Ik was op zoek naar specifieke Sony geheugenmodules voor een Sony camera. Dit product was makkelijk via Flevoweb te vinden. Ik kreeg op tijd feedback over de leveringsproblemen. Ik moet dus zeggen dat de levering te laat kwam, ook al is dat slechts 2 dagen. Aangezien de webwinkel ook een afleveringcentrum bij mij in de buurt heeft, heb ik ze zelf opgehaald.
KlantenserviceDe bestelde Sony geheugenmodules had ik uitgezocht via de Sony webshop bij de betreffende camera. Dit bleek onjuiste informatie te zijn.Ik heb (door omstandigheden) pas na een maand een "RMA" ingediend. Hoewel de bedenktijd verlopen was is Flevoweb actief gaan helpen om het een en ander bij Sony aan te slingeren. Hierover kreeg ik actieve terugkoppelingen van Flevoweb. Ik zelf ondernam ook actie bij Sony en kreeg fijne support daar. En ik heb nu de toezegging van Sony (Sony bedankt voor de service !!) dat de juiste geheugenmodules geleverd gaan worden. Ondertussen is ook de fout op de Sony website aangepast. Alles duurt wel even en het geduld wordt op de proef gesteld, maar het resultaat is zeer positief te noemen. Zowel Flevoweb als Sony hebben zich van een goede kant laten zien !