Graus B.V. Maastricht

Ik was op zoek naar een harddisk enclosure met e-sata en USB 3.0. Hiervan blijken er niet zo veel te zijn, maar Graus had een hele mooie van Fantec op de site staan. Onbekend merk, maar zoveel eisen stel ik nu ook weer niet aan het ding. Anyhow, besteld via de site dus. Site ziet er erg volwassen uit. Goed gestructureerd, je kan prima zoeken en veel productinformatie. Het product zou op voorraad zijn, dus dat was mooi meegenomen. Eind van de dag de order geplaatst, gekozen voor iDeal betaling. Je krijgt direct een mail met de bevestiging.
Dit was de eerste ervaring met Graus, en er stonden nog niet zo veel shop reviews op Tweakers. Je moet immers elk bedrijf een kans geven en Graus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan.

2 dagen later kreeg ik een mail dat het pakje klaar stond voor verzending. En het pakje lag inderdaad de volgende dag op de deurmat. Beetje vreemde verpakking met 2 dozen in elkaar geschoven, maar goed, het was goed aangekomen. Er zat een Track en Trace stikker op en de factuur was netjes bijgesloten in de doos. Prima dus.

Scorekaart voor Graus B.V. Maastricht