12Game.Com

Ik had om 10 uur 's ochtends op 10 mei het spel Call of Duty 4 GOTY voor de PC gekocht. Op de website stond dat als je besteld vooor 4 uur 's middags, het spel de volgende dag thuis is. En dat klopte helemaal, om ongeveer half 1 's ochtends kreeg ik het spel vandaag binnen. Helemaal perfect dus.

De website is overzichtelijk en bevatte in mijn geval dus de juiste informatie. Ik kreeg na mijn bestelling ook nog een mailtje dat de order bevestigt is en verwerkt wordt, daarna geen mails meer. Een mailtje dat de bestelling verzonden is zou op zich geen kwaad kunnen, maar omdat ik gewoon mijn bestelling goed op tijd heb binnengekregen vind ik dat helemaal niet erg.

De bestelling is op tijd binnengekomen, eigenlijk nog wel eerder dan ik verwachte. Vaak worden pakketen bij mij thuis na 4 uur 's middags geleverd, en heel vaak pas na 6 uur. Dus ik ben ruim tevreden hierover.

Het spel zit in het dunne type plastic wat je ziet als je het spel gewoon in de winkel koopt. De factuurbon zit er ook in. Verder zit het geheel in een papieren zakje met aan de binnenkant de bekende bubblewrap. Het pakket ziet er ongeopend en goed verzorgd uit, geen beschadigingen en dergelijke. Helemaal in orde dus.

Over de aftersales kan ik geen oordeel geven want die heb ik hopelijk ook niet nodig.

Scorekaart voor 12Game.Com