| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Beeldkwaliteit | Modbaarheid | ||
| Drivers en compatibiliteit | Warmte en geluid | ||
| Prijs |
- Windows XP
De kaart is groot, neemt 2 slots in beslag en komt in mijn midi tower bija tegen aan mijn harddisk.
De eigenschappen van de kaart zijn bekend, het is een 7900 GTX met geheugens op lagere snelheid namelijk 660.
Ik gebruik de videokaart samen met een AMD 64 dual core 3800+ draaiend op 2,35, 1024 Ram, Asrock dual SATA moderboard en een Zalman 400W voeding.
Er zijn geen games aanwezig, maar wel de nodige kabels(voor de voeding), DVI adapters en video kabel.
Ik heb niet zoveel ervaring met benchmarks dus ik heb 3Dmark 2006 gedraaid en Oblivion en Rise of Legends gaan spelen.
3D mark 2006: op 1024x768, geen AA, triliear texture filtering levert een score van ..tadaaa 6580. Is het veel of veining dat laat ik aan jullie over.
Oblivion draait soepel op 1024x768 met eye candy instellingen.
Rise of mages draait als een zonnetje op 1280x1024 alles op maximum.
Overclock: coolbits geeft een overclock van 650/660 naar 680/740. Ik heb wat gespeld geen artifacts te zien.
Warmte en geluid: ik heb al 4 koelers in mijn kast dus ik hoor de kaart niet
Voor mijn gevoel je krijgt een berg van een videokaart voor 230-250 euro.
Effe iets anders nu: nederlands is mijn 3de taal naar moedertaal en engels dus mijn excuus voor sommige (mogelijke) fouten.
Als er vragen zijn hoor ik het graag.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)