Het lijkt niet goed te gaan met deze winkel. Ik had een mandje gevuld met diverse onderdelen ter waarde van honderden euro's. Eenmaal in het betaalscherm, krijg je de mogelijkheid op verschillende manieren te betalen. Hierbij koos ik voor betalen per credit card (toch het meest veilige). De melding dat volgt, is:
De koppeling met de betaalsystemen is om administratieve reden buiten gebruik gesteld.
Ik heb een dag later nog een keer geprobeerd de bestelling te voltooien, maar opnieuw kreeg ik die melding. Dus ik maar contact opgenomen met de winkel. Als antwoord kreeg ik terug, dat betalen via credit card niet mogelijk is
Dat ze in een webwinkel wel de mogelijkheid bieden om op die manier te betalen, plus dat ze ook nog eens logo's tonen van verschillende credit cards, lijkt aan te tonen dat ze of heel slordig zijn met de opbouw van hun site, of dat ze misschien wel hun verplichtingen niet na zijn gekomen. In elk geval komt de winkel door de melding van hun betaalsysteem en het uitblijven van verdere communicatie te onbetrouwbaar over om nog zaken mee te doen.