| Algemeen | Beoordeling: zeer goed | Features | Beoordeling: zeer goed | Beheersbaarheid | Beoordeling: zeer goed |
| Betrouwbaarheid | Beoordeling: goed | Ondersteuning | Beoordeling: zeer goed | Prijs | Beoordeling: goed |
Ervaring met één exemplaar, sinds december 2007
Na lang twijfelen toch een Fritz gekocht. Eerst ook gekeken naar de diverse Linksys wrt54 versies en andere van bv Asus etc.
Voordeel van de Fritz is het ingebouwde modem, dat scheelt weer een apparaat (en voeding).
Verder de uitstekende VoIP mogelijkheden.
Ik had nog een vox930 isdn toestel en dat werkt uitstekend met de Fritz.
Er kan nog meer mee dan ik tot nog toe heb gebruikt. Wellicht breid ik deze tekst nog verder uit naarmate ik ook met andere functies ervaring opdoe.
Op dit moment vervangt de Fritz het (TweakDSL) Asus 6310i ADSL modem, waarmee ik heel slecht verbinding had.
Een 3Com Ethernet switch. Verder kon de stekker van de NT1 eruit, omdat de Fritz mijn isdn telefoon van spanning voorziet.
Als netwerkclients gebruik ik een Vista/Gentoo PC een Nokia E61i via WLAN en een CubeCafe satelietontvanger.
Verder de uitstekende VoIP mogelijkheden.
Ik had nog een vox930 isdn toestel en dat werkt uitstekend met de Fritz.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)