Dealbird

Ik kwam op de website via een google search voor het product dat ik zocht. De simpele interface van pagina maakte het product duidelijk zichtbaar met de prijs die ik zocht.

Tijdens het bestel proces staat ook duidelijk vermeld welke betaal optie duurder wordt. Helaas staat er bij credit cards alleen een percentage vermeld en ik kon niet direct de automatische berekening van de prijs vinden om aan te duiden wat dan de uiteindelijk prijs wordt.

Na het bestellen kwamen er netjes twee emails binnen met een kennis geving dat ik een nieuwe email zal ontvangen zodra het product is aangemeld bij de verzend maatschappij.
Hier zit wel het minpuntje omdat ik die email nooit heb ontvangen.
Toen maar even gebeld met de vraag hoe het zit, en de vriendelijke man aan de telefoon kon mij direct het track&trace nummer geven zodat ik dat zelf op de website van post.nl kon controleren.

Via track&trace en op tijd zoals aangegeven (direct de volgende dag).
Echter moest ik wel bellen om de track&trace code op te vragen omdat de email niet was verzonden.

Scorekaart voor Dealbird

Qshops