De website is zeer overzichtelijk. Ikzelf heb een Gaming muis gekocht. En direct na de aankoop met iDeal kreeg ik een bestellingsbevestiging. Alles heel mooi. Dus ik had op een dag niks meer te doen en bekeek reviews over Flevowebwinkel op hardware.info en tweakers.net, er zaten hele goeie en positieve reviews bij maar ook negatieve reviews, over dat de levertijd steeds werd verzet etc. Maar ik had die probleem niet. Ik e-mailde en vroeg naar enige vooruitgang.
Een dag later kreeg ik mijn e-mail terug met de volgende antwoord: Wij hebben dit artikel niet meer in voorraad, en de leverancier moet het inkopen bij de fabrikant. Ik dacht dus wtf is dit. Want het zou langer duren dan de tijdsindicatie wat op de site staat van 1-10 werkdagen. Dus ik stuurde een e-mail terug dat dat zo op de website staat. 2 dagen erna kreeg ik weer een e-mail dat het over 2 dagen geleverd zou worden. Ik was aangenaam verrast, ik had nooit gedacht dat dat zo snel zou zijn. Complimentjes daarvoor. Service vind ik ook goed, want ze e-mailen redelijk snel vergeleken met andere webshops. Telefonisch contact helpen ze direct, dus das mooi. Verder zijn de prijzen laag en de after-sales goed. Echter dit is geen negatieve review ik ben uiterst blij met de webwinkel. Het ziet er overzichtelijk uit en je hebt alles bij de hand, je kan bijv. zo je factuur online bekijken en afdrukken.
Ik vind dit een goede webwinkel en ik denk dat als je iets van plan bent te kopen, doe het bij flevowebwinkel. Geloof mij, 't is het waard.
Sorry voor de "muur van tekst" maar ik denk dat dit review een best redelijke inzicht geeft over de webwinkel.
Mooi verpakt en stevig.
KlantenserviceDe Aftersales vind ik perfect. Updates over je bestelling staan op de site en je kan je factuur online bekijken.