Tijdens het bestellen van mijn Mamba muis is de communicatie goed geweest. De bestelling was geplaatst en omdat de muis toen slecht op voorraad was gevraagd wanneer deze zou binnenkomen. Binnen een paar uur al reactie dat de levertijd ongeveer een week zou zijn.
VerzendingNetjes verpakt. Track en Trace nummer netjes per email doorgegeven.
KlantenserviceTegen het einde van het jaar begon mijn mamba kuren te vertonen. Zoals het niet reageren terwijl je de muis netjes in de USB poort zat. Ook de scroll wiel begon te kraken.
Ik heb eerst een mail gestuurd naar Razer support om na te vragen of de garantie afhandeling direct door hun geregeld kon worden. Netjes een mail terug gehad met de melding dat dit via de retailer gedaan moest worden.
Hierop heb ik een mail gestuurd naar Enuzi met de probleemmelding. Dat was rond de feestdagen 2011. Ik heb van Tim H. bericht terug gehad dat ik de muis terug kon sturen. Gezien ik nog geen andere muis had moest ik dit eerst regelen. Dus een kleine twee weken later heb ik de muis retour gestuurd. Hierbij kreeg ik de melding dat ik binnen vijf werkdagen een nieuwe opgestuurd zou krijgen.
En toen bleef het stil.
Ik heb uiteindelijk nu de thuiswinkel organisatie gebeld en hun een mailboom tussen mij en Enuzi gestuurd. Hierbij heb ik een mail terug gekregen dat ze zelf de mail hebben door gestuurd naar Enuzi met de vraag per direct te reageren en dat als ik na een week nog geen reactie heb gehad ik weer contact moest opnemen.
Nu ook de website niet meer bereikbaar is zit er niets anders meer op om Razer maar eens een mailtje te sturen.