Mooie site met duidelijke informatie. De informatie over de bestelling die per mail wordt gestuurd is duidelijk.
Ook zoals vele melden vind ik ze telefonisch prima te bereiken. Zie aftersales waarvoor ik heb moeten bellen en na een paar keer overgaan werd er elke keer netjes opgenomen.
Ondanks alle slechte reviews toch hier mijn nieuwe telefoon besteld (HTC Sensation XE) omdat de prijs gewoon erg laag was. Gister ochtend besteld en kreeg 's avonds een mailtje dat de bestelling verzonden is en er zat netjes een Track en Trace nummer bij.
Vanmorgen track en trace nummer geraadpleegd en daar stond gemeld dat de zending al gesorteerd was. Rond 10 uur deze morgen stond er dat de chauffeur onderweg was. Zojuist om 15:45 mijn telefoon ontvangen.
Het "omschuif" karton was wat beschadigd maar de seal was nog gesloten. Er zat een losse eu adapter bij voor de stroom stekker.
Erg netjes geleverd en volgens afspraak, website gaf aan 1-2 werkdagen.
Helaas kwam ik erachter dat de geleverde telefoon een simlock bevatte. Balen als een stekker na de goede levering meteen gebeld met Mobily. Werd doorverbonden met een van de medewerkers en die ging contact zoeken met de leverancier. Binnen 5 minuten belde hij terug met de unlock-code en kon ik netjes gebruik maken van mijn telefoon.
Jammer dat ze telefoons leveren die een simlock bevatten maar erg netjes en snel opgelost.