Batterijservice

Op 29 januari 's avonds een bestelling geplaatst van 2700 GP batterijen. Het was juist een combo aanbiedding van 4 + 4 voor 25 euro (inclusief verzending, ik woon in België). Na bestelling en betaling via bancontact (PIN) netjes mail gehad van orderbevesting en factuur. Op maandag 30 januari merkte ik dat mijn huisnr. niet vermeld stond. Ik had dit vergeten invullen bij mijn bestelling. Dan meteen gebeld en een vriendelijke dame noteerde mijn gegevens en zie me dat er nog iemand zou terugbellen om te verifiëren. En inderdaad, na een halfuurtje belde iemand om nog even af te checken. Meneer aan de telefoon wijzigde dit onmiddellijk en wenste me nog een prettige dag. Via mail kreeg ik hiervan nog een bevestiging. Conclusie : in de toekomst kom ik hier zeker nog terug. Echt top!

Eenmaal je order is verzonden, krijg je nogmaals een mail met de track&trace code. Dinsdag om 14.00 u. werd het pakketje afgeleverd. Dit is dus een dag vroeger dan aangegeven op website (daar staat tussen 3 en 5 dagen). Pakketje goed verpakt.

Scorekaart voor Batterijservice