Had twee tft schermen met spoed nodig. Zag bij Dunnet dat ze op voorraad waren (tevens gecontroleerd bij Komplett die wel aantallen aangeeft en hetzelfde bedrijf/magazijn is) 3 stuks waren op voorraad volgens de site. Voor de zekerheid om 10:25 gebeld om te controleren dat ze er inderdaad waren. "Ja 3 stuks op voorraad". Worden morgen geleverd. Ik gelijk via de website een order geplaatst. 15:30: De status is nog steeds "Binnengekomen". De voorraad van Komplett/Dunnet staat nog steeds op 3. Voor de zekerheid even bellen: "De 2 schermen staan voor u gereserveerd en worden vandaag verzonden". Hopende op een goede afloop wacht ik de volgende dag af. Helaas staat de status dan nog steeds op "Binnengekomen". Weer bellen: "Nee ze zijn niet verzonden en ik weet eigenlijk niet waarom. We hebben ze ook niet meer op voorraad dus wij kunnen u niet verder helpen". Order laten annuleren. Dit is netjes gebeurd. Maar de conclusie is duidelijk: Amateuristische stumpers van de bovenste plank! Heb je iets op tijd nodig ga dan vooral niet naar komplett/dunnet en consorten.
VerzendingOndanks de "aanwezige voorraad" niet verzonden. Kansloos.