Castle Gameshop

Ik had de winkel gekozen omdat ze de enigste waren met Diablo 3 op voorraad.
Het betellen ging vrij makkelijk. Na bestelling krijg je een vrij simpele bevestiging mail.
Alles op de site laad wel erg langzaam.

Op 30-5-2012 had ik Diablo 3 besteld bij hun omdat het volgens de website op voorraad was en voor 16:00 besteld morgen in huis.
Je hoeft er ook geen verzendkosten te betalen.

Één dag na bestelling kreeg ik een mail: product is niet bij ons op voorraad maar wel bij onze leverancier. Zoals aangegeven op de website zal de levertijd van uw product 1-3 werkdagen bedragen.

Later op de dag een mail dat de verwachte lever datum 6-6-2012 bedraagt.
Op 4-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 7-6-2012 bedraagt.
Op 6-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 8-6-2012 bedraagt.
Op 7-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 15-6-2012 bedraagt.
Op 12-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 13-6-2012 bedraagt.
Op 14-06-2012 de bestelling dan eindelijk ontvangen.

In plaats van toe te geven dat ze geen idee hebben wanneer ze het spel weer binnen krijgen gebruiken ze de bovenstaande misleiding om te zorgen dat je maar niet annuleert. Dat vind ik niet acceptabel.

En met betrekking tot de verpakking: Het spel zat in een noppen folie envelop.
Met plakband zat het factuur op het kartonnen doosje geplakt, die je beschadigt met het verwijderen van het factuur (heel slim).

Goedendag,

U heeft de dag na uw bestelling een mail ontvangen waarin werd aangegeven wat het probleem was omtrent de voorraad indicatie op onze website. Ik citeer: "Gezien wij gisteren slechts een beperkte voorraad Diablo III geleverd hadden gekregen door onze leverancier is uw order in backorder gezet gezien er onvoldoende voorraad was om alle klanten uit te leveren".

Vervolgens is er een traject gestart waarin wij constant updates hebben gestuurd na aanleiding van de laatst beschikbare informatie vanuit onze leverancier. Gezien de leveringsindicatie regelmatig werd verlegd of aangepast hebben wij hierop u op de hoogte gehouden door middel van updates.

U ervaart u dit als een vorm van misleiding terwijl veel klanten juist waarderen op de hoogte te worden gehouden van de status van de levering van hun bestelling. Wij zitten in een spagaat gezien de ene klant de ander niet is. Indien de leveringsindicatie wordt verlegd kunnen wij immers ook geen melding maken, maar de ervaring leert dat wij dan worden afgekeurd gezien wij geen pro-actieve houding aannemen.

In ieder geval ons excuses voor vertraging op deze levering en hopelijk verklaard de bovenstaande tekst afdoende welk probleem zich heeft voortgedaan.

Castle Games

Scorekaart voor Castle Gameshop