Vodafone | met abonnement

Ik had mijn vorige telefoon in het water laten vallen dus die werkte niet meer, dus ik had een nieuwe mobiel nodig. Ik een beetje nagevraagd bij kenissen en de goede keuze leek mij de Samsung Galaxy Gio. Bij Vodafone was hij het goedkoopste en kreeg ik er blijkbaar ook nog handschoentjes bij. Dus direct daar bestelt(Op 1-11-2011), stond bij vandaag bestelt morgen binnen(Niet dus). Winkel zag er verder redelijk overzichtelijk uit niet veel keuze maar dat maakte mij niet uit.

Na een aantal dagen nog gebeld waar mijn nieuwe mobiel zou blijven. Ze zeiden dat de mobiel ergens was blijven "Hangen" en dat ze logistieke afdeling een mail zouden sturen en zo snel mogelijk zouden terugbellen.

Weer een paar dagen gewacht en dus ook geen telefoontje ontvangen. Dus ik maar weer bellen en dat de logistieke afdeling zogenaamd nog niet gereageerd zou hebben en dat ze weer een mailtje zouden sturen.

Daarna weer een week gewacht en gevraagd of ik een supervisor of iets dergelijks mocht spreken. Nou deze was blijkbaar nog niet aanwezig en ik moest om 15:00 terugbellen.
Daarna om 15:10 teruggebelt en nam een andere medewerker op en de supervisor zou er vandaag niet zijn. Dus hebben gewoon gelogen.

Nu zou ik nog gewoon een week wachten op de goede hoop dat hij zou komen en daarna annuleren. Dus een week later natuurlijk weer niet en maar gewoon opgebeld om te annuleren. Ze zeiden dat ik niks meer hoefde te doen en dat het zo geregeld was en binnen 1 of 2 weken geld terug zou krijgen. Dit was in begin-midden December 2011.

Op 3 Januari 2012 krijg ik een e-mail dat mijn bestelling verzonden wordt(2+ maanden te laat). Dus het pakketje is ook totaal gewoon niet geannuleerd. Nooit meer Vodafone in ieder geval voor mij. Ze hebben dus gewoon hele tijd maar beetje liggen luisteren aan telefoon maar niks uitgevoerd. Waardeloos bedrijf.

Scorekaart voor Vodafone | met abonnement