Digitique

De site is goed overzichtelijk en er is een ruim assoritment om uit te kiezen, bestellen ging snel en gemakkelijk, en kreeg ook (zoals verwacht) netjes een bevestigingsmail.

Ik had een i5 2400 CPU, Z77 pro4 moederbord, 8GB G.Skill RAM en Noctua NT-H1 koelpasta besteld,
een paar uur later wou ik toch een i5 2500k CPU , dus ik heb een mail gestuurd naar info@digitique.nl, waarop ik de volgende dag geen reactie op kreeg(wellicht niet de goede mail), nog een dag later dus(22-05) een mail gestuurd naar verkoop@ , waar ik wel een reactie op kreeg, de processor (2500k) lag klaar.

Later die dag nog een mail gestuurd over de levertijd, en kreeg netjes gemeld dat de bestelling morgen of overmorgen (23/24) compleet zou zijn

Gisteren (24ste) kreeg ik een telefoontje dat de koelpasta niet op voorraad was en ik kreeg netjes 3 keuzes:
1- een ander merk koelpasta. (digitique heeft helaas geen AS5)
2- die dag nog verzenden zonder pasta.
3- een dag extra wachten op de bestelde pasta.

Ik heb dus gekozen voor de verzending zonder pasta (en deze ergens anders besteld waar het wel op voorraad was),en de kosten van de pasta werden verrekend met de 2500k CPU

goede service noem ik dat :)

(enigste wat mij stoorde is dat er produkten/producten/artikelen staat op de site(kies 1 woord en gebruik dat woord, dat staat wat netter)

alles zat netjes in een stevige doos met schuim er in

Scorekaart voor Digitique