De website ziet er overzichtelijk uit. Ik kwam op deze site terecht omdat dit een van de weinige webshops is welke de Jot Pro van Adonit in hun assortiment heeft.
VerzendingHeb op 2 februari een bestelling gedaan en ging er vanuit dat deze de dag erna geleverd zou worden, zoals ook op hun site staat vermeld. Helaas...
Op 8 februari heb ik gemaild dat ik mijn bestelling nog niet ontvangen heb en dat de Track & Trace code niet werkt. Hier kreeg ik snel antwoord op. Ze vroegen me of ik het adres wilde controleren en om het weekend even af te wachten omdat het pakketje misschien in het postproces was blijven hangen. Verder kreeg ik de tip om even langs mijn buren te gaan of het pakketje daar misschien is afgeleverd.
Na aangegeven te hebben dat ik nog niets ontvangen heb is er op 13 februari een nieuwe levering ingezet, ook deze heb ik nooit ontvangen. Ik heb hierover weer een mailtje gestuurd dat ik het allemaal heel raar vond en dat alle andere post wél gewoon aan komt.
Op 16 februari heb ik nog een mailtje gekregen dat de opnieuw ingezette levering op 14 februari is verstuurd en dat deze niet te volgen zou zijn met Track & Trace.
Na 16 februari heb ik niets meer van iPodhoes.nl vernomen als alleen een mailtje met een creditnota.
Omdat de communicatie voorheen soepel verliep met de webshop en dat ik na 16 februari niets meer van ze gehoord heb ik besloten om een geschil aan te maken via Paypal.
Inmiddels heb ik de stylus in mijn bezit en ben tevreden op de manier hoe het afgehandeld is. Het probleem zit bij de postbezorging en NIET bij de webshop.