2 weken terug een iPhone 4s besteld met een verlenging van een abonnement. Deze zou op voorraad zijn. Maar niet dus. Geen status update gehad of zo dat het langer ging duren of iets. En op ongeveer alle andere webwinkels had je hem de volgende dag in huis.Na een week maar een mail gestuurd hoe het ermee stond omdat online inzage ook niet mogelijk bleek. In de order bevestiging stond trouwens de hele telefoon niet meer genoemd, alleen de abonnement aanpassing met het bericht dat deze meteen in ging. Logisch want deze is 30 euro per maand duurder. Maar je hebt er weinig aan zonder bruikbare telefoon. Voordelige dingen voor vodafone kunnen kennelijk wel snel.
In de antwoordmail stond dat er een storing zou zijn in het ordersysteem maar dat de telefoon er wel maar de telefoon er wel bij zat. Toen bleef het weer stil.
Zelf maar gebelt met de online bestellingen. Bleek hij niet op voorraad en het was onduidelijk wanneer de er zou zijn. Ik werd daarna teruggebelt met de melding dat mijn order door werd gekoppeld aan een andere partij wel op voorraad zijnde iphones (van hetzelfde type en dezelfde kleur!). Kennelijk heeft vodaphone niet 1 voorraad maar meerdere voorraden. Dus ik denk mooi dan krijg ik hem wel binnen een dag of twee. Na vandaag nog niets te hebben gehad belde ik vandaag maar weer. En kreeg iemand aan de lijn wiens computer steeds uitviel want het duurde ongeveer 5 minuten voordat hij uberhaupt iets kon melden. Hij melde dat ze een mailtje hadden gestuurd naar de betreffende afdeling maar dat dat kennelijk nog niet verwerkt was. Waarschijnlijk gaat dat morgen of overmorgen wel gebeuren. Waar ik dus helemaal niets aan heb.
Ik dacht iets bij een grote proffesionele partij iets te kopen maar van updates geven over de status of goede service hoef je daar kennelijk ook niet te zijn.