Thiando

Ik heb op 22 september 2011 4x een Coolermaster Elite behuizing besteld. Deze zou binnen 10 dagen geleverd. 1.5 maand later blijkt dat die niet leverbaar is. Tussendoor veel geprobeerd om ze telefonisch te bereiken om navraag te doen maar dit was een ramp. Inmiddels heb ik ze telefonisch bereikt en ze hebben toegezegd dat ik mag kiezen om een vergelijkbaar product uit te zoeken of om mijn geld terug te krijgen. Ik koos voor het laatste. Nu 2 weken later heb ik nog geen geld terug maar ook geen antwoord op mijn mail gehad over annuleren van de bestelling.

Wederom zeer slecht. Ik heb meerdere keren geprobeerd om ze via de mail te bereiken. Hier heb ik geen enkele keer antwoord op gehad. Telefonisch zijn ze ook zeer slecht bereikbaar. Ik heb ze 2x aan de lijn gehad en dat met 15 pogingen. De keren dat ik ze te pakken heb gekregen reageerde ze netjes maar ze komen datgene wat ze afspreken niet na. Ik kon per mail aangeven of ik een credit factuur wilde dus mijn geld terugkrijgen of ik mocht voor hetzelfde geld een vergelijkbaar product uitzoeken. Ik weet tot op heden niet of ze het nu in behandeling hebben of dat ze wachten totdat ik het erbij laat zitten. Ik hoop op een snelle reactie

Scorekaart voor Thiando