Gadget Central

Zeer slechte winkel! Hier moet je niks bestellen! Heb op 6 maart met de savemyday actie meegedaan voor een gratis oplader. Daarbij ook een setje TouchGloves besteld. Na een maand nog niks te hebben ontvangen of gehoord, toch maar eens gemaild. Kreeg reactie dat vanwege de grote reactie op de savemyday actie de bestelling vertraging op was gelopen. Binnen 3 dagen zou de oplader echter verstuurd zijn. De TouchGloves kwamen die dag weer binnen en zouden nog gelijk verstuurd worden.

En inderdaad een week later lag de oplader op de mat. Na 5 weken wachten. Op zich niet heel erg omdat de oplader toch gratis was. Alleen nog geen spoor van de TouchGloves. Toch weer 4 weken gewacht en besloten nog maar eens contact op te nemen. Telefonisch krijg je naar 1 keer overgaan gelijk een bandje te horen dat ze vanwege de drukte de telefoon niet kunnen beantwoorden. Je kan contact opnemen via de mail en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op. Dus weer gemaild in afwachting van een reactie.

Ondertussen zijn we weer een maand verder maar helaas nog steeds geen reactie. Ik verstuur nu bijna dagelijks een mailtje met de vraag hoe het staat met mijn bestelling maar die worden steevast genegeerd. Bellen heeft geen zin want blijkbaar hebben ze het 24 uur per dag, 7 dagen per week te druk om deze op te nemen. Het maakt niet uit wanneer je belt na een keer krijg je de automatische beantwoorder.

Al met al een zeer slechte winkel waarbij ik niet zou aanraden om ook maar iets te bestellen! Ook al was de oplader gratis via de savemyday-actie, uiteindelijk heb ik er alsnog voor moeten betalen via het niet ontvangen van de TouchGloves

Verzending duurt zoals hierboven beschreven veel te lang, en het is moeilijk om contact te krijgen met het bedrijf

Zoals al gezegd is het bedrijf niet te bereiken. Na herhaaldelijk mailen (Laatste weken 1x per dag) of bellen (Wordt niet opgenomen, je krijgt gelijk de automatische beantwoorder), wordt er niet gereageerd. Ik ben ondertussen 3 maanden verder en wacht nog steeds op mijn bestelling.

Scorekaart voor Gadget Central