Hoofdcategorieën
Device Settings
Logitech Ultra-Flat Keyboard (Qwerty)

Logitech Ultra-Flat Keyboard (Qwerty) review door trm0001

PS/2, USB 2.0, Draad, Qwerty, US Int., Zwart
SKU: 967653-0100, UltraFlat Keyboard, EAN: 5099206987388, T.net ID: 66593, Prijs: 15,-

Review door trm0001, woensdag 22 februari 2006 - views: 735

Drivers / support Score: 3 Prijs Score: 2
Gebruikt onder besturingssystemen:
  • Windows 9x, Linux, Windows XP en Windows XP Media Center 2005
Ervaring met één exemplaar, sinds april 2005

De prijs van het toetsenbord zou heel gunstig geweest (22 euro) zijn ware het niet dat er zo snel zo veel slijtage plaatsvind dat hij eigenlijk binnen 1 jaar de prullenbak in kan. Via garantie krijg je dan wel weer een nieuwe met dezelfde zwakke plekken.

Normaal gesproken blijft een toetsenbord redelijk stabiel gedurende een aantal jaren gebruik. Bij de logitech ultraXflat geeft de spatie er al naar een paar maanden de brui aan. Je kan dan alleen nog maar aan de rechterkant aanslaan. De witte verf laat na ongeveer een maand of 8 los bij toetsen die veel gebruikt worden. Ook zullen na deze periode nogal wat aanslagen mislukken vanwege het niet meer 100 procent functioneren van diverse veelgebruikte toetsen.

De eerste maanden typt het bord erg prettig, dat moet gezegt zijn. Dat weegt echter niet op tegen de ellende die je later krijgt.
Negatieve eigenschappen:

Veel mislukte aanslagen op termijn
Verf laat snel los
Toetsen die 3 van de 4 keer niet werken
Spatie werkt nog maar voor 50% aan de rechterkant, links helemaal niet meer.
22 euro is te veel voor een TB dat het begeeft binnen 1 jaar.

Positieve eigenschappen:

typt in het begin lekker
Fraaie vormgeving
Compact en vlak
aanschafprijs is relatief laag.

Ik snap niet echt hoe jij omgaat met je toetsenbord, die van mij ziet er nog picobello uit & gebruik em al zeker langer dan een jaar...

Beter laat dan nooit zeg ik maar :P

Ik kan over dit probleem meepraten. Had deze is voor m'n vriendin besteld. Nou.. die vond de toetsen snel stroef worden en ze begonnen zelfs te kraken/piepen. Binnen mum van tijd heb ik de plank (want meer was/deed het niet) bij het vuil gezet (dus niet eens de moeite genomen om hem om te ruilen)

Toen de UltraX Premium gekocht. Deze tikt lekker soepel weg en heb er al een aantal van versleten (dit in positieve zin). De lak/opdruk kan na verloop van tijd idd vervagen of in z'n geheel verdwijnen. Hoe dit bij andere merken zit weet ik niet, werk vooralsnog enkel met Logitech toetsenborden.

[Reactie gewijzigd door born4trance op zondag 16 oktober 2011 02:51]

Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011