Digitique

Overzichtelijke site, informatie van de bestelling klopte pas na een mailtje, maar dat was wel direct in orde! Shoppen is makkelijk, voldoende betaalmogelijkheden. Statusupdates via email. Bedrijf is vriendelijk en prima te bereiken! prijs was super goed, maar dat gold voor mijn product, of dat verder zo is weet ik niet.

Nog niet binnen, maar wel verzonden op de dag dat ze het product binnen kregen van hun leverancier. Ik neem aan dat de verzending verder prima verloopt, mocht dit niet zo zijn update ik dit nog.
*update*
Prima verzonden met track en trace code, goed verpakt.

*update*
Na het product gekregen te hebben(moederbord MSI 890FXA-GD65) kreeg ik deze niet aan de praat met mijn processor (AM3+soc), omdat er geen actuele bios versie in zat.
Vriend erbij gehaald die al onmogelijk veel computers gebouwd heeft, zijn pc op dit mobo aangesloten (andere processor AM3soc) ook geen resultaat. Moederbord functioneerde niet.
Vervolgens in een mail de situatie uitgelegd binnen 2 uur reactie, en dat voor een zondag(!).
Ik op maandag bord terug gestuurd, inderdaad getest op DOA. woensdag had ik een vervangend bord thuis. Bij het openen waren de stikkers verwijderd, wat mij hoop gaf op een getest moederbord, maar niets is minder waar. Probleem bleef, nog steeds niet werkend.
Weer via mail contact gezocht (woensdag avond), en weer direct reactie. Nu werd het 1e bord beter bestudeerd en bleek niet defect te zijn maar een bios probleem. Ze hebben er de nieuwste bios versie in gezet, getest met de processor die ik ook heb en vervolgens terug gestuurd (nog VOOR ik mijn bord terug gestuurd had!)

Kortom, super snelle en goeie service!

Scorekaart voor Digitique