Plotterwinkel.nl

De website ziet er enigzins gedateerd uit maar is wel overzichtelijk. Ook heb bestelproces is gebruiksvriendelijk.

ik kwam bij plotterwinkel.nl terecht via een klant van mij die zijn A0 printer daar ook had gekocht.

Aangezien de prijs van de door mij gekochte HP Designjet 510 A0 bij hen zeer scherp was en de kennis van de medewerker aan de telefoon goed tot zeer goed te noemen was heb ik bij hen besteld.

Ik had mijn printer rond 16:00 uur besteld dus deze kon die dag niet meer verzonden worden. Dit staat ook op de site.

Dus twee dagen later kwam de printer aan. Gewoon in de orginele verpakking op een pallet. daarboven hadden ze het optionele papier in een extra doos en stevig bevestigd met van dat kunstof lint.

Verzending ging via een lokaal koerriersbedrijf de naam weet ik niet.

Ik had nog wat vragen m.b.t. de installatie van de printer in Autocad.
Hierbij hebben ze mij telefonisch goed geholpen.

Als optie kon ik de printer ook door hun laten installeren. Dit kost echter wel geld.

Ik heb geen ervaring met afhandeling van garantie aangezien de printer het tot nu toe perfect doet.

Scorekaart voor Plotterwinkel.nl