Cosmox

De reden dat ik bij CosMox mijn bestelling plaatste is omdat mij telefonisch werd bevestigd dat het product voorradig zou zijn. Aangezien het een cadeautje is wou ik dit zeker weten. De mevrouw aan de telefoon zei echter "Als het op de website staat, dan is het zo". Maar er staat NERGENS voorradig. Staat alleen "Voor 21.00 uur besteld morgen in huis.". Ik wou dit zeker weten en ben gaan bellen. Maar mevrouw kon niet in het systeem kijken hoeveel er dan voorradig waren. Voor hetzelfde geld wou ik er 10 bestellen en waren er maar 5. Dit vond ik wel minder. Uit ervaring weet ik dat als iets voorradig is, het niet perse het aantal hoeft te zijn dat ik wil hebben. Of dat de website nog in een statusupdate zit, waardoor het product wellicht helemaal niet meer aanwezig is.

---

Geen gebruik van gemaakt. Het feit dat het niet nodig is, zegt eigenlijk al genoeg :-)

Een aangezien ik 250 karakters moet volmaken klets ik er nog maar een klein eindje aan vast in de hoop dat het genoeg is dadelijk..... Nog 25 tekens te gaan.....

Dezelfde avond van bestelling een mail gekregen dat mijn pakketje onderweg was (gelukkig) en de volgende dag lag deze in de brievenbus. Helaas was de doos iets te groot voor het product zonder opvulling, waardoor beschadiging snel kan komen. Maar met mijn product is dat niet het geval geweest.

Scorekaart voor Cosmox