Yagoda

Website is vrij overzichtelijk, maar soms staan artikelen onder een ander kopje dan verwacht.

Was vroeger een Ebay-winkel en het design is van enkele jaren geleden.

Scart-kabel voor mijn Xbox 360 besteld. Prijs is prima en kon vrij snel geleverd worden. Gratis verzending en gratis betalen met iDeal.

Ik bestelde laat in de middag en wist zeker dat ik de kabel niet de dag daarna zou hebben.

Mijn vermoeden bleek juist, zaterdag kreeg ik de kabel. Helemaal zoals verwacht dus.

De kabel zat netjes in een stevige doos welke in de brievenbus paste.

Qua verzenden helemaal zoals je het wilt zien dus: snel, gratis en goed verpakt.

Oei, foutje van Yagoda... Ik kreeg een composite kabel en geen Scart... Chips... Dan maar mailen met de helpdesk.

Ik kreeg binnen 24 uur een reactie. Mijn klacht werd doorgezet naar de supportdesk.

Daarna niks meer gehoord... Dus na 4 dagen toch nog even mailen... Geen reactie na 24 uur... Ik was flauw en wilde gaan mailen. Ik besloot om te wachten tot na het weekend. Toen ik thuis kwam... Verrassing... De juiste kabel was geleverd.

Prima aftersales dus... Alleen jammer dat ik niet even een mailtje kreeg dat mijn probleem opgelost was. Als ik een mailtje had ontvangen... Was dit een zeer goed! Nu iets minder (ik hou van feedback), maar toch ga ik zeker weer bestellen bij Yagoda.

De 'verkeerde' kabel heb ik nog. Ik mag hem schijnbaar houden (het verzenden is net zo duur als de kabel, dat zal de reden vast zijn). ;)

Prima shop dus!

Scorekaart voor Yagoda