| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Kleurweergave | Contrast & helderheid | ||
| Ghosting | Pixeldefecten | ||
| Bouwkwaliteit | Vormgeving | ||
| Prijs | Inbrandgevoeligheid |
Het beeld is gewoon goed en sprong, bij vergelijk in de MM naast andere TV's, er duidelijk uit. Geluid is ietwat minder maar zeker nog goed te noemen; aansluiten op een goed HiFi setje is natuurlijk beter.
Vooral qua aansluitingen kom je niets te kort; er is een overvloed aan in- en uitgangen. Ik heb er ook een WIS09 bij gekocht (4Launch). De internet functionaliteit bokt soms en is wat "sluggisch" in de bediening maar dat kan met mijn gare wireless AP te maken hebben; over LAN (er zit een RJ45 aansluiting op de TV) ging het al stukken beter hoewel de interface nog soms wat stroperig is.
De afstandsbediening is mooi om te zien en fijn in 't gebruik. Verder lekker alle teletext pagina's in het geheugen en (ons model althans) ondersteuning voor DLNA is natuurlijk helemaal
Qua gebruiksgemak kan ik kort zijn: alles is prima te vinden in het duidelijke menu en hoe moeilijk is zappen nou eigenlijk als eenmaal alles naar wens is ingesteld? De apparatuur (TV + afstandsbediening) is degelijk en voelt ook degelijk aan en qua vormgeving is het (voor ons) een mooi stukje hardware om trots in je kamer te zetten; maar smaken verschillen natuurlijk
Foto's toegevoegd. Ik ben geen fotograaf dus live with it als de kwaliteit zuigt

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)