Deze SSD was van 275 euro naar een dikke 100 euro afgeprijsd. Op de website stond wel degelijk duidelijk aangegeven dat het voorraad van de leverancier betrof in tegenstelling tot wat u suggereert.
Alleen de grote afprijzing doet al vermoeden dat het of om een fout gaat of om een grove opruiming. Indien hier maar een paar van liggen en er komen honderden bestellingen binnen is het onmogelijk het artikel voor alle bestellingen te leveren als deze voorraad op is.
Het product is nooit onderweg geweest van de toeleverancier naar ons toe zoals u suggereert, als dit zo was hadden we het immers gewoon kunnen leveren. Wij zijn er niet op uit om u als klant dwars te zitten en willen best helpen, maar binnen redelijke grenzen. U kunt niet verwachten een SSD van gelijke grote voor de opruimingsprijs te krijgen als dit verschil zo groot is. Marges op deze artikelen zijn erg klein en daarom kunnen we ook niet al te grote kortingen geven op vergelijkbare artikelen.
Wij vinden het vervelend dat dit product juist uitgerekend op een vrijdag vlak voor het weekend afgeprijsd was waardoor er honderden bestellingen dat weekend binnen zijn gekomen. Voorraden van toeleveranciers worden alleen op werkdagen bijgewerkt gezien importeurs en toeleveranciers op weekenden niet open zijn. Het is complete overmacht.
Er zijn ook veel mensen die wel begrip hebben getoond voor deze situatie, die willen wij erg bedanken. Gelukkig worden 95% van alle andere bestellingen wel binnen de aangegeven grenzen op tijd geleverd. Wat maar wil aangeven dat deze SSD kwestie een uitzondering is.
Hierbij wil ik aangeven dat er ook een andere kant aan het verhaal zit in tegenstelling tot alle reviews die gerelateerd zijn aan deze SSD kwestie.