ik was op zoek naar een HD sat ontvanger plus CI module om een HTPC te bouwen en vanwege erg goede (duitse) recenties van deze kaart ben ik gaan zoeken. Deze kaart is slecht in Nederland te vinden, dus ik was al blij dat ik hem gevconden had. De eerste contacten gingen als verwacht, bestellen, betalen en afleveren.
VerzendingBij ontvangst bleek een van de twee verpakkingen niet (meer) verzegeld, maar bij telefinische navraag werd eroverheen gepraat want hetr product zou goed moeten zijn. De eerste regel van de handleding refereerd aan een driver cd. zit er niet bij en in datzelfde tel gesprek kreeg ik te horen dat ik dat dan maar zelf op moest halen op de site van de leverancier, want er had nog nooit een cd bij gezeten. Na de drivers opgehaald te hebben was het echt zoals de duitse recemties. Echt plug en play. En toen proberen om dat ding te configureren ging alle maal erg goed tot ik betaal zenders wilde gaan kijken (CD), Na een paar keer zappen deed kreeg ik te zien dat de Conditional Acces Module de melding gaf dat er een beveiligd kanaal was en dat ik net bevoegd ben om te kijken. Omdat ik regelmatig bij dat bedrijf in de buurt ben, ging ik eens langs, beetje traag allemaal maar correct. EA uitgelegd en ik kreeg te horen dat ik de verkeerde CAM had, ok lever mij dan maar de goede, het zou een Alphacrypt moeten zijn want die doet het altijd! Maar die konden ze niet leveren. Ik nog wat gelezen op internet en begon een beetje te twijfelen en belde og eens met dat bedrijf. Kreeg marco aan de lijn en ik had meteen het idee dat ik beter niet had kunnen bellen,Ik vertelde van mijn twijfels maar dat werd afgekapt met de opmerking dat dat zijn advies is. Heb ik toch maar zo'n Alphacrypt gekocht a 112 euro blijkt dat dien niet te werken in Nederland op de satteliet. Lekker advies Marco. Ik heb ook nog een telfoontje te goed van jullie en een antwoord op een aangemeld ticked maar op geen van beide is tot op heden een antwoord gekomen. Dit is du meer dan een week geleden!
KlantenserviceAls ze kunnen verkopen gaat het goed maar op het moment dat het aankomt op afterseles is het geen bedrijf waar je ooit nog terugkomt of waar je bij collegae, familie en vrieden positief over praat. Integendeel en dat is een understatement!
Dit bedrijf heeft me veel onnodig tijd en geld gekost.