Even een reactie op het bericht van Waakzaam Wonen.
Vwb de 2 verkeerd geleverde schakelaars onder het kopje "Verzending": Ik heb alleen aangegeven dat ze verkeerd zijn geleverd maar dat ik ze kon gebruiken dmv een draadbrug. Ik heb daar verder geen enkele reactie op gehad, dus het is onzin wat er is geschreven.
Vwb de aftersales: Ik zit zelf al 18 jaar in de High Tech elektronica, dus ik weet echt wel hoe om te gaan met elektrische componenten. Hier was echter een half kroonsteentje van 4mm lang wat met 2 dunne draadjes op een printplaatje was gesoldeerd. In dat kroonsteentje komt een stuk installatiedraad van 2,5mm dat degelijk moet worden vastgezet. Dat is dus niet gelukt bij 1 van de kroonsteentjes, want de dunne draadjes zijn losgegaan van het kroonsteentje. Het gaat hier dus om een ontwerpfout, wat ik ook rechtstreeks aan Marmitek heb doorgegeven.
Vwb het programmeerknopje: Knopje reageerde vanaf het begin niet, maar omdat ik geen reactie kreeg in de vorm van knipperend ledje en het niet voelde alsof ik een schakelaartje bediende, drukt ik wat harder, waardoor het plastic knopje langs het schakelaartje ingedrukt bleef hangen. Om dat lipje naar buiten te halen was het afgebroken. Ik heb dit alles heel duidelijk gecommuniceerd, ook dat ik deze tweede schakelaar zelf wilde betalen, omdat ik er het lipje van afgebroken had. Deze schakelaars kosten 97 Euro per stuk, dus is het niet vreemd dat ik hiervoor na 1 maand te hebben gecommuniceerd een ingebrekestelling heb gestuurd, omdat ik het uiteraard niet eens was met de gang van zaken bij "Waakzaam Wonen".
Omdat ze natuurlijk hopen dat ik die 2 schakelaars weer opnieuw ga bestellen bij Waakzaam Wonen wilden ze een korting geven. Dat noemen ze dan coulance.
Ik zou het liever anders noemen, maar ik wil het hier netjes houden.
Hopelijk kunnen we hier iets van leren.