| Algemene beoordeling | Bouwkwaliteit | ||
| Prijs |
10m HDMI kabel voor een tientje, te goed om waar te zijn? Blijkbaar niet.
Ik gebruik deze kabel zonder problemen, en niet bepaald onder ideale omstandigheden. Er zitten 4 knikken in die een 90 graden bocht maken in slechts 3-4 centimeter. Daarnaast ligt de kabel in een kabelgoot welke die moet delen met: een Coax kabel, een normale elektriciteitskabel, Cat 5e netwerk kabel, en slotte nog een kabeltje van de rear speaker van de Logitech Z-5500 geluidsset.

Alsof die omstandigheden nog niet erg genoeg zijn is de kabel ook nog eens aan beide kanten aangesloten met een HDMI -> DVI verloopstukje, desondanks perfect beeld op mijn Samsung SyncMaster 206bw.

Ik gebruik deze kabel om mijn 'homeserver' met het beeldscherm van mijn desktop te verbinden. Samsung monitoren met meerdere beeld input mogelijkheden hebben namelijk zo'n handig knopje om van input te switchen.
Ik weet zo niet waar al deze opgedrukte tekst voor staat, maar voor potentieele kopers die het wel moeten weten is het uiteraard altijd handig. Vandaar dat ik er een foto van heb genomen, neem aan dat de 80°c in ieder geval voor niemand een probleem vormt.

De kabel voelt wel een beetje goedkoop plastic aan maar goed voor 10 euro waar klagen we dan over? Als je 10m HDMI kabel nodig hebt dan kan ik je deze kabel aanraden. Voor mij persoonlijk is het puur uit gemakzucht, zag de kabel toevallig bij Azerty staan voor ¤10,- en dacht dat is het proberen wel waard.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)