Hoofdcategorieën

Website http://www.dynabyte.nl
E-mailadres info@dynabyte.nl
Telefoonnummer 038 - 455 79 00
KVK 05056690
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Contant bij afhalen algemeen gratis
Creditcard tot € 50,- € 2,30
iDeal tot € 50,- € 2,30
vanaf € 50,- gratis
Pinnen bij afhalen algemeen gratis
Rembours (contant) tot € 50,- € 5,70
Vooruitbetalen bij verzenden tot € 50,- € 2,30
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1453 prijzen
Prijsindex 103,0 (3,0% boven gemiddeld)
103,1 (3,1% boven gemiddeld)

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
16 Algemeen Beoordeling: slecht Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende
9 Verzending Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: goed Beoordeling: goed
4 Aftersales Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: zeer slecht Beoordeling: voldoende

Gepost door DannyvS, woensdag 18 juni 2008 12:26
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

De website vind ik redelijk overzichtelijk. Niet te veel rotzooi in de vorm van allerlei reclamebanners en onnodig veel links en dergelijke. Gewoon een degelijke, strakke website. De informatie bij mijn bestelling bleek ook te kloppen en na bestelling kreeg ik direct netjes een E-Mail met bevestiging en bestelnummer.

Ik koos er voor om mijn bestelling in de winkel op te halen. Hetgeen ik besteld had zou vanaf 19 mei te koop zijn (launchday). 19 Mei kreeg ik daadwerkelijk een bevestiging dat de bestelling verzonden was naar de winkel waar ik wilde afhalen. Vier dagen later kreeg ik telefoon dat de bestelling binnen was en dat ik deze kon afhalen.

Het winkelpersoneel in de winkel waar ik ben geweest (Rotterdam Centrum) was beleefd, enthousiast en had ruimvoldoende kennis van zaken. De winkel zelf maakte ook een verzorgde en overzichtelijke indruk, al is het aanbod niet al te groot. Misschien is dit gewoon een kleine vestiging, of moet DynaByte het gewoon vooral van online bestellingen hebben.

De laptop die ik besteld had en de doos waar die in zat zagen er keurig uit, zonder beschadigingen en alles was nog verzegeld. De laptop werkte (en werkt nog steeds) perfect. Al met al een winkel waar ik vaker zal gaan shoppen.

Gepost door De Hulk, woensdag 18 juni 2008 10:52
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Op de website staat vermeld dat de Nintendo DS Lite zwart op voorraad is en binnen 2 tot 5 dagen in huis. Echter de volgende dag krijg ik een mailtje dat mijn bestelling in backorder is! Als ik dat had geweten had ik hier nooit besteld, dus gelijk even gebeld met het gratis 0800 nummer en mij werd verzekerd dat het toch op voorraad is. Ik heb hierop echt doorgevraagd omdat ik het toch niet vertrouwde waarop de man aan de andere kant ook opmerkte of ik hem niet vertrouwde? Mijn bestelling zou gewoon binnen die 5 dagen in huis zijn. Nu vier werkdagen later maar even gebeld en wat blijkt? NIET op voorraad, dit keer blijkbaar wel een betrouwbare telefonist en deed er ook niet moeilijk over, mijn bestelling dus gecancelled en mijn geld wordt teruggestort.

<edit>
Ik zie nu dat ik de reviews beter had moeten lezen! Blijkbaar is dit een normale gang van zaken bij Dynabyte? Bij deze mijn oordeel van slecht naar zeer slecht gewijzigd!
</edit>

Gepost door mandilip, donderdag 5 juni 2008 12:40
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Mijn eerste ervaring met Dynabyte waar ik een succesvolle bestelling
plaatste voor een produkt dat op voorraad was heb ik daags er na weer geannuleerd. Op de website staat aangegeven dat levering van bestellingen voor 21.00 uur geplaatst de volgende werkdag worden bezorgd. Nou ja.. niet moeilijk doen een dag later heb ik ook geen problemen mee.
Echter... bij telefonische navraag bleek dat het produkt niet op voorraad is.. tja wij hopen hem deze week binnen te krijgen was de reaktie.

Heel irritant om op deze manier min of meer bedonderd te worden.

Ik heb de bestelling geannuleerd en verzocht mijn klantgegevens te verwijderen. Ben heel benieuwd wanneer ik mijn centen terug zie.

Koop de spullen maar gewoon in de winkel en niet via de webshop bij die club.... boter bij de vis en geen valse beloften.

Ja.. zeer slecht want als je iets verkoopt onder hem mom op voorraad.. en je hebt het niet.... Immers het gaat hier niet om TNT post lijkt me.

Aftersales

Jammer meneer heeft wel betaald.. maar plots is de voorraad op :-( Fijn hoor!

Gepost door JoepD, zondag 20 april 2008 01:42
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik heb een Logitech MM50 bij Dynabyte besteld, omdat deze daar gewoon erg goedkoop was en er werden ook nog eens geen verzendkosten gerekend. De bestelling zou volgens de site binnen 2 tot 5 dagen verzorgd worden, en dit is ook het geval geweest (dinsdag besteld, zaterdag ontvangen). Dynabyte leek me verder ook een betrouwbare en goede winkel, en de reacties in de Tweakers shopreviews kwam Dynabyte ook behoorlijk goed uit te bus. Daarom direct met iDEAL de bestelling gedaan.
Het enige nadeel van Dynabyte is, is dat je nergens kunt inloggen en bestellingen kunt bekijken. De dag na de besteldag kreeg ik pas een mail met wat ik had besteld. Ik vind het zelf erg fijn als ik ergens kan inloggen en alle gegevens kan bekijken.

De verzending verliep zeer goed en mijn bestelling was binnen 2 tot 5 dagen bezorgd, zoals de indicatie op de site al 'beloofd' had. Het product werd in een doos bezorgd die op maat was van het product. Verder was alles in perfecte staat. Echter was er geen bescherming (luchtzakjes o.i.d.) aanwezig, maar dit was in mijn geval ook niet echt nodig.

Gepost door Volvofreak, woensdag 6 februari 2008 15:08

In de catalogus van februari 2008 die Dynabyte op grote schaal heeft verspreid, wordt de HP Pavilion dv9790 (Core 2 T7500, 4096 Mb geheugen, 512 MB GeForce 8600M GS, 500 GB HD) aangeboden voor ¤1199,-.

Bij bestelling blijkt dat deze geen ¤1199,- kost, maar ¤1399,-. Met wijt dit aan een drukfout. Erg stom, en misleidend!

Gepost door flipseg, dinsdag 5 februari 2008 17:10

Afgelopen zaterdag (02-02) heb ik een Nintendo DS lite (wit) via de site besteld. Dit omdat de winkels hier in de buurt ( zeeland) geen enkele witte meer op voorraad had en ik er gewoon zo snel mogelijk 1 wilde. Aangezien het zaterdag was, dus weekend, kreeg ik maandag pas de bevestiging van de bestelling en dat de betaling via Ideal goed was aangekomen. Via de mail netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen in het proces.
Zo ook maandag aan het eind van de ochtend een tracktrace nummer waardoor ik het pakketje netjes kon volgen via de TNT site.

Waarom geen zeer goed ipv goed?:
Ze maken je automatisch "lid" van de site, aangezien je een mail krijgt na afloop van "welkom op onze website" incl een klantnummer. Dit vind ik persoonlijk toch een minpuntje, aangezien je dit niet kan uitvinken als je je bestelling plaatst.

De ds en de bijgeleverde starterskit (gratis btw!) zaten in een ruime doos netjes verpakt. Vrij annoniem dus ook niet direct vatbaar voor diefstal o.i.d. Snelle levering dus een zeer goed

Aftersales

(nog) niet nodig gehad, dus ook geen beoordeling

Gepost door thefox154, vrijdag 18 januari 2008 08:09
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Voor een vriendin een mp3speler nodig, keus gevallen op creative zen v. Savonds (donderdag) om 19.00 a 19.30 met creditcard besteld en betaald. De volgende ochtend (vrijdag) om 10.00 de pakketdienst aan de deur met een pakketje van Dynabyte. Site is overzichtelijk en duidelijk. Alles wijst voor zich.

Zoals hierboven reeds gezegt. Donderdagavond laat besteld, volgende morgen de pakketdienst aan de deur. Zo'n super levering heb ik bij nog geen enkele webshop meegemaakt. Ik bestel veel online maar meestal zit er toch wel 2 a 3 dagen tussen. In het geval van Dynabyte duurde het net iets meer dan 12 uur!!!

MP3 speler zat verpakt in stevig doosje voorzien van goede bescherming. Kortom, super levering.

Niet nodig gehad.

Gepost door terradigitalis, donderdag 17 januari 2008 23:56

Gister een monitor gekocht, en gevraagd of ik kon ruilen als er foute pixels in zaten, dit was geen probleem bij de verkoper. Om toch zeker te zijn dat ik die garantie had zette hij het op de bon.
Bij thuiskomst een blauwe pixel, deze monitor omgeruild maar die bleek ook vol foute pixels te zitten. Dus in de winkel de volgende geprobeerd, helemaal foutloos.
Prima service dus, geen gedoe met pixelgarantie en dat soort ongein.
De kosten van terugsturen naar een webshop zijn al dik terugverdiend.

Gepost door Black!, donderdag 20 december 2007 14:27
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik had op de website van Dynabyte Warhawk + Headset bestelt voor de PS3. Deze was toen niet op voorraad en ik kreeg ook keurig een email dat deze in de backorder was geplaatst. 10 dagen later kreeg ik een email dat deze verzonden was en ik had deze dan ook ontvangen.

Ging erg gemakkelijk omdat er via TNT verzonden werd en mij een Track & Trace nummer werd toegezonden. Ik kon dus ook alles mooi volgen.

Aftersales

Via een vriend ben ik er achter gekomen dan mijn pakket niet compleet was er ontbrak namelijk een speciale USB kabel om de headset (Jabra BT135) mee op te laden. Ik heb dit ook even na gevraagd in de winkel (Eindhoven) en die vertelde mij dat er wel gewoon een kabel meegeleverd moest worden. Deze heb ik echter nooit ontvangen! Gezien de reviews die over deze winkel zijn geplaatst heb ik er wel vertrouwen in dat Dynabyte een oplossing probeert te vinden voor dit vervelend probleem.

Ik heb dus vandaag een email gestuurd hoe dit opgelost kan worden en ik hoop hier zo spoedig mogelijk antwoord op te krijgen. Zodra ik een oplossing krijg toegestuurd schrijf ik hier even een update.

Gepost door Redempt, dinsdag 27 november 2007 18:07

Dynabyte filiaal Leiden

Ik heb een tijd geleden een G5 laser muis gekocht bij Dynabyte, kocht hem voor ¤75. Nu twee jaar later het lasersysteem naar de knoppen.
Ik ben terug naar de winkel gegaan, had immers 3 jaar garantie, en uitgelegd wat er aan de hand was De verkoper heeft hem even getest en zag dat het niet goed was. Ik kreeg gelijk een nieuwe muis.
Top. Duurde in totaal zo'n tien minuten.

NVT

NVT

Gepost door graziemille, zondag 25 november 2007 12:43
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Een duidelijke website met heldere zoek mogelijkheden.
Bestellen gaat eenvoudig en overzichtelijk. Direct na bestelling volgt een bevestigings e-mail.
Op het moment van verzenden volgt weer een e-mail met daarin track&trace informatie

Met klantenkaart direct korting op software en verbruiksartikelen; wordt al bij bestelling verwerkt.

Ruime betalingsmogelijkheden; i-deal, creditcard, vooruitbetaling, rembours.

Gewoon goed verpakt en door TNT verzonden. Netjes de dag na bestellen (vrijdag besteld, zaterdag TNT op de stoep).
Bij bestellingen boven 50 euro geen verzendkosten.

Aftersales

Ervaring van eerdere bestelling is zeer goed. Had een navigatie apparaat gekocht waarvan de software niet goed was (bekend probleem). Ik kon het apparaat opsturen voor een nieuwe, of (in mijn geval) in een winkel omruilen.

Gepost door Angelfire, dinsdag 11 september 2007 20:52
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Maandag een printer besteld, niet de goedkoopste, maar doordat er geen verzendkosten gerekend worden komt ie ook niet al te duur uit. Op de site geen voorraad indicatie.
Ik bestelling geplaatst omstreek 12.05 uur, met iDeal betaald. Hierop kwam echter geen bestel bevestiging, geen betalingsbevestiging, geen klantnummer en geen gegevens om op de site mee in te loggen (wat dus ook totaal niet kan). Toen ik na 45 minuten nog niets ontvangen had ben ik maar even gaan bellen. Je wordt netjes te woord gestaan, echter de strekking van het verhaal is dat ze 1 keer per dag een batch draaien van de bestellingen. Toen ik aangaf dat dat voor een webwinkel niet echt normaal is en dat het toch geen moeite is om een ordernummer aan te maken vonden ze dat maar vreemd, ik moest maar geduld hebben.

Om 15:45 had ik nog steed geen mailtje, dus ik bel nogmaals, dat ik zeker wil weten dat mijn bestelling is door gekomen en dat ik toch graag een bevestiging wil hebben, vonden ze allemaal maar raar, de bestelling had ik toch gedaan (maar hoe weet ik nu of het goed gegaan is???), dus ik moest maar vertrouwen dat het goed kwam.

Website ziet er wel OK uit, echter er klopt iets niet. Op de website staat: Voor 17 uur besteld, volgende dag in huis, echter in de algemene voorwaarden staat weer 13 uur. Dus wat is het nu?

Geen goed gevoel met deze webwinkel, ze nemen winkelend personeel niet echt serieus, en snappen niet dat wanneer je via internet bestelt mensen het prettig vinden dat ze (vrijwel direct) een bevestiging krijgen van hun bestellingen. Ging er niet bij ze in.

Omstreeks 16 uur kreeg ik een mailtje met een tracktrace nummer, deze werd inderdaad netjes de volgende dag bezorgt. In dit mailtje zag ik dat er twee pakketjes verzonden waren, in het tweede pakketje zat een gratis webcam.

Aftersales

Geen ervaring mee, maar als die net zo is als een pre-sales dan hou ik mijn hart vast.

Gepost door Cave_Boy, donderdag 16 augustus 2007 09:07
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Ik wilde de Zalman-NC 1000 hebben voor mijn laptop die ik iets warm vond worden aan de onderkant en dat de laptop schuin staat vind ik ook wat makkelijker typen.

In Purmerend heb je een Dynabyte winkel zitten en dacht dus daar direct een te halen. Jammer genoeg had de verkoper onlangs zijn laatste exemplaar met dichtte doos verkocht. Hij had nog wel een showmodel staan. Hier was niks mee gebeurd zei de verkoper. Ik kreeg geen korting op het showmodel als ik deze nam (bij media markt zijn ze daar beter in) en als ik een met een dichte doos wilde hebben duurde de besteling ongeveer 2 a 2,5 week (vrij standaard zei de verkoper). Dit vond ik te lang duren en ben daar dan ook vertrokken zonder de Zalman.

Thuis aangekomen ben ik op de website van Dynabyte gaan kijken en daar staat dat ze de volgende dag leveren mits het op voorraad is en voor 17.00 is besteld.

Het was nog ruim voor 17.00 en had mijn koeler dus ook besteld (de prijs was exact hetzelfde als ie in de winkel).

Ik heb gemakkelijk kunnen betalen via IDEAL. Iets wat je gelukkig steeds vaker tegenkomt.

Kreeg na betaling een uurtje later een mailtje dat mijn pakket morgen door TNT-post gebracht werd. Dit gebeurde ook netjes.

In eerste instantie dacht ik toen het pakket aankwam dat ik totaal iets anders kreeg dit omdat het een behoorlijk grote doos betrof. Maar eenmaal geopend kwam ik erachtr dat de inpakker waarschijnlijk geen kleine verzenddozen meer had omdat in de doos mijn Zalman keurig lag (hij kon 4 a 5x in die doos). Er zat geen opvulmateriaal in wat ook niet echt nodig was ook al was de doos behoorlijk groot en kon de doos erin schuiven. Alleen de doos zelf was aan de buitenkant aardig ingedeukt doordat deze zo leeg was. Ik hoop dat ze met bijvoorbeeld een beeldscherm dit anders verpakken anders heb je grote kans op beschadigingen vermoed ik.

Aftersales

De betaling en verzending gingen goed. Het product werkt prima dus heb geen after sales nog nodig gehad.

Gepost door tha_crazy, vrijdag 27 april 2007 09:07

filliaal roosendaal & breda.

Ik had voor school een laptop nodig dus even bij dynabyte gekeken en ze hadden een aanbieding.
Een asus Z92J voor 1000 euro.
Dus ik filliaal breda gebelt, echter was die hier uitverkocht en verwezen ze mij door naar roosendaal.
Ik dus roosendaal gebelt en daar hadden ze hem nog, even gevraagt of ze hem apart konden houden, dat was mogelijk.
Dus ik ongeveer een uurtje later erheen gereden en hij lag netjes klaar en heb er ook nog een verzekering bij genomen voor slechts 11 euro per maand.
Voor die 11 euro per maand is die dan verzekert tegen waterschade, valschade en electrische schade die niet onder de garantie valt.
Dit kwam voor mij goed van pas aangezien ik zelf brommer rijd en dus de kans hebb om onderuit te gaan.
Verzekering wordt netjes maandelijks afgeschreven en kan hem direct afzeggen wanneer ik wil.

Maar na een half jaartje brak de letter M af.
Dus ik dynabyte gebelt en die gaven mij een nummer van Asus.
Dus eventjes asus gebelt en kreeg ongeveer 4 dagen later een nieuwe letter binnen.

Goede service dus van dynabyte.

Gepost door kazzoe, donderdag 31 augustus 2006 14:28

Ik ben in Roermond geweest. Deden niet moeilijk over dat ik de klantenkaart niet bij mij had. Kon het XBOX360 spel gewoon meenemen met 10% korting.

Aftersales

Nog geen ervaring. Maar het spel dat ik heb gekocht, Burnout Revenge bevalt helaas niet zo goed.

Volgende week ligt Test Drive Unlimited in de winkel. Daarvoor ruil ik hem dan maar in. Beoordeling komt nog.

Gepost door Cadezo, dinsdag 11 juli 2006 16:06
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Voor de duidelijkheid, ik heb een Sandisk Cruzer Micro U3 512 mb gekocht.

Duidelijke site met goede informatie. Ik had op zaterdag besteld, ik kreeg op maandagochtend meteen een bevestiging van de bestelling en 's middags een bevestiging van verzending van de bestelling. De producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, daarom heb ik ook hier besteld.

Netjes op dinsdag de bestelling thuis bezorgd gekregen via TPG Post. Stevig in een kartonnen omhulsel. Het pakketje kwam heel aan. Het ging via Pakketpost met Handtekening voor ontvangst! Er was volgens mijn geen trachingsysteem, maar dat ik ook niet nodig, volgende dag direct bezorgd.

Aftersales

Hier heb ik nog geen ervaring mee.

Gepost door Edwin78, donderdag 9 juni 2005 11:41
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

6 juni GTA San Andreas gepreorderd.
Na een kleine uurtje netjes een bevestiging in de bus. Wat ik wel een beetje jammer vindt is dat de site om sommige punten wat onoverzichtelijk is.

Over de verzending heb ik geen oordeel.
Ik heb gekozen om het spel af te halen bij de Winkel in Leidschendam.

Aftersales

Vandaag 's morgens rond 10:00 netjes gebeld door het filiaal, met de melding dat het spel voor mij klaar lag. Vanavond dus even ophalen.

Gepost door g.jansen, zaterdag 30 april 2005 09:44
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Je besteld wat, prima mailtje terug met een bevestiging, ze maken je direct lid, maar daarna niets meer. Na anderhalve week een mailtje gestuurd, sorry gaat niet door want hij is niet meer leverbaar terwijl het betreffende onderdeel nog overal te verkrijgen is. De mailtjes die je krijgt raken kant nog wal en zijn ronduit klantonvriendelijk. De laatste keer dat ik hier iets betsteld heb. : de klantenkaart (waar ik niet om gevraagd heb) mogen ze terug hebben.

Aftersales

Ze komen de afspraken niet na en reageren zeer klantonvriendelijk als je daar niet mee eens bent.

Gepost door Remy.R, zondag 3 april 2005 16:13

Filiaal Dordrecht

Hier was gewoon goeie service.
Ik had een Logitech MX1000 gekocht maar vond
hem toch niet echt lekker heb hem toen
terug gebracht en een Logitech MX510 er
voor terug gehaald.
Ik had het verschil wat het kostte gewoon terug
gekregen.

Dus deze filiaal is gewoon heel goed

Gepost door cucemodre, maandag 21 februari 2005 10:41

Filiaal Leeuwarden

Ik koop vrijwel al mijn software bij Dynabyte voor de 10% korting, en zelfs zonder die korting zijn ze goedkoop. Meeste software is erg scherp geprijsd en er is veel keus.

Laatst een laptop gekocht bij Dynabyte, personneel kon mij alles hier over vertellen en nam goed te tijd voor me. Prijs zat goed in orde en het aanbod is erg ruim

Sowieso hoef je hier niet lang te wachten en is het personneel betrokken en vriendelijk,

Dik in orde dus!

VNU Media logo Powered by True