Website is duidelijk, dvd's die ik zocht zijn makkelijk te vinden
Helaas kreeg ik niet de dvd's die ik had besteld, de
1 x DVD+R 8,5 GB OMEGA Freestyle bedrukbaar FS 8x Double Layer Cakeb(2608OMDLPRCK025)
Ik kreeg 25 dvd's van het neppe type 'RICOHJPN-D01-67'
De spindel was geeneens gesealed (bij navraag bleek dat ze de dvd's per 100 krijgen, en zelf per 25 verpakken)
Dit heb ik werkelijk waar nog nooit meegemaakt
Spindel zat in een oud doosje (waar voorheen inktpatronen in hadden gezeten en was beschadigd)
Wel binnen een dag bezorgd
, ik heb van de 3 dvd’s die ik geprobeerd heb, er geeneen succesvol kunnen branden; iedere dvd had wel sector fouten.
Ik krijg dan de melding: E 23:17:31 Failed to Read Sector 3511313 - Reason: L-EC Uncorrectable Error
Vervolgens krijg ik vage antwoorden, zoals:
Ken je mij door geven hoeveel st doet niet. Hoef ook niet dierect . Een vraag nog doet het allein bij omega DL of ook bij andere?
Ik heb een email in het duits teruggestuurd (mijn duits is redelijk), maar daarop werd totaal niet gereageerd
Ik zit nu nogsteeds met een hele set slechte dvd's die ik eigenlijk gewoon terug wil sturen, en ik wil dan graag de dvd's die ik had besteld, of andere met bijbetaling
Woensdag eindelijk een bericht gekregen:
Zou ik media range opsturen?
Als ik andere dvd's krijg, verhoog ik deze score, maar op dit moment is het heel slecht. en zal ik zeker niet meer bij Iwonatech bestellen