Mobily.nl

Had maanden terug reeds naar tevredenheid een losse toestel (S2 i9100)besteld bij mobily.nl. toen zonder reviews bestelt en gelukkig op tijd en keurig geleverd.
Afgelopen week was ik opzoek naar iPhone 4S voor een verjaardag van een familielid. Na het lezen van reviews eerst maar vrijdagochtend gebeld met Mobily, werd doorverbonden en de medewerker verzekerde mij het toestel vandaag te verzenden indien ik voor 17uur de 4S bestel. Omdat de eerste keer goed ging, vertrouwde ik het wel en dus direct via iDeal betaald.

De medewerker vertelde me dat ik s avonds de tracking code zou krijgen via de mail en zodoende rond 19uur via de mail ontvangen.
vanochtend zag ik dat het pakketje al een aantal stappen had genomen en rond 13uur stond een medewerker van TNT voor me deur om een pakketje te overhandigen.
Keurig ingepakt en een kartonnen doos met daarin de iPhone 4S nieuw en dicht uiteraard.
Ik zou zeker weer via deze webshop bestellen, heb gelukkig goed ervaring en zou ook vrienden en bekenden aanraden.

Geen ervaring omdat alles goed verliep. Geef toch een voldoende omdat zoals eerder verteld mijn ervaringen goed zijn via deze webshop. Ik ben van plan om wat accessoires voor mijn toestel aan te kopen, ga zo ie zo eerst bij deze winkel vragen of ze hebben wat ik zoek.

Scorekaart voor Mobily.nl