op fora te zullen plaatsen. Welnu, bij deze!

Zonder verantwoording, later dan toegezegd. Moest zelf contact opnemen om verzending op gang te krijgen.

Gepost door Goud-m, vrijdag 20 januari 2012 13:33
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Onlangs software besteld bij deze aanbieder. Dit op aanraden van een vriend/collega. Na het lezen van de reviews op deze site ontstond er bij mij ook twijfel. Zeker omdat het ook om een fors bedrag ging.

Ik heb direct telefonisch contact met ze opgenomen en zaken besproken en heldere afspraken gemaakt inzake betaling en aflevering. Werd keurig en vriendelijk te woord gestaan.

Bedrijf is zijn afspraken keurig nagekomen en de software is op tijd afgeleverd.

Bestelde software is binnen de afgesproken termijn keurig afgeleverd. Verzendkosten passende bij orderbedrag.

Producten zorgvuldig verpakt. Bij verzending kreeg ik direct een track en trace nummer van UPS om mijn bestelling te volgen.

Gepost door P.Veldman, woensdag 11 januari 2012 18:48
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Product is niet geleverd. Ik bel me een ongeluk, maar het lukt niet om geld terug te krijgen, hoewel de order wel geannuleerd is.

---

Produkt stond na een paar dagen als verzonden, maar is dat nooit

---

Als je lastig wordt en je geld terugeist, wordt zelfs de telefoon opgehangen. Constant beloftes en afschuiven van de een naar de ander, maar deze leverancier doet HELEMAAL NIETS ANDERS dan geld incasseren. Lees de reviews ook maar ens na op (verwijderd).

Het bestelde item was te beperkt voorradig (i.v.m. een cash back promo is er veel verkocht) en dus was deze order niet direct uit te leveren. De order is donderdag 22 december geannuleerd, na de kerst waren we 1,5 week gesloten vanwege de kerstvakantie. Op 11 januari eind van de middag is de bevestiging gemaild dat de betaling verwerkt zou worden in de betaalbatch. Dus 7 effectieve werkdagen na annulering (wettelijk is de termijn 30 dagen na annulering). De klant heeft 2 maal gebeld, bij de laatste keer is hem gevraagd of we binnen een uur konden terugbellen, waarop hij aangaf dat "we hem nú een antwoord zouden geven". Hierop is een aantal malen vriendelijk verzocht er begrip voor te hebben dat de informatie niet voorhanden was, daarvoor was een collega nodig die niet bereikbaar was op dat moment, waarop deze eerdergenoemde boodschap bleef herhalen op een volslagen respectloze wijze. Uiteindelijk is de verbinding verbroken, nadat niet 1, niet 2, niet 3 maar wel tien maal was toegezegd dat de klant binnen een uur gebeld zou worden, die daarop zijn mededeling bleef herhalen. De review is verder suggestief en feitelijk onjuist.
Gepost door natju, zaterdag 17 december 2011 11:58

Waarom zeer slecht?...komt ie:

- Dit bedrijf laat zich kenmerken door VALSE BELOFTES en leugens.
- De levering is zeer slecht, pas na 4 weken iets ontvangen, was nog verkeerd ook.
- Ik heb uiteindelijk niet ontvangen wat ik gekocht heb, maar neem er maar genoegen mee. Beter iets dan niets. Als je de recenties op verschillende sites leest mag ik blij zijn dat ik nog iets heb ontvangen.

PAS OP, BESTEL HIER NIETS!

Ik zou een retail versie ontvangen van Adobe software. Ik ontving slecht 1 van de 3 bestelde paketten per post en dat was ook nog eens:
1. Een upgrad, had volledig moeten zijn.
2. Voor de MAC, heb PC besteld

Daarnaast is de levering pas na een ruim 4 weken afgeleverd. En toch iedere keer weer liegen aan de telefoon dat het verzonden zou zijn.

Uiteindelijk heb ik via ADOBE een download licentie ontvangen. Niet wat ik heb gekocht, maar goed beter dan niets.

Aftersales

Je wordt iedere keer weer super vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door een dame die volgens mij van liegen haar beroep heeft gemaakt. Er werd mij steeds weer verteld dat een deel van de bestelling al binnen was, maar dat ze nog zouden wachten op 1 pakket. Ik ben daarom naar Epe toe gegaan om het verkeerde pakket terug te brengen en de andere 2 op te halen. Maar helaas, ze hebben niets op voorraad, dus weer een leugen.

De klant heeft Dreamweaver en Fireworks besteld. Bij de aanvraag heeft de klant zelf om een zo voordelig mogelijke constructie gevraagd (hierbij ook aangegeven “Ik hoef geen fancy retail doosje etc, gewoon twee legale licenties voor zakelijk gebruik. Downloaden van de CD's/DVD's is prima wat mij betreft.”). Wij hadden nog een Dreamweaver CS4 pakket op voorraad en dus is, om met gebruikmaking van een promo, voorgesteld om dit pakket af te nemen met een upgrade naar Dreamweaver CS5.5. Dit is in retail doorgezet op 15 november. De Fireworks was niet voorradig en kwam ook maar niet binnen en dus is op 6 december op ons initiatief de order omgezet naar een licentie (zie ook zijn opmerking). Hierna belde de klant dat hij geen licentie wilde omdat dit veel goedkoper zou zijn dan retail. Dat is feitelijk onjuist en de klant had nota bene zelf aangegeven een licentie prima te vinden (hier is ook een e-mail van). De review bevat ook andere onjuistheden, zoals dat we zouden liegen over het gegeven dat we voorraad hebben. Wij leggen heel duidelijk en open uit dat we zelf niet voorraadhoudend zijn en werken met de voorraden van de importeurs (zie Over ons, Werkwijze).
Gepost door Koos Arends, woensdag 14 december 2011 15:09
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Bij Beat-it software besteld (voor een klant) omdat zij aangaven dit op voorraad te hebben; omdat de levering uitbleef herhaaldelijk telefonisch en per email contact opgenomen. Steeds werd er van alles beloofd over de levertijd maar niet nagekomen. Terugbellen wordt ook beloofd maar niet nagekomen. Kortom je wordt gewoon belazerd. Uiteindelijk de order maar geannuleerd, maar blijkt op hun website nog steeds "in bewerking" te staan. Ook daar geen reactie op gehad.
Ervaring: totaal onbetrouwbaar; nooit weer!

Er werd in het geheel niet verzonden.

Gepost door 2by4, dinsdag 13 december 2011 12:27
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Geen communicatie over vertraging en slecht bereikbaar. Werd door de dame van onjuiste informatie voorzien en er werden toezeggingen gedaan die nooit uitkwamen.

Bestelling 1 maand te laat ontvangen terwijl deze volgens de site op voorraad was. Leverancier had telkens een nieuwe smoes waarom er nog niet geleverd was. Pas na heel veel druk, veel bellen en boze mails kwam eindelijk de bestelling binnen.

Aftersales

Hier heb ik gewoon geen woorden voor zo slecht als dit was. Lees de andere reviews maar, die liepen tegen dezelfde problemen aan. Totaal niet klantvriendelijk en telkens proberen de bestelling te vertragen met telkens een nieuw excuus als 'het was niet duidelijk wat jullie nu willen' ed. Daarnaast werd er geprobeerd een ander product te verkopen dan datgene dat besteld was. Uiteindelijk zouden wij een waardebon ontvangen voor het ongemak, deze is nooit binnen gekomen. Wellicht komt de leverancier nog met een reactie op deze review, maar ik raad toekomstige kopers aan alle reviews die hier staan goed te lezen voordat ze een bestelling plaatsen.

Gepost door abezat, woensdag 30 november 2011 12:00
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Very bad business, save yourself time and effort, order somewhere else.
We received our order after many calls and emails.

The software ordered was supposed to be in stock. It cost us 3 weeks to get it.

Aftersales

Liar, there is no better word to describe this business. It was impossible to get the owner on the line, just a employee giving us very little informations. She was understanding, but under the fist of the owner.
We where scared to loose a lot of money on this.
After calling and emailing for 3 weeks, we got our order.

De survey is inhoudelijk onjuist. De klant heeft op 10/11 een order geplaatst. Pas op 16/11, een kleine week later, is de betaling ontvangen. In een week kan er veel veranderen wat voorraad aangaat. Op dat moment waren de 3 pakketten niet compleet uit voorraad leverbaar. De order is na doorzetting naar de distributeur op 25/11 verzonden. Dat is dus een, voor niet voorradige items, heel acceptabele 7 werkdagen later (de standaard levertermijn is 1-3 werkdagen).
Gepost door kliko22, woensdag 2 november 2011 10:20
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

De site ziet er goed uit. En er staat netjes bij of de producten op voorraad zijn. Maar als je eenmaal een bestelling geplaatst hebt hoor je niks meer van Beat-it of krijg je slecht contact.

Er staat na 4 dagen dat mijn bestelling is afgehandeld dus je denkt dat gaat mooi snel, maar na 3 weken nog niks ontvangen. En als je ze dan eindelijk een keer te spreken krijgt dan zeggen ze "ja vrijdag of we komen erop terug". Laatste keer contact gehad en krijg je te horen dat er zoveel bestellingen zijn van het product en dat vaste klanten `natuurlijk` voor gaan! Zo natuurlijk vind ik dat niet. Lijkt mij dat je ook graag nieuwe klanten wilt!!

Deze meneer heeft een order geplaatst voor een 2 tal upgrades van Adobe. Deze zijn in promo bij Adobe. Was beperkt op voorraad maar na ingang promo waren er teveel orders. We hebben de heer meerdere malen op de hoogte gehouden via de e-mail en via de chat. Zelfs een screenprint gestuurd om aan te tonen dat de distributeur aangaf de goederen op 1 november weer binnen te krijgen. Saillant; de heer had er geen haast mee, maar wilde toch uit principe bijna dagelijks informeren naar de status. De order die op rekening was geaccordeerd en waarvoor we de prijs hebben gematcht tot de laagste in Nederland is vandaag geannuleerd. Wij kunnen onszelf niets kwalijk nemen hierin.

Op de eerste plaats vind het niet netjes van jullie om mijn naam erbij te vermelden. En ten tweede klopt jou reactie niet. Jullie hebben niet uit jezelf mij op de hoogte gehouden. Moest er eerst zelf contact voor opnemen. Die screenprint heb ik pas vandaag (02-11-2011) te zien gekregen. En over dat er veel orders waren. Ik heb jullie gemaild met de vraag naar die promo en jullie hadden er nog niet van gehoord. Dus dan zou ik de eerste zijn met die bestelling. Maar toch ging alles aan mijn neus voorbij. En over dat saillant detail van jou dat ik er geen haast mee had. Als er bij jullie op de site staat op voorraad. Dan ga ik ervan uit dat ik de bestelling binnen 2á3 dagen binnen zou hebben. Als het dan 4á5 dagen duurt vind ik het niet erg. En als ik zeg geen haast te hebben ga ik er natuurlijk ook niet vanuit dat andere voor gaan. Maar na een week heb ik toch eens gevraagd hoe het ermee stond. Toen kreeg ik te horen dat het onderweg was. Ik heb daarna nog een paar keer contact gezocht (zeker niet dagelijks) omdat ik elke keer maar geen reactie kreeg. Op de site staat al vanaf 20-10 dat de order "afgehandeld" is.
Vorige week vrijdag hadden we de afspraak gemaakt dat de order dinsdag (1-11) binnen zou komen en dat wij het dan woensdag (2-11) hier binnen zouden hebben. Ik heb toen gezegd dat als dat niet ging lukken dat ik dan de bestelling zou annuleren. Dus ik heb vandaag navraag gedaan of de order verstuurd was. En kreeg daarop pas aan het einde van de dag antwoord. Ipv dat ze zelf contact opnemen dat deze nog niet binnen is moet ik dat weer zelf doen.
Het klopt dat jullie de laagste prijs hadden, maar de service is echt wel belabberd. En ik vind wel dat jullie het jezelf kwalijk kunnen nemen! Als je bij de rest van de reviews kijkt op deze site ben ik niet de enige met klachten over jullie. En de score zegt ook meer dan genoeg!!
Gepost door jokkebroke, woensdag 26 oktober 2011 17:05
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Ik heb een order geplaatst bij beat-it op 17-10 omdat ze op hun website claimde de computer systemen (hp pro mt 3300 + scherm) die ik wilde hebben op voorraad te hebben, en nog voor een mooie prijs ook. Ik heb gelijk achter de order aangebeld dat er spoed bij was. Dit was allemaal geen probleem dus ik heb volgende dag (18-10) niets vermoedend het geld overgemaakt. Toen ik vrijdag (23-10) nog niets van hun vernomen had en geen computers ontvangen had heb ik contact opgenomen met beat-it en kreeg ik te horen dat de computers niet meer leverbaar waren, en dat ze opzoek waren naar een ander product. Aangeven dat je iets op voorraad heb en het vervolgens niet kunnen leven kan je zien als misleiding en dat is volgens mij strafbaar in Nederland! Inmiddels hebben ze de hp pro 3305 MT + schermen voorgesteld, tegen een te hoge prijs aangezien deze leverancier een laagste prijs garantie aanbied! Vandaag 26-10 en heb ik nog steeds geen computers. In deze recessie wil dit bedrijf schijnbaar alleen maar geld binnen trekken maar leveren ho maar!
* edit op 27-10
Na veel moeite en strubbelingen zijn de computers vandaag eindelijk geleverd. Een goeie tip voor de mensen! Word er zomaar opgehangen of word je in de wacht gezet gewoon opnieuw bellen! word er niet op genomen blijven bellen, deze strategie heb ik gisteren bij dit bedrijf toegepast en het blijkt te werken!

---

De aftersales is op zen zwakst gezegd schofterig te noemen!
Er worden meerdere malen dingen beloofd door meerdere werknemers bijvoorbeeld het terug bellen, e-mailen en dit word gewoon verzuimd.
De horen word er gewoon opgegooid op het moment dat de medewerkers niet meer uitkomen.
Er word gevraagd voor een moment geduld en je word gewoon in de wacht gegooid en er word niet meer opgenomen ook niet als je vervolgens op nieuw belt word er niet meer opgenomen.
(verwijderd)

Beat-it heeft een knop orderstatus wat de indruk wekt dat je als klant op de hoogte gehouden word, helaas word je hier geen wijs uit. Aangezien je alleen kan zien of de order geaccepteerd is en dat die onder handen is maar veder niks geen track en trace systeem helemaal niets. Veder hebben ze ons zelf op 24-10 gebeld om te beloven dat de computer systemen vandaag nog de deur uit gingen en de volgende dag 25-10 bij ons afgeleverd zouden worden. inmiddels is het vandaag 26-10 en hebben wij deze nog steeds niet!
* na veel correspondentie en veel gebroken beloftes zijn ze vandaag 27-10 geleverd.

Gepost door hansuitsoest, donderdag 20 oktober 2011 16:35
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Real-time chat liet even op zich wachten maar liep daarna voorspoedig. Ze hebben laagste prijsgarantie maar hadden niet de laagste prijs. Na controle direct aangepast en 10 procent prijsverschil erafgehaald.
Voorraad klopte, dus kon direct geleverd worden.
Bedankt Raymo en succes!

Gepost door evuDR, maandag 10 oktober 2011 10:58
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

De website vermeldt artikelen die beslist niet leverbaar zijn, zonder dit te vermelden. Bestellingen worden vervolgens tegen vooruitbetaling aangenomen.

Er werd niet geleverd.

Aftersales

De antwoorden op vragen en reclameringen waren achtereenvolgens: "Is nog bestelbaar. Duurt ongeveer een week", "Hij moet volgende week bij je zijn", "Voor een annulering moeten we autorisatie aanvragen", "Ik ga dit navragen", "Uw order is geannuleerd", "Ik heb het doorgegeven", "Ik ga het doorgeven", "Onze server heeft een storing", ...
Maar soms werd er ook helemaal niet gereageerd.
Echt een bloemlezing van alle clichés die je kent van suspecte bedrijven.

Dit betreft een order voor een 5-pack Iomage backup disks. Partnummer 33622. Deze staan als niet voorradig op de site en de distributeur heeft deze gewoon niet leverbaar. Heeft in backorder gestaan. Lang, maar dat ligt bij de distributeur. Uiteindelijk inderdaad geannuleerd.

De klant is al klant sinds 2008 en heeft 4 orders uitgeleverd gekregen (met een totaalwaarde van 10 maal de laatst geplaatste order die niet leverbaar was). De laatste order nota bene op rekening, dus de suggesties als zouden we het doen voor de vooruitbetalingen is onduidelijk en onzinnig.
Gepost door Robert-B, woensdag 14 september 2011 09:11
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Wij hebben het nu geheel gehad met “beat-it.nl”
In April moesten wij met spoed een server hebben. Naar zoeken op internet uitgekomen bij www.beat-it.nl. Op het eerste gezicht lijkt het een betrouwbare leverancier. Gezien zijn partners en klanten, tevens valt de prijs ook erg mee. Ik heb ook nog telefonisch kontact gezocht met de klanten service, ivm de haast die wij er mee hadden. Hij was op vooraard en als we er een semi spoed bestelling van zouden maken, en tevens het bedrag telefonische zouden overmaken. Zou hij de volgende dag nog geleverd worden. Zo gezegd zo gedaan en uit eindelijk hier een server bestelt (¤2500,-), ook nog even gebeld om te vragen of het geld binnen was, en ja hoor alles is binnen.
De volgende dag geen server!

Dag 2 gebeld, “sorry mijn collega heeft een fout gemaakt, op de website en mondeling hebben wij gemeld dat hij op voorraad is en de volgende dag geleverd kon worden, echter op deze producten zit een minimem levertijd van 5 werkdagen.” Oké hier gaan we, een spoedbestelling gedaan en betaald voor niets. Er zit niet anders op dan maar wachten. Na ruim een week wachten nog geen server, maar weer eens bellen. “Sorry hij is niet meer op voorraad ik kan wel snel een ander leveren, maar u moet dan wel bij betalen. Ander duur het nog een week extra”. Nee geen ander, we wachten nog wel een week. We zijn immers toch al aan het wachten, en hebben betaald. Meerdere malen tussen door kontact, met allemaal uitvluchten als antwoorden. Onder tussen 3 weken na de bestelling nog geen server, uiteindelijk dan maar annuleren. Geen probleem, het geld wordt per omgaande terug gestort ( dit is begin Mei).

Aftersales

Vandaag 14 September, na HEEl veel kontact en beloften, nog steeds geen geld terug. De heer Gerrits & Mevrouw Slegers hebben om van alles toe gezegd, zelfs kopieën van e-mailen en overmakingen bewijzen gemaild. Maar tot op heden gen geld. Achter af zijn we met google gaan zoeken, en komen alleen maar klachten van de zelfde aard tegen. Het lijkt dat ze hier van leven. Dus kijk uit als je besteld, dat doen wij nu ook.
“Voor deze bedrijven is er geen plaats in onze maatschappij, dus koop hier niet dan kunnen ze hopelijk ook niet voortbestaan”

Gepost door jelleverzijden, maandag 12 september 2011 15:09
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Net Adobe Master collection Cs5.5 aangeschaft bij Beat-it.nl.
Er stond in de webshop al aangegeven dat dit product niet uit voorraad leverbaar was (ook niet heel gek als je bedenkt dat het bij elkaar zo'n 3000,- kost ;-)).

Na mijn bestelling kreeg ik netjes een order bevestiging met een leverdatum erop. Echter twee dagen na de aangegeven leverdag ben ik toch even op internet naar de recenties gaan kijken (ja ik weet het, dan is het eigenlijk al te laat ). Toen ik de recenties las begon ik mezelf toch wel even achter de oren te krabben.

Als logisch gevolg heb ik toen mailcontact gehad met de eigenaar van de shop. Deze stond mij vriendelijk te woord en gaf aan dat hij even voor mij ging uitzoeken wat er met de levering aan de hand was. Nog geen uur later kreeg ik van hem een e-mail dat er een beetje vertraging was en dat de levering de aankomende vrijdag zou plaatsvinden.

Op de desbetreffende vrijdag kreeg ik een e-mail waarin netjes vermeld stond dat het pakket van het hoofdkantoor was vertrokken.

Vandaag (maandag) is netjes mijn pakketje bezorgd! Wel iets later dan gepland, maar verder heel netjes afgehandeld, niets te klagen dus!

Bestelling is wel een paar dagen later geleverd dat gepland, maar hierover ben ik netjes te woord gestaan door de eigenaar en hij heeft mij goed op de hoogte gehouden van de status.

Gepost door Computerdocnl, maandag 5 september 2011 14:23
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 4

Op 26 augustus hebben wij Adobe Creative Suite 5 2 x aangeschaft bij deze webshop aangezien het hier om vrij dure pakketen ging besloot één van mijn collega's reviews op te zoeken nadat wij reeds besteld hadden... Bij het bekijken van de reviews schrokken wij ons rot.

De levering is te laat echter aanzienlijk beter dan verwacht. Gezien deze review verwachtte wij dat er pas zeer laat / geen levering plaats zou vinden. Dus is besloten vrijwel direct de webshop te mailen. Deze gaven ons eigenlijk zeer vriendelijk te kennen wanneer wij het product konden verwachten en dat dit helaas iets later dan afgesproken was. (dit klopt vandaag kregen wij de producten binnen)

Aftersales

Toen ik vandaag belde waar de levering bleef (wederom wantrouwend) kreeg ik te het track en trace nummer te horen.
Misschien een tip voor de webshop vermeld en track en trace nummer in de door jullie verstuurde email. Hierna hebben wij keurig de producten geleverd gekregen.

Gepost door paulklinkenberg, vrijdag 2 september 2011 23:17
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Onder andere op het forum van <naam verwijderd> en hier op tweakers.net zijn ontzettend veel klachten te lezen over dit bedrijf.
Ikzelf had software bij hen besteld voor 750 euro, waarbij stond dat het direct te leveren was. Na 3 weken wachten nog niets gekregen! Toen maar gemaild, en kreeg ik een reactie dat het in back-order stond, en dat ik wel kon annuleren.
Dat dan maar gedaan, vooral vanwege het ontbreken van enige communicatie.
Het annuleren gebeurde op 18-7, en ondanks 3 mails en een telefoontje heb ik nu, anderhalve maand later, mijn geld nog niet terug!!!

Op mijn laatste 2 mails is helemaal niet gereageerd, het zijn echt oplichters.
---
er wordt simpelweg niet meer gereageerd op mijn mails.
Je zou voor de grap eens naar <naam verwijderd> moeten gaan, en dan lezen hoe de eigenaar van deze oplichterszaak andere mensen voor leugenaar uit maakt, en door alle negatieve berichten heen gewoon blijft beweren dat hij een normale zaak heeft. Schandalig!

Gepost door Releaze, maandag 29 augustus 2011 16:12
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Afspraken worden niet nagekomen. 16-5-2011 eerste bestelling. Meerdere maken leverdata gevraagd, natuurlijk niks ontvangen. Uiteindelijk geannuleerd. Plots bleken ze een versie te hebben. Dan toch maar besteld (we hebben het echt nodig) en natuurlijk weer niet geleverd. Meerdere malen email wisselingen...

Toen maar weer geannuleerd. 3 mails weer aan gewijd dat ik ZSM mijn geld terug wilde. Gingen zo snel mogelijk voor de annulering zorgen.. maar ze hadden wettelijk 30 dagen... Nu 33 dagen verder en weer mailen... hebben ze nog geen toestemming voor de annulering. Dan maar de deurwaarder....
Er zijn 35 mails heen en weer gestuurd.we zijn 3,5 maand (!!!!) verder en ik heb geen geld en geen software.

Ik heb wat feedback van BEATIT gezien op andere verhalen en sluit me VOLLEDIG aan bij de andere bedrijven.
---
beloven meerdere malen dat de software er zal zijn.. maar ze komen niets na,..... Je kan bellen en mailen tot je een ons weegt maar steeds maar weer niks.

zelfs een order annuleren en terugbetalen doen ze weken over (als ik tenminste nog mijn geld terugkrijg)
---
Voor aftersales moet er een daadwerkelijke verkoop zijn. Maar een partij die nooit levert zal weinig aftersales doen. Eigenlijk zou je deze partij een rekening moeten sturen met alle uren die je erin gestoken heft en gederfde inkomsten door niet leveren

Gepost door Roede, zaterdag 20 augustus 2011 13:10
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

1 april 2011 Adobe Flash besteld à 802,06 euro. Dit zou 'zeker' 29-4 worden afgeleverd en ook zeker op 6 mei. 10 mei mijn order geannulleerd, waarbij ik vanuit het bedrijf begreep dat van alles misging met het annuleren. Meerdere malen hierover gebeld, en telkens zou ik teruggebeld worden, wat nooit gebeurde.

Het ging om een product dat volgens de webwinkel 'op voorraad' was.
Ik heb aangifte gedaan en ook een incassobureau ingeschakeld, hoewel werd toegezegd dat ik mijn geld 10 juni terug zou hebben.
24 juni werd plots het product geleverd, ruim 6 weken na mijn annulering (waarvan ik allang een bevestiging had moeten ontvangen).
Uiteindelijk, na een hoop tijd te hebben geïnvesteerd, kreeg ik 18 juli het aankoopbedrag terug, maar op gemaakte kosten voor incasso wacht ik nog steeds (hoewel 1 juli al werd toegezegd deze te zullen betalen).

6 weken na annulering werd het product verzonden. Vragen rond uitblijvende annuleringsbevestiging werden niet beantwoord.
Binnen 4 weken na annulering had ik een annuleringsbevestiging moeten ontvangen, maar na ettelijke keren daarom te hebben gebeld, bleek dat Beat-it daar problemen mee had.
Na weigering van het pakket heb ik Beat-it hiervan op de hoogte gesteld. Het weigeren was geen probleem, gezien mijn tijdige annulering. Toch werd er daarna per e-mail gezegd dat ik, als ik niet ophield met reviews plaatsen, het pakket onder dwang moest afnemen (iets wat ik als bedreigend ervoer; een postbode zonder wapens zou mij niet kunnen dwingen).

Aftersales

na plaatsing van een review nam beat-it 1 juli eindelijk contact met me op en beloofde het geld alsmede gemaakte incassokosten terug te betalen. Beat-it gaf aan minder gelukkig met de slechte reviews te zijn en wilde dat ik die zou aanpassen.
Ik zei toe deze aan te passen nadat betaling was ontvangen, zodat ik er alsnog een positieve draai aan kon geven. Betaling bleef maar uit, wat een langdurig mailcontact opleverde, waarin ik van laster werd beschuldigd en met advocaten werd gedreigd.
Ik heb voorgesteld aan het bedrijf om in termijnen te betalen, waar niet op werd ingegaan. Uiteindelijk werd het bedrag wél in termijnen overgemaakt (wat door Beat-it wordt ontkent; het zijn 'deelbetalingen' ). Incassokosten zijn nog niet vergoed, want ineens wilde Beat-it weer terugkomen op gemaakte afspraken (zoals ik reeds gewend was): ze zouden niet betalen als ik niet eerst reviews van internet zou verwijderen. Na een maand onderhandelen had ik het helemaal gehad en ben ik, om de zaak voor mijn vakantie af te ronden, voor deze, in mijn ogen, chantagepoging gezwicht.
Zo'n twee weken geleden heb ik, tegen alle eerder gemaakte afspraken in, reviews van internet verwijderd, en sindsdien heb ik geen woord meer van Beat-it gehoord, noch mijn geld ontvangen.

Daarmee heb ik, naar mijn mening, bevestigd dat de conclusies uit mijn eerder geplaatste reviews wel degelijk klopten: naar mijn mening heeft het bedrijf betalingsproblemen, is het onbetrouwbaar, probeert het zo lang mogelijk geld van klanten in hun bezit te houden (al eerder werd pyramidespelachtig bedrijf genoemd, waarmee ik het eens ben; tenslotte ben ik niet de enige klant die incasso heeft moeten inschakelen, aangifte heeft gedaan en die in zijn vrijheid van meningsuiting werd beknot door dreigeing met advocaten; als ze advocaten kunnen betalen, zou het ook geen probleem moeten zijn om klanten te betalen).

Mocht Beat-it nog willen laten zien dat ze te goeder trouw zijn, dan is mijn bankrekeningnummer hen bekend. Vooralsnog blijft mijn mening dat dit bedrijf niet te goeder trouw is, klanten misleidt en aan het lijntje houdt.
In mijn vorige review van meer dan anderhalve maand geleden, gaf ik Beat-it kans te bewijzen dat dit niet zo was; helaas is mijn beeld van het bedrijf alleen maar slechter geworden, mede door alle pogingen zich steeds onder afspraken uit te draaien...
Zeer bizar bedrijf.

Gepost door WoeterB, donderdag 11 augustus 2011 14:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Heel veel negatieve reacties. Mijn ervaring is gelukkig niet zo negatief. Ik heb een tijd terug een Illustrator CS3 via hen aangeschaft. Ze bieden laagste prijs garantie. Hun prijs was niet de laagste, maar na overleg van de laagste prijs die ik kon vinden op internet kon ik de software inderdaad voor de laagste prijs bij hen kopen.

Gezien de negatieve reacties hier, en het feit dat ze niet zo ver bij mij uit de buurt zitten ben ik het pakketje gaan halen en het lag netjes voor mij klaar. Ik heb contant betaald. Hun kantoor zag er niet zo geordend uit, maar de vrouw die mij te woord stond was zeker vriendelijk.

Mijn indruk is dat het mensen zijn met goede bedoelingen en die opzich te vertrouwen zijn, maar hun zaakjes niet allemaal goed regelen en op orde hebben.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011