Allmicro

De website is oke, maar de updates kunnen beter. Er komen termen in de updates te staan wat voor de klant geen extra informatie biedt. De informatie waarin de klant is geïnteresseerd zoals track&trace van het pakket wordt niet geboden.

Na deze ervaring zal ik niet snel nogmaals bij Allmicro iets bestellen.

Ik had mijn bestelling geplaatst omdat deze shop 24uur service bood, maar dit was eerder 7*24 uur.

Ik had mijn bestelling vrijdagavond geplaatst, maar op woensdag toch maar eens contact gezocht omdat ik nog niets had vernomen. Bleek dat mijn bestelling niet goed was verwerkt en werd deze op donderdag opnieuw besteld en zou deze op vrijdag afgeleverd worden.

Gezien ik vrijdag niet thuis was, had ik verwacht mijn bestelling op zaterdag in ontvangst te kunnen nemen, maar ze maken gebruik van DHL. Deze leveren niet op zaterdag. Op maandag de tweede afleveringpoging, maar was wederom niet thuis. Dus moest ik mijn bestelling ophalen bij DHL. Mijn pakket kon ik de volgende werkdag ophalen in Den Bosch. Dit was niet handig voor mij en Eindhoven zou een stuk beter uitkomen omdat ik hier iedere dag praktisch langs rij. Ik gebeld met DHL, maar het is bij DHL dus niet mogelijk dit te wijzigen zonder toestemming van de verzender en worden er extra kosten in rekening gebracht. Dit is natuurlijk de service van DHL, MAAR gezien Allmicro DHL als leverancier heeft gekozen weeg ik dit wel mee in mijn beoordeling.

Zoals al eerder beschreven had mijn bestelling vrijdagavond geplaatst, maar op woensdag toch maar eens contact gezocht omdat ik nog niets had vernomen.

Op deze e-mail werd dezelfde dag nog gereageerd en werd het ook opgelost, maar liever had ik hier niet mee te maken gehad en had ik het pakket gewoon 24 uur laten in mijn bezit.

Scorekaart voor Allmicro