info@adaptercentrum.nl = Bereikbaar TNT op website verzending is echter, onjuist vermeld. Verzending was echter correct op tijd geleverd.
Bevestiging van bestelling verliep juist.
Nadat ik constateerde dat het de laptop issues niet verholp heb ik gebruik gemaakt van de retour garantie wat terug leesbaar is op de site, Quote" het probleem achteraf niet bij het door u bestelde onderdeel lag." wanneer de laptop zelf niet functioneerd maar de adapter prima werkt.
Dit werdt verwerkt.
Bestelling volgens afspraak op tijd in huis binnen 1 dagdeel dus verwerkt, wel niet via de TNT post zoals vermeld op de site, echter wel op tijd, geen track&trace voorhanden zijnde dus.
Bestelling was prima verpakt.
Correcte adapter replacement werd geleverd.
Correcte adres geleverd.
Was telefonisch bereikbaar, werd correct te woord gestaan, waarna ik bevestiging kreeg de adapter dmv de niet goed voorwaarden, (LET OP DE ADAPTER werkte dus prima, en heb deze volgens retourneren garantie terug gestuurd.)
Telefoonisch zijn ze nu niet meer te bereiken, reden onbekend.
23-11-2011 Het rest bedrag retour gestort gekregen, nadat ik duidelijk per email klantnummer factuurnummer en me tegenrekening had vermeld + de track en trace retourzending van de adapter, kreeg ik de: " Het wordt vandaag in orde gemaakt." retour per email gestuurt.
Ondanks dus alle negatieve opmerkingen hierzo, heb ik het idee dat als je als klant ook duidelijk communiceerd na het bedrijf er wel degelijk na juistheid word gehandeld.
En er geen onwil tegenover de lage bedragen word ingelast volgens de andere reviews.
Ik bestel echter al meer dan 10 jaar in webshops en weet dus wel dat als er na 1 mail geen reactie komt je geen reviews kunt schrijven over oplichting, dat vernietigd inderdaad ook je business, als iemand dus ook de moeite neemt duidelijk retourzendingen en tegenrekeningen te vermelden kan dus ook voor de 29 eurobedragen de good wil van dit bedrijf na juistheid verwerkt worden.
Ik dank u allen.
Het bedrijf houd zich dus wel aan de webshop garanties, ook de retourbetaling lag binnen de wettelijke 30dagen.
Vergeet dus niet dat je email anno 2011 ook geschrift is en dus voor dit soort bedrijven je een duidelijke eis ermee kunt inwilligen.
Het loont om helder en correct te blijven communiceren.