Philips.nl

Ik heb 2x een volautomatisch koffiezet apparaat besteld bij de myshop voor zakelijke klanten.
Kreeg een folder thuis van een actie met gratis glazen (1x cappucino setje en 1x latte machiato setje). Omdat ik graag online bestel probeerde ik het via de website en niet de lokale winkel. Als je het koffiezetapparaat in je winkelmandje plaatste werd er automatisch 1 setje van de cappucino glazen bijgedaan maar niet de latte machiato glazen omdat deze niet leverbaar waren.
Omdat niet alle producten in het winkelmandje zaten werd de actieprijs niet berekend maar werd het ene setje cappucino glazen bovenop de normale prijs berekend.
Toch maar even de klantenservice gebeld want ik wilde wel graag de aanbieding. Vriendelijke medewerker aan de telefoon die mij uitlegde dat de latte machiato glazen inderdaad uitverkocht waren en dat daardoor de actieprijs niet in het winkelmandje automatisch verrekend werd. Hij stelde voor alleen het koffiezetapparaat te bestellen en dan zou hij een notitie maken bij mijn bestelling zodat de glazen nabesteld zouden worden.

Na het koffiezetapparaat ontvangen te hebben, toch maar eens bellen hoe het met de gratis glazen staat. Kreeg ik een nauwelijks Nederlands sprekend vrouwtje aan de telefoon die 10 minuten nodig had om mijn naam in de database op te zoeken omdat de w voor haar schijnbaar een v is, ook nadat je het spelt.
En je raad het natuurlijk al, er is nooit een notitie over de glazen bij mijn bestelling gezet.
Vervolgens komt er een verhaal dat de actie met de glazen alleen lokaal in de myshop geldig was en niet in de online shop en dat terwijl ik daar specifiek voor gebeld heb en mij door een medewerker bevestigd is dat dat WEL het geval was.
Zij blijven bij hun verhaal, ik gedupeerd (en het voelt dus als indirect voor een leugenaar uitgemaakt worden..).
Geen glazen, laatste keer dat ik daar besteld heb.

Scorekaart voor Philips.nl