Deze shop zit vlak bij mijn huis zodat ik voor kleine dingen liever even langs ga en gelijk meeneem.
Zag op hun site een SATA+IDE naar USB converter voor €19,00. En aangezien ik al een tijdje naar zoiets uitkeek heb ik deze maar gelijk even opgehaald.
De SATA/IDE converter bleek een defecte voeding te hebben. Tevens bleek deze niet te werken met 2,5 inch laptop IDE schijfjes. Die worden gevoed via USB. Volgens de specs tot 500 mA. Maar kwam er achter bij een oude schijf van 350mA dat deze niet wilde werken. Via losse converter en power aansluiting echter wel. Dus converter retour, en kreeg direct mijn geld terug zonder gezeur. Daardoor maar gelijk Sharkoon Quikport SATA/IDE USB 2.0 en SATA USB 3.0 besteld met telefoonnummer zodat kon worden gebeld als het binnen was. EErste telefoontje dat IDE niet op USB 3.0 leverbaar was, wist ik al, maar netjes dat ze belden. Daarna kreeg ik netjes een telefoontje dat alles binnen was. Gisteren alles opgehaald.
Kortom: prima shop, zoals het hoort, en een leerplaats voor vele (prijsvechtende) webshops.