Goed verzorgde site, waarbij de voorraad naar later bleek niet de eigen voorraad aangeeft, maar de voorraad van hun leverancier.
De bestelling werd netjes per mail bevestigd en er werd een status update verzonden. De leverancier is goed bereikbaar via mail en telefoon. Geven zelf aan dat het kan voorkomen dat ze voorrang geven aan verwerking orders ipv opnemen telfoon.
De zending was netjes verpakt en de door was aangevuld om beschadigingen te voorkomen.
KlantenserviceEr bleek een foutieve levering te zijn gedaan. Ipv 3 verpakkingen waren er 3 losse onderdelen geleverd. Hierop RMA melding gedaan waarvan een bevestiging per mail werd verstuurd. Na een paar dagen wachten nog steeds geen reactie dus dan maar de telefoon. Zw waren er mee bezig maar ze hadden een probleem met hun leverancier, ze zouden terukoppelen. Weer een paar dagen later maar weer gebeld. Probleem was dat hun leverancier aangaf de verpakkingen te hebben geleverd ipv de losse onderdelen. Dat wilde men eerst oplossen. Nu inmiddels 2 maanden verder en de medeling dat er een fout zat in het administratiesysteem voor de terugbetalingen uiteindelijk maar een klacht ingediend bij de consumentenautoriteit. Nu maar weer afwachten. Als ik meer weet vul ik aan