Muizenshop.nl had een Speedlink Ares2 headset in de aanbieding van 35 euro naar 11,05!!
Het ging om een magazijnsopruiming (OP=OP).
Na het lezen van de negatieve reactie was ik een beetje huiverig, maar heb het er toch maar op gewaagd.
Binnen een paar uur had ik een order en betalingsbevestiging en was de headset netjes verwijderd van de site.
De headset werd de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Een track&trace-code heb ik niet gekregen.
Verpakking was goed: originele doos in extra doos.
Edit: aangepast naar slecht aangezien ze mij een defect apparaat hebben verkocht (zie onder). Ik heb geen 'zeer slecht' gekozen omdat ik niet weet of er opzet in het spel was.
Na twee weken liet plots de metalen beugel los. Bij nadere inspectie bleek dat de bevestigingsschroeven voor de beugel ontbraken en de schroefgaten waren gescheurd (plastic busjes). De afdekkapjes waren hier overheen gezet en hielden alles nog een beetje op zijn plaats. Blijkbaar was deze headset al eens provisorisch gerepareerd voor ik hem had ontvangen.
Ik heb RMA aangevraagd als DOA en rekende op kosteloze vervanging. Tot mijn verbazing kreeg ik een email dat ik zelf de verzendkosten moest betalen en ik te laat was met het melden van het defect ( die termijn zou 3 dagen zijn). Ik heb hen links gestuurd met de voorwaarden op hun eigen site waar staat dat bij garantiegevallen ze je de verzendkosten terugbetalen en dat je 2 maanden hebt om een defect te melden. Erg verdacht dat ze hun eigen voorwaarden niet kennen. Hierna eerst niets meer vernomen.
Een week later, na 1 telefoontje en 2 emails bericht gekregen dat ik het maar moest opsturen (zonder RMA-nummer) en dat de RMA-afdeling dan wel zou beslissen of ik mijn verzendkosten terug kreeg.
Gezien de gruwelverhalen op andere sites over muizenshop.nl leek het me onwaarschijnlijk dat ik ooit geld voor verzendkosten of een vergelijkbare werkende headset terug zou ontvangen, dus heb ik maar besloten om de boel zelf te repareren.