Overzichtelijke website, enkel de persoonlijke pagina voelt traag aan vanwege bepaalde scripts die o.a. de facturen en dergelijke genereren enige tijd nodig lijken te hebben.
Gekozen voor de prijs en betrouwbare informatie op de website, waarbij vooral de telling van aanwezige voorraden betrouwbaar is. Antwoord op email binnen de 24u ontvangen.
Stevig verpakte laptop, geen enkele deuk of dergelijke in doos, dus met zorg geleverd. Enkel duurde de levering langer als verwacht. Product was op voorraad in intternetmagazijn, besteld op woensdag, dus ik verwachtte de levering toch wel op vrijdag / zaterdag ( ook op zaterdag leveringen volgens postnl ).
Product werd echter pas geleverd de week erop dinsdag. Ook jammer dat er geen track&trace code werd gestuurd, en dat pas nadat ik zelf vroeg om meer info ze mij een screenshot stuurden van de pagina van postnl waarin stond dat product onderweg was.
Gelukkig stond op deze screenshot ook verstopt in een hoek de login code, waarna ik zelf de levering beter kon opvolgen.
Het zou properder zijn geweest moesten ze mij gewoon die code hebben opgestuurd, ipv een kleine screenshot.