De website is duidelijk en overzichtelijk. het pakket kwam ook op tijd aan dus ook daar geen problemen, het probleem lag voor mij vooral in de aftersales.
VerzendingHet pakket zelf kwam goed op tijd aan met track and trace code en al, maar aangezien de batterij kapot is moest deze (volgens hun) nagestuurd worden. Dit is tot zeker 13 maal!!! opgestuurd (volgens mobily dan) maar ik heb GEEN track and trace code ontvangen en GEEN pakket aan de deur gekregen. Zeer slecht dus.
KlantenserviceDe aftersales is zoals bij de verzending al vermeld zeer laks met het afhandelen van de klachten. Ik heb zeker 40 maal gebeld om een oplossing te regelen voor de DOA Blackberry telefoon. Een aantal keren hiervan was er niemand van de helpdesk bereikbaar en zou ik terug gebeld worden. Telkens werd dit NIET gedaan. Het pakket zou inmiddels al zeker 13 keer verzonden zijn, maar telkens geen track and trace code en geen pakketje (De bestelling van de telefoon is inmiddels al 2 maanden geleden). Dit is echt idioot.