TechLogics

" Kreeg pas 22 december een mail waarin stond dat de bestelling helaas niet meer te leveren is, terwijl er nog wel voorraad stond aangegeven op het moment van bestellen. Zinloze functie dus." -> Zoals eerder uitglegd was dit voorraad van de toeleverancier welke in het weekend niet bij wordt gewerkt. Vervelende samenloop van omstandigheden.

"De restitutie duurde echter 5 dagen! Voor een banktransactie! Bijzonder onzorgvuldig en laks..
Pas op 27 december had ik het bedrag weer teruggestort op mijn rekening" -> U geeft aan dat wij melding hebben gedaan op 22 december. Wij hebben dus direct de terugboekingen voor 23 december klaar gezet. T/m 26 december was het weekend en kerst. Er worden door de bank dan geen transacties uitgevoerd, dus het kan best dat u het geld op 27 december pas heeft bijgeschreven gekregen.

"Het lag er dubbeldik bovenop dat deze bestelling een foute prijs had, echter wilden ze dat niet toegeven in hun mails. " -> We hebben aangegeven dat dit om een opruiming ging bij een toeleverancier waarbij de prijs niet vergelijkbaar was bij SSD's in dezeflde grootte. De prijs klopte op dat moment dus wel degelijk, echter als er maar een paar liggen en er komen honderden bestellingen binnen dan kan het simpelweg niet geleverd worden.

"Ik raad pertinent iedereen die niet het risico wil lopen om gratis voor bank te spelen, met klem af om bij TechLogics iets te bestellen." van griphus. " -> Moeten we hier op reageren? Ik hoop dat de meeste klanten als ze het hele verhaal gelezen hebben zelf ook wel de juiste conclusies kunnen trekken zien dat al deze reviews over diezelfde SSD gaan. Alle andere reviews zijn namelijk wel gewoon "normaal".

Scorekaart voor TechLogics

Webshop Keurmerk