ICTGoedkopen B.V.

Ik was op zoek naar een 200 pins geheugenbankje.. Alleen ICTGoedkopen had het bankje. Makkelijk te vinden. En leverbaar. Besteld op zondag. De volgende dag een mailtje dat de order was geaccepteerd. De dag erna verzonden en woensdag keurig binnen! Ik vind het erg belangrijk dat ik op de hoogte ben van de status en dat is hier prima geregeld! Ik ben heel erg tevreden en ik kom zeker terug. Het is ook erg goedkoop en dat is mooi meegenomen.

De bestelling was op tijd, goed ingepakt en onbeschadigd. En de statussen van de bestellingen waren juist! Nog een keer: Ik vind het heel belangrijk dat ik goed (en juist) op de hoogte wordt gehouden en dat doet ICTGoedkopen goed!

Heel bewust koos ik voor 200 pins.. Tot ik er op de leverdag achter kwam dat ik toch een 204 pins bankje nodig had. Mailtje gestuurd met opgaaf van welk geheugenbankje het wel moest zijn en binnen het uur kreeg ik een mailtje dat dhet juiste bankje met retourenveloppe opgestuurd zou worden. Tussendoor een mailtje ontvangen met de verwachte levertijd en ook die was juist. Inmiddels is het juiste bankje binnen en de onjuiste retour.. Alles binnen een week en geen enkele keer is er moeilijk gedaan over het feit dat ik zelf verkeerd heb besteld. Geweldig!

Scorekaart voor ICTGoedkopen B.V.