GSM Topdeal

De informatie op de website is voldoende, maar door slechte navigatie soms lastig te vinden. Het bestelproces is arbeidsintensief, doordat erg veel informatie ingevuld moet worden.

De bevestigingsmails en verder communicatie suggereren dat eraan de kant van GSM Topdeal erg veel handwerk in het bestelproces zit.

Ik heb twee keer gebeld met klantenservice. Beide keren werd er slecht geluisterd naar de vraag, waardoor ik in eerste instantie een ongerelateerd antwoord kreeg.
, en lijkt verder niet echt aangesloten op het leverproces.

De prijzen zijn relatief laag, en T-mobile is momenteel de enige die betaalbaar "onbeperkt" internet verkoopt, al zit er natuurlijk een addertje onder het gras. (2g snelheden na 1Gb)

Bij mij liep de levering totaal mis. Op de dag dat het toestel geleverd zou worden kon ik nog steeds mijn track&trace niet inzien. Bij het bellen van de klantenservice werd mij verteld dat levering die dag niet meer zou lukken omdat het toestel niet leverbaar was. Aan het eind van die dag kreeg ik een email dat er leveringsproblemen waren, maar dat ging over een toestel van HTC, terwijl ik een LG had besteld. De medewerker van de klantenservice luisterde niet, en ging mij uitleggen waarom die HTC echt niet leverbaar was.

Toen het toestel een week later wel leverbaar was, is een willekeurige dag uitgekozen voor levering, dat ik gelukkig (het zij met nog meer vertraging) nog wel kon veranderen. Vanaf het punt dat order was overgedragen aan AMP Logistics liep alles soepeltjes: ik kreeg een track&trace die op 2 uur nauwkeurig was, en vlak voor aankomst belde de chauffeur even dat 'ie er aan kwam.

Mijn conclusie: GSM Topdeal heeft moeite met logistiek, en heeft wijselijk de logistiek overgedragen aan AMP Logistics. Het deel wat ze dan zelf moeten doen lukt niet erg.

Scorekaart voor GSM Topdeal